REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sorina Pintea, despre crimele de la Săpoca: „Varianta minutului nu mai este sigură“

Sorina Pintea, despre crimele de la Săpoca: „Varianta minutului nu mai este sigură“

Replica API 19 august 2019 | 00:00 149

Sorina Pintea

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Săgeata, județul Buzău, a atacat cu un stativ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Cinci dintre aceștia au murit, iar alți opt unt răniți. Bărbatul a fost prins în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se era în zonă. Directorul Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, Viorica Mihălaşcu, a spus că incidentul a fost loc „în mai puţin de un minut”.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat luni la Antena 3 că ea nu crede în varianta prezentată de directorul spitalului.

„Eu nu cred in varianta minutului. Nu am vazut imaginile de pe camerele de supraveghre. Am fost acolo, am vazut drumul facut de pacient, culoarele pe care trebuia sa treaca. Au fost 13 pacienti loviti. Intervalul de un minut nu se potriveste deloc cu ce s-a intamplat acolo. Dar asta e treaba procurorului. Azi am discutat cu o parte din cei de acolo (angajatii din spital - n.red.) si deja varianta minutului nu mai era destul de sigura”, a zis Pintea.

„Foarte, foarte repede, nu au putut să intervină. La momentul incidentului, în secţie, în pavilionul acela erau 6 asistente medicale, trei infirmiere şi doi muncitori supraveghere pacienţi psihici periculoşi. Personalul medical nu a apucat să intervină”, a zis directorul spitalului.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti ministrii ar trebui sa fie in teritoriu permanent, sa vada ce se intampla in realitate in unitatile pe care le au in subordine, nu la televiziuni, unde fac monolog doar, ei fiind rupti de realitate. Cand psd va disparea o sa intelegeti ,dar va fi prea tarziu.Vom schimba la vot toate partidele-televiziuni.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102