REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ŞOSEAUA de COASTĂ, printre PRIORITĂŢILE lui Anton ANTONIADIS! VIDEO

ŞOSEAUA de COASTĂ, printre PRIORITĂŢILE lui Anton ANTONIADIS! VIDEO

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:00 1903

Anton Antoniadis, candidatul Uniunii Elene din România la Primăria Constanța, dar și la Consiliul Local, încă speră într-un oraș actualizat anului în care trăim. Un oraș al bunului simț, al decenței, unde educația să primeze, iar politicul să rămână undeva în urmă. Într-un interviu acordat cotidianului Replica, Antoniadis a vorbit despre priorități, despre o lansare de carte ce va avea loc vineri, dar și despre poziția nr. 5 de pe buletinele de vot.

”Eu candidez din postura de cetățean, nu politician. Pentru că noi nu avem partid, iar mulți spun că s-au săturat de partide și mai avem nevoie și de cetățeni. De ce candidăm noi acum? Pentru că nu sunt alegeri de partid. Nu sunt alegeri nici parlamentare, nici europarlamentare, nu se alege nici președintele țării. Sunt alegeri între cetățeni, pentru cetățeni. De aceea am venit noi și vrem să ne aducem aportul”, a spus Antoniadis.

”Să aducem normalitatea la un alt nivel”

Cât despre campania electorală, candidatul Uniunii Elene din România la Primăria Constanța, dar și la Consiliul Local, a spus că a decurs normal. Contracandidații? Ei bine, cu unul singur a avut o situația mai tensionată, dar care a fost stinsă. ”Nu am avut decât discuții politicoase, decente, pentru că, așa cum ați văzut, deviza noastră în această campanie este: normalitate și decență. Pentru că nu vrem nimic altceva, decât să rămânem niște oameni decenți și normali și să încercăm să aducem la un alt nivel această normalitate, măcar la nivelul unde a fost, nu unde este acum”, a spus acesta.

”Politicul nu a acaparat nimic”

Însă, se poate, oare, o normalitate fără amestecul politicului, având în vedere că politica a cam acaparat tot? Se poate – spune Antoniadis, întrucât politicul nu a acaparat nimic, este o simplă formă de organizare a unor oameni care cred în ceva. Dar la un nivel mai mare.

Priorități pentru oraș

Priorități sunt multe, a spus Antoniadis, dar trebuie studiat bugetul mai întâi. ”Priorități sunt de te apucă boala lui Calache. Dar nu trebuie să ne uităm puțin în buget? Nu trebuie să-ți stabilești prioritățile în funcție de câți bani ai în buzunar? Prioritate poate fi un cartier de business, o șosea de coastă cu 3 benzi pe un singur sens, care să aibă și promenadă. Pot spune că prioritate este să desființăm piețele astea și să creăm ceva frumos, pentru 2020.

Prioritate este să mă duc într-o piața plină de suflet. Sufletul precupețului acela care-și laudă marfa. Să vezi un pește proaspăt pe tarabă. Să vezi ceva cules astazi din copac și pus pe tarabă. Să ai siguranța că iei ceva bun. Prioritate este să creăm acest pol de cultură și renașterea străzii Ștefan cel Mare. Prioritate sunt pasarelele de pe așa – zisa centură, care nu mai este centură. Sunt pistele de biciclete, dar nu numai în centru. Prioritate este să mutăm tot ce înseamnă conducte de utilități pe marginea drumului sau sub trotuare, să nu mai spargem carosabilul. Trebuie să facem toate cu cap, organizat”, a relatat Anton Antoniadis.

De ce se face câte ceva în oraș la 4 ani?

”E un oraș viu. Din 4 în 4 ani? Pentru că așa e frumos, e minunat și, mai ales politic”, a spus candidatul Uniunii Elene din România la Primăria Constanța, dar și la Consiliul Local.

Vineri, lansare de carte!

”Vineri vom face un eveniment frumos. Domnul Cheramidoglu, care este numărul 2 pe lista de consilieri locali, va lansa o carte. Carte ce este lucrarea dânsului de doctorat. Este un om dedicate cărții, cunoașterii, istoriei. De aceea am încredere în dânsul, pentru că mi-a dat niște idei de dezvoltare a Constanței, superbe. Evenimentul va avea loc vineri, la ora 17.00, în parcul din fața Teatrului Oleg Danovski”, a precizat Anton Antoniadis.

Mai multe detalii despre dezbaterile din zilele următoare, despre cum poate fi adusă Constanța la normalitate, despre proiecte, despre mesajul transmis constănțenilor, dar și de ce este foarte important să mergem la vot, puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614