REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Soția agresorului de la Onești a fost arestată

Soția agresorului de la Onești a fost arestată

Replica API 2 martie 2021 | 00:00 1550

Soția agresorului de la Onești, care a omorât cu cuțitul doi muncitori pe care i-a sechestrat într-un apartament, a fost arestată marți.

Judecătoria Onești a decis arestarea preventivă a soției agresorului, pentru complicitate la luare de ostatici, informează Digi24.

Femeia fusese reținută după ce anchetatorii au stabilit că, în timpul evenimentului de luni, ea se afla la etajul 4 al aceleiași clădiri, cu un etaj mai sus față de apartamentul groazei. Polițiștii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic.

Tragedia de la Onești a pornit chiar de la apartamentul în care au fost înjunghiați cei doi muncitori. Apartamentul a fost pierdut în urma unui proces penal îndreptat împotriva soției agresorului în urmă cu 12 ani. Ea a fost acuzată de o delapidare în dauna companiei unde lucrau cele două victime și, pentru a acoperi prejudiciul, justiția i-a confiscat apartamentul situat într-un bloc cu patru etaje din orașul Onești.

În tot acest timp, agresorul se pare că nu a acceptat că a pierdut apartamentul.

Firma la care erau angajați cei doi muncitori care au murit deținea, așadar, apartamentul încă din 2008, în urma unei decizii a instanței, dar locuința nu fusese folosită deloc de companie și, potrivit reprezentanților acesteia, recent se luase decizia de a renova imobilul pentru a caza alți angajați ai firmei respective. Cei doi muncitori, electricieni de profesie, au fost trimiși acolo pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări și se pare că vecinii sunt cei care l-au anunțat pe fostul proprietar că sunt persoane prezente în apartament. Bărbatul a mers acolo, i-a amenințat pe cei doi cu cuțitul și a sunat la poliție pentru a cere ca răscumpărare o sumă de bani, astfel încât să încerce să recupereze apartamentul pierdut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma,nu oameni sunt vinovati ci politisti care apara numai interlopi,pesti,politicieni sau alti hoti nu doi muncitori,daca acolo nu erau doi electricieli cu doi parlamentari de Bacau il impuscau politisti pe mosul ala direct nu mai chemau nici un negociator si sa nu uitam ca politisti actioneaza la ordin,ordin dat de sefi daia cu doctorate copiate facute la fel ca si generali aia de la academia de politie Bucuresti.
1
0
Sunt comentaci mai jos, care acuza pe unul sau pe altul, uitand ca si ei sunt vinovati.. Da dobitocilor.. Si voi sunteti vinovati, fiindca v-ati bucurat de fiecare data cand cei din MAI au avut probleme... Ati pus botul la politicieni, cum este asta de mai jos, fara sa ganditi. Ati uitat ce inseamna respectul... Vreti sa fiti respectati dar voi nu respectati... Doar pupati in cur politicienii, cum face asta de la 03,24..Muie psd..
2
1
De 1 an si cinci luni de cand aceste hiene au acaparat puterea ... nimic nu mai merge bine in viata de zi cu zi a romanilor ! Apogeul l-a atins acest balbait numit Catu , un barbat care la 48 de ani nu are o familie , nu are un copil , este un Klaus mai mic ! Au distrus POLITIA ! Era singurul minister de care se mai temeau ! Acum : liber la achizitii fara licitatii si pt. Popor doar austeritate si concedieri ! Futuva muma in cur de tradatori vanduti Multonationalelor si Bancilor straine !
1
3
javrele de vecini sunt autorii morali, trebuie arestati daca nu macar luati de niste baieti si aranjati
5
0
Ba tu esti nebun,adica vrei sa spui ca pana sa vina guvernul asta la putere politia romana era buna?,nu ma idiotule nu era mai buna politia din perioada 2016-2020 adica aia PSDista decat aia din 1996-2000,cand taranisti si liberali erau la putere dar dupa 1990 politisti astia pensionari au cultivat si incurajat contraperformanta din cauza asta astia noi sunt mai prosti decat pensionari pentru ca politisti si-au facut de cap sub toate guvernarile de dupa 1990 fara sa le zica nimeni nimic pentru ca ei erau militieni.
6
4
Statul roman nu-si respecta cetatenii si Constitutia Romaniei. Sa ofere locuri de munca,sa traim decent din salarii,pensii. Din cauza lor au ajuns oamenii asa.Murim de foame,inghetam in case ,suntem neimbracati.Nu avem cu ce sa ne platim darile catre satat.Cum poti trai cu un salariu net de 1300 de lei? Ei au peste 10000 de lei pe luna.Asta este genocid,infometarea populatiei etc.Ne-au luat toate drepturile.Nu avem nici dreptul la o viata decenta.Dati nemernicilor salarii si pensii decente sa nu mai ajunga oamenii in strada,sa nu mai fie executati silit.
5
2
Am vazut la Caracal ce buni erau politistii vechi. Buni la coordonat si aparat clanuri de proxeneti care rapesc minore si le transforma in sclave sexuale in cele mai infecte si mizere locuri si conditii.
7
3
De cand s-au pensionat miile de veterani datorit legilor de rahat date de USR-PNL-UDMR , in M.A.I. au ramas tinereii novici , gen GODINA , care jumatate din programul de lucru stau cu nasul in Facebook ! Hotii si infractorii nu se prind cu palavrageala putoiului de Marian Godina , care nu a pus niciodata mana pe un infractor nici macar de cand este la mascatii BV si care suna la 112 cand e amenintat de un boschetar cu un bricegut ! Vai de mama noastra , nu mai are cine ne apara !
9
5
sper sa va duceti pe copca alaturi de Chitac si Feliciu
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614