REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sorin Rugină, convins că prinde încă un mandat de rector

Sorin Rugină, convins că prinde încă un mandat de rector

Replica API 6 februarie 2016 | 12:21 253

Sorin Rugină

Sorin Rugină se declară pregătit în lupta pentru obţinerea unui nou mandat de rector, iar în cazul unei victorii, urmează să decidă şi o eventuală schimbare a echipei.. Senatul Universităţii Ovidius din Constanţa a stabilit calendarul alegerilor pentru funcţia de rector. Primul tur de alegeri va avea loc pe 25 martie, iar al doilea, dacă va fi cazul, se va desfăşura pe 28 martie.

Deşi campania premergătoare alegerilor pentru funcţia de rector al Universităţii „Ovidius” nu a început, mai mulţi pretendenţi şi-au declarat, neoficial, intenţia de a candida. Printre aceştia se numără, bineînţeles, şi Sorin Rugină. „Până la alegerea rectorului, există Senatul. (...). Abia s-a terminat consiliul facultăţilor, urmează alegerile pentru Senat. Sigur că eu sunt pregătit, fac munca de rector de doi ani. Ca plan strategic, voi continua ceea ce am început”, a declarat Rugină. În cazul în care va ieşi învingător, Sorin Rugină propune o schimbare. „În funcţie de alegerile pentru Senat, se vor forma şi echipele. Deci nu păstrăm aceeaşi echipă, referindu-ne la echipa de conducere. Aşa, echipă de mers în campanie există, poate va fi mult mai largă, pentru că oamenii s-au convins că suntem pe drumul cel bun”, a precizat rectorul Universităţii “Ovidius”. Reamintim faptul că în cadrul instituţiei au fost vehiculate mai multe nume aspirante la funcţia de rector. Printre acestea se regăsesc Cristian Moşnianu, prodecanul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice, Eduard Marius Crăciun, de la Facultatea de Matematică şi Informatică, dar şi Dan Iliescu, decanul Facultăţii de Medicină.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102