REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sorina Matei s-a dezlănțuit: 'PSD are două mari probleme cu două doamne. Ambele sunt moartea presei române'. Pe cine a luat în vizor jurnalista

Sorina Matei s-a dezlănțuit: 'PSD are două mari probleme cu două doamne. Ambele sunt moartea presei române'. Pe cine a luat în vizor jurnalista

Replica API 7 septembrie 2018 | 00:00 196

Jurnalista Sorina Matei comentează într-o amplă postare pe Facebook problemele cu care se confruntă PSD , afirmând că partidul social-democrat are două mari probleme: una se numește Anca Alexandrescu și a doua se numește Gabriela Firea. „Ambele sunt "moartea" presei române” - susține jurnalista, care descrie comportamentul acestora în relația cu ziariștii, conform stiripesurse.ro.

„Cred că PSD are două mari probleme. Cu două doamne. Una se numeşte Anca Alexandrescu şi a doua se numeşte Gabriela Firea. Ambele sunt "moartea" presei române. Toţi ziariştii întregi la minte pe care îi cunosc demult se plâng şi s-au plâns întotdeauna de ce fac cele două madame.

Intervenţii, telefoane, pâre, sobolănii. Ambele fac asta dintotdeauna. Anca Alexandrescu face asta de pe vremea lui Adrian Năstase şi Gabi Firea faceasta de pe vremea lui Mugur Isărescu, când nu mai era de stânga, ci de dreapta, şi nu era în presă, ci în post guvernamental.

Ambele doamne din PSD sunt pentru presă două sperietori. Nimeni nu le suferă, nimeni nu le acceptă, nimeni nu se înţelege cu ele, toţi se plâng, dar de madame dai peste tot şi când ţi-e mai mare dragul îţi piere cheful că te loveşti de una dintre ele.

Anca Alexandrescu, de exemplu, trebuie să filtreze orice invitaţie pentru un ministru într-o emisiune, orice cerere legală trimisă pe 544, nu înţeleg ce calitate are dânsa să facă asta, tocmai de aceea cu mine cel puţin nu va avea niciodată, aşa cum nu a avut niciodată, succes.

Aşa a făcut şi pe vremea lui Năstase, şi pe vremea lui Geoană, şi pe vremea lui Oprescu, şi pe vremea lui Ponta, şi acum pe vremea lui Dragnea. Este moartea pe zona de media, indiferent de ce reţele subterane de fraieri din presă vrea să controleze pentru o firimitură de obicei fake sau pentru diferite jocuri ale ei sau altora.

Madam Firea e fix la fel ca Anca Alexandrescu. Sună, dă telefoane, mesaje, whatasppuri, şobolănii. Firea are altă zonă de presă pe care vrea să o controleze, prin alte metode, fiind primar şi politician acum, ceea ce nu realizează. Bineînţeles, la valoarea dânsei, nu suportă să fie criticată. Dânsa are o altă listă lungă de fraieri şi prieteni prin presă cărora le azvârle alte firimituri la fel ca Anca Alexandrescu pentru dealurile/jocurile ei.

Cum nu am treabă cu niciuna dintre ele, cred că trebuie publicată orice intervenţie neortodoxă ale acestor două doamne în zona de presă şi eu sunt dispusă să public aşa ceva. Aceste intervenţii subterane nu trebuie să existe şi fără publicarea lor şi darea lor în vileag, cu ce fac dânsele cu adevărat şi în realitate, de Anca Alexandrescu şi Firea presa românească nu va scăpa de pe cap.”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
marsh la kkt sorina
0
1
Mic de tot. Dar ca Sorina sa-l balacareasca, e prea de tot. Sorina, tu esti o scursura. Balele pe care le lasa in urma Sistemul!
4
1
Anca alexandrescu este fina de cununie a lui Radu Tudor, vuvuzeaua Latrinei 3. Ca sa vezi de unde are informatiile pe surse ...
2
0
Ciocu mic ! Tocmai tu vb care esti omul serviciilor , improsti cu venin ca sa- ti pastrezi locul la B1 , ai grija ca iar o sa fii pe faras !
7
2
Firea a fost o profesionista in presa si acum este la fel de isteata si in politica Este singura care are tupeul si la si aratat sa-i sara la gatul mustacioului. In concluzie : Sorina ciocul mic si lasa circoteca
10
3
Sorina te-a rugat colegul tau turcescu sa te eliberezi de ranitza de turnatoare. El s-a eliberat dar tie iti place sa plimbi voma prin societate.Oare te lasa sa apuci pensia speciala?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218