REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sorina Pintea: `Banii pe care i-am alocat în țară pentru infrastructură și dotare s-au utilizat în proporție de 35 la sută`

Sorina Pintea: `Banii pe care i-am alocat în țară pentru infrastructură și dotare s-au utilizat în proporție de 35 la sută`

Replica API 3 august 2018 | 00:31 356

Până la sfârşitul lunii iunie, doar 35 la sută din fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii pentru infrastructura şi dotarea spitalelor au fost cheltuite, motiv pentru care conducerea ministerului va solicita unităţilor care nu au cheltuit banii să renunţe la aceste sume, a declarat, joi, la Piatra-Neamţ, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

"Am făcut o analiză la nivelul Ministerului Sănătăţii, la 30 iunie, legată de utilizarea banilor pe care noi i-am alocat în ţară pe infrastructură şi dotare. Banii s-au utilizat în proporţie de 35 la sută. Sunt bani pe care i-am dat şi nu au fost încă pornite procedurile de licitaţie. Voi lua aceşti bani şi îi voi repartiza acolo unde este nevoie. Cei care nu au cheltuit banii vor primi o adresă de la Ministerul Sănătăţii, astfel încât să renunţe la sumele alocate şi necheltuite. Prin ordin de ministru, vor fi luaţi banii înapoi", a declarat ministrul Sănătăţii.

Sorina Pintea se află, joi, în judeţul Neamţ, unde a vizitat, alături de autorităţile locale, mai multe spitale.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, ministrul Sorina Pintea a precizat că va aloca resursele financiare necesare continuării lucrărilor la cele două noi blocuri operatorii, precum şi la secţia de pediatrie.

Sursa: Agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banul trebuie rulat ,nu stocat.Acum nici masura ministrului nu e cea mai buna.Poate spitalul respectiv chiar are nevoie de acei bani, numai ca are un manager care nu-si face treaba cum trebuie; fie nu este competent, fie nu se implica.Dati-l afara, altul, care vrea sa faca ceva ,daca tot are si sume alocate.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218