REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii:

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii:

Replica API 8 mai 2019 | 00:00 259

Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si asta m-a dezamagit !--A pus coplata acum sa vezi ce nenorocire pe capul oamenilor --nici nu vreau s-o vad !
0
1
bai @ pensionar jegos, tu trebuia de mult sa pui mainele pe piept ca pe astia ca tine va tine statul moca ,iar de la 65 de ani in sus sa nu mai votezi la fel ca aia care nu au liceul si sunt tineri, daca iti mai aduci aminte ce spunea CTPopescu. As vrea de asemenea femeile care sunt sarace sa li se faca avort pentru a nu fata prosti ca tine babaciunea dracului !Si uite asa nu mai ne iei caimacul cu postarile tale pro PNL sau PE NA LI cum vrei!
0
1
filozofie a la voltaire ....nimeni nu a inteles tov contabila ministru de conjuctura ce ati dorit sa spuneti ........vai de capul tau madam .
1
1
sunteti pur si simplu lipsiti de bun simt, noi nu suntem popor de infractori- VOI-HAITA DE HOTI SI BORFASI, CRIMINALI SI NENOROCITI- CARE V-ATI INSTALAT LA PUTERE SUNTETI INFRACTORI PRIN LEGILE POE CARE VI LE-ATI DAT- te crucesti- voi nenorocitilor ordinari , sunteti preocupati numai de pensii speciale, am inteles , ca mai nou, si ceferisti vor beneficia, iti pui mainile in cap si urli- suma lunara reprezinta 80% din cuantumul brut pe ultimul an. Mai neispravitilor de unde dati asa ceva- copii mor, noua ne furati zilnic din buzunare- blestemati sa fiti in veci impreuna cu familiile voastre
2
2
Cum sa nu protesteze cimpanzeul cand ia amenda fiindca se caca la coltul strazii?
2
0
Ar fi bine sa se uite sau controleze cum se sta la programarile lunare ptr analize.Se acuza lipsa fondurilor.Unde sunt cei colectati din pensii ,salarii si altele care sunt impuse?
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218