REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Șoșoacă: Dacă la fiecare 6 luni apare o tulpină, când începem școala, peste 20 de ani?

Șoșoacă: Dacă la fiecare 6 luni apare o tulpină, când începem școala, peste 20 de ani?

Replica API 27 ianuarie 2021 | 20:34 2833

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a lansat luni, la Antena 3, o întrebare către specialiști despre începerea școlilor în contextul epidemiei de coronavirus.

Diana Șoșoacă

Senatorea s-a declarat nemulțumită de faptul că se pune în discuție să nu se mai redeschidă școlile pe 8 februarie din cauza apariției tulpinii britanice a COVID-19 pe teritoriul României.

„Am observat că în mall-uri nu prea exista virus. De ce nu deschidem școlile în mall?”, a declarat Diana Șoșoacă. „Am și eu o întrebare pentru medici. Dacă la fiecare 6 luni apare o tulpină, când începem școala, peste 20 de ani? Să știu și eu ce fac cu copilul meu”, a mai afirmat senatoarea AUR, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca unul care a dat tabloul jos.Bai retardatule,rabla e aia care te a fatat asa cretin.Nu e vorba ca trebuie sau nu scoala,e vorba ca iti vine plodu infectat acasa si te omoara si pe tine si pe rabla de care ziceam.Dar n ai cui sa explici treaba asta.Ca tu tot cretin o sa ramai pana o sa crapi.Te ai mai si inmultit ca prostu,nu era de ajuns unul.
1
0
O injurati ca niste sclavi obositi ce sunteti,soareci ai tastaturii! Mai bine sa stea copiii vostri in spatele blocului sau pe tablete sa invete toate prostiile nu? In ziua de azi nu-ti trebuie scoala nu? Mai bine devii peste sau curva nu?Rablele dracului ce sunteti , femeia are dreptate , vorbiti voi pizdele drak
1
2
dupa ce ai dat jos de la loc de cinste tabloul cu dan diaconescu de langa ala cu vadim,acum esti fan sosoaca.fereasca sfantu de oameni ca voi.din cauza voastra a ajuns tara asta asa cum e.toti cretinii voteaza.vaca asta ar trebui sa fie la nebuni nu in parlament.
3
0
Ce face cu copilul ei. Doamne fereste. Te ai impuiat demento?sper ca acest copil,pt ca el nu are nicio vina ca tu esti cum esti,sa nu aibe de suferit de pe urma ta a crizelor tale si mai ales a ceea ce numim mentalitate si sau gandire. Probabil va fi supus unei tirade de mistouri si bascalii doar pt ca mama este plecata de acasa. In ce o priveste pe mahalagioaca. Blwah... vomit.n ai cum sa asculti ceea ce spune.e prea mult.
4
0
Are dreptate d-na Sosoaca,este timpul ca elevii sa mearga sa faca scoala,ca altfel ii vom da dreptate lui Basescu care a spus"ca scoala scoate numai tampiti".Chiar nu conteaza cum arata d-na ,este foarte vocala si asta deranjeaza foarte tare.Ar fi timpul sa ne trezim cu totii din adormirea asta si sa inceapa sa miste ceva si in tara asta ca altfel vom fi muritori de foame!
0
7
piei satana si iati si popa dupa tine
8
1
O, Doamne.... mare-i gradina ta si multi smintiti in ea! Sosoaca asta, este extrem de nociva, de impertinenta si de zgomotoasa. Da! Viciaza pe unde trece. O ajuta si fizicul. Trebuie ascunsa! Daa.... Nu o mai chemati pe la emisiuni. Este un pericol social, o CATASTROFA, ce va fi platita din banii nostri, din pacate. Vai de noi, cu asa politicieni! Daca si gadea a dat-o afara din emisiunea de la antena 3...... !?.....
10
2
Cu cine te certi fa descreierato? Cu virusul?
14
2
Shoshoaco,nu doar in Romania sunt reguli anticovid ci in toata Europa si lumea civilizata si cu toate regulile se moare pe capate;daca ar fi dupa mintea ta aia putina si prosta acum nu ar fi nevoie nici de medici nici de spitale exact cum era cu 200 de ani in urma atunci cand vinea cate o pandeme si cine scapa,scapa,cine murea dumnezeu cu mila pentru ca asta este,fiecare om are soarta lui.
27
4
si intrebare pe masura.Daca macar 40% din romani ar gandi asa Romania ar fi altfel.Trebuie o deratizare a intregii Romanii,sunt prea multi tonti si prostalai la butoane,prea multi,iar cei competenti trasi pe dreapta si batjocoriti de cloaca celor cu diploma imprimata la purtator.Toate diplomele dupa 89 ar tb verificate,nu e greu,din 3 intrebari se poate face diferenta intre un prostalau licentiat si un intelectual adevarat.Prea multi profesori,ingineri,medici,avocati,procurori,ofiteri,etc care cu greu ar termina un liceu,au obtinut diplome pe orice criteriu mai putin competenta.
20
7
Ca Sosoaca este extrem de nociva nu se indoieste nimeni. Dar stiti cine este mai rea decat Sosoaca? Presa. Daca mass-media romaneasca nu ar mai publica toate ideile acestei fiinte, duduia s-ar intoarce inapoi din grota din care a iesit.
26
9
Ce de comentarii acide... In alta ordine de idei, balabusta are dreptate. Cand merg in mall, nu mai exista tulpina sud-africana sau englezeasca? Sa traiasca industria farma... Futui in gura...
13
20
eu zic sa o pupati in cur pe turcana ca aia va place nu-i asa?
15
21
ba boaito,discuta fa cu virusul sa nu mai apara!sau cu chinezoii,care l.au mesterit.Poate crapi dreq de virus,cu famiglia ta demprosti,ydioato nespalata!
20
5
Auzi fa.......pa tine nu te doare de toata natiunea romana,de toti copii Romaniei,pe tine te doare de tine si copilul tau cum ai spus si in articol. De cand ai ajuns in politica esti un real pericol pentru societatea romaneasca.De aceea solicitam urgent autoritatilor romane arestarea si condamnarea ta pentru infractiunea DE ATENTAT POLITIC LA SIGURANTA NATIONALA.
29
10
Buna intrebare.....
13
4
Frumoasa mea!
15
2
Kakamash pa tine MUYOAKO SHOSHOAKO!! Luatiash SHOSHUNKA IN KARBASAN!! GRETOASA KREATURA A FATAT MATA! CE PROASTA PULA A FOST LA KURU EI!! OFF MAI MAI!
19
6
ia un cacat in gura si du-te-n gatii ma-tii !!!
24
9
pt votul vostru,,,,
18
14
Scabroasa creatura.
38
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920