REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sorina Pintea, arestată preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, arestată preventiv pentru 30 de zile

Replica API 29 februarie 2020 | 21:44 523

Tribunalul Bucureşti a admis sâmbătă seara cererea DNA de arestare preventivă a Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătăţii, acuzată de luare de mită.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, relatează stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe la achizitii la ABADL cand face DNA-ul o vizita?
6
1
pe noi primari nimeni nu ne controleaza si luam 20 la suta din combinati
1
2
ai furat ,,ai inselat ,,ai pacatuit la puscarae ,,
3
2
Mergea in Gomorrah La Serie 5 in rol de" la dottoressa ex ministressa capo di Baia "
5
3
Eu am auzit de unul Ro -nor-ma-la ca a luat 3 case ---_am mai auzit si de unii fosti pdl acum pnl Elena U si Vasile B etc----care au facul la fel si care nu erau psd-isti ----Deci toti sint cam la fel !
8
11
Pacat de tineretea ei....
5
10
Cat timp fapta nu este in forma continuata,pe timpul cercetarilor este suspendata ceea ce inseamna ca nu mai poate savarsi alta infractiune si nu cred ca exista indicii ca ar mai savarsi alta infractiune,nu exista indicii ca incearca sa se sustraga urmaririi penale,nu a luat legatura cu martorii din dosar existand doar conditia ca pedeapsa prevazuta de lege este mai mare de 4 ani nu poti lua masura arestului decat d.p.d.v. politic! Se platesc polite iar martori la toata sarada politica este poporul roman! Rusine politicului indiferent de care baricada este,la conducere sau opozitie!
9
8
S-o bage la cusca si sa iasa de acolo cand or zbura porcii... la fel si jegosu ala care si-a taiat mana cu flexu!
13
9
Sunt membru PSD si sunt foarte dezamagit de doamna Pintea. Cum sa iei doar 7 la suta!!??!! Unde ajungem fratilor cu 7 la suta??? Minim 15 la suta !!!! O sa ajungem la faliment cu specimene ca doamna Pintea. Dragi colegi psd, reveniti-va !
13
9
sut deacord ca e hoata si penala, ceea ce nu inteleg e cum se da arestul asta preventiv 30 de zile, ala care te omoara are control judiciar si asta care fura e arestat. Interesante vremuri intr-o tara la fel de interesanta si plina de idioti
17
2
ai spus foarte bine, oricine era in locul ei ar fi facut la fel, poate cu una doua exceptii, nimeni nu ajunge in varf la putere in mod cinstit! sau poate ai uitat cand basau inainte de a numi oameni in functii importante intreba prima data cu ce il avem la mana? cam asa e la toti stai linistit !!!
14
4
Era de asteptat, nu ne mira nimic, a venit CONFIRMAREA, da. O pesedista: HOATA, MINCINOASA SI PENALA ! Rusine, mare RUSINE ! A "tras piciorul" nastase, olguta, codrin, dragnea,...etc.
19
6
cu gura larg cascata dupa spaga a spus super tare,.....perfect
11
5
BADESCU LAURENTIU menejer la ambulanta fura din contracte inpreuna cu Dorcea Alexandru care repara ambulantele cu sute de milioane dar tot stricate le aduce masinile tot stricate. Ii repara masinile lui Badescu Laurentiu pe bani ambulantei Badescu Laurentiu rahatul PSDist si cu Dorcea Alexandru lingaul lui fura din contractele cu servisurile si cele cu aparatura medicsla. DNA se aude. Veniti la ambulanta sa vedeti ce sume fura acesti doi infractori.
12
4
O javra de PSDista hoata pana in maduva spinarii. Exemplu de PSD puscarias pe viata. Sa mananci mancarea pe care urineaza detinutii.
21
8
Sorina ai facut de rusine partidul nostru de acum inainte sa iti faca gardienii mustata din sperma
15
3
Primii vizati de moartea prin coronavirus sunt chiar cei care au votat PSD 30 de ani sa tina Romania pe ultimul loc din Europa la salarii, autostrazi, sanatate, ei singuri si-au votat propria moarte cand au votat toate Sorinele si Beurenii si Arafatii: pensionarii PCR-isti cu sistem imunitar slabit, bugetarii care stau toti in aceeasi cladire, asistatii social, tiganii, interlopii!
11
7
ne-am saturat de hotii pesedisti sunt insetati continu de bani furati
16
7
Clar. Numai PSD fura in tara asta. Oare cum ar fi fara PSD? Cinste si neprihaneala. Abia astept sa dispara PSD sa vedem si noi prea cinstitii ceilalti ce vor face. Poate da domnu sa conteze vreodata valoarea si munca doar pe salar.
21
5
si uite asa romanul de rand munceste sa scoate gaura din buget si de servicii de sanatate ce sa mai vb
19
2
si sa ti le bagi pe toate trei, toporul, furca si carbidul, drept kurul ala mare de pizdist nenorocit! Pizdistul perfect trebuie sa fie mort sau cel putin la ocna, va-n gura de mu!sti patologici!
21
8
Cum spui ma:"crezi ca daca un PNL-ist ar fi primit suma aia ar fi refuzat-o politicos??",adica ce a facut Sorina Pintea ar fi facut orcine era in locul ei indiferent de culoarea politica.Ma tu ai glumit sau chiar asa gandesti,adica spaga nu este spaga ci face parte din munca pentru care un ministu este platit.
18
11
crezi ca daca un PNL-ist ar fi primit suma aia ar fi refuzat-o politicos?? uite as ava spala pe creier! Vreau sa vad asemenea flagrante si la PNL-isti daca au curaj aia cu pensii speciale!!!
25
25
Dragnea le-a dat adunarea la Jilava.Au inceput sa se adune.Numai lume buna la Jilava.Ti-ai naibii cu pesedeul vostru !
31
11
Colhaie de hoti in PSD,muie cu cacat la toti PSDisti!
33
12
Pulica Franarul ala sefii de parchete neagreati de CSM ca a si inceput circareala. E timpul sa-mi ascut toporul, furca si sa cumpar carbid!
11
27
Golanca si bagaboanta asta PeSeDista de Sorina Pintea e o corupta si o hoata, conditii de baza ca sa fii PeSeDist.Pishamash pe voi de jigodii bagaboante PeSeDiste.
33
13
nuie psddd
27
8
De ce ALERTA?
11
3
odata si o data poate politicienii nostri se vor invata minte. poate vor face si traba nu numai sa fure.
34
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218