REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SOȚIA edilului din MEDGIDIA va candida la PRIMĂRIA PEȘTERA

SOȚIA edilului din MEDGIDIA va candida la PRIMĂRIA PEȘTERA

Replica API 13 august 2020 | 14:14 3667

Nicoleta Vrabie a anunțat în mod oficial că va intra în cursa pentru a deveni primar al comunei Peștera, după ce timp de 30 de ani a îndeplinit funcția de ofițer de stare civilă. Povestește că în activitatea sa, de reprezentant al autorităților locale, a căsătorit tineri cărora le-a înregistrat nașterea și mai apoi a înregistrat nașterea copiilor lor. Nicoleta Varbie susține că s-a maturizat și a căpătat experiență alături de cetățenii din Peștera, care i-au cerut să candideze.

Nicoleta și Valentin Vrabie

"De ceva timp, mulți dintre voi îmi arătați încredere și îmi propuneți să vă fiu alături în continuare, dar într-un alt mod! Am încercat să pun în balanță ce am făcut până acum, dar și ce pot face de acum încolo. Și DA, încrederea și propunerea voastră mă onorează și dacă îmi veți fi alături, putem decide împreună pentru viitorul comunei noastre. Voi candida la alegerile din 27 septembrie, din postura de independent!", a afirmat Nicoleta Vrabie.

Nicoleta Vrabie este soția lui Valentin Vrabie, actual primar al municipiului Medgidia și fost edil al localității Peștera, timp de două mandate.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i trag la vrabie
0
0
Ce aveti cu dna vrabiuta? doar n-o sa se angajeze ospatar daca poate fi primar! invidiosilor! eh!
2
0
....s-a matirizat...si-n greutate...se vede cat de barie s-a facut...primariile sunt ahtiate de persoanele voluminoase...nu fac...nimic..chiar nimic...fumeaza la greu...si mananca...ka.....t...la greu...
2
0
Noi psd-ul dorim sa va mai fraierim inca o data la alegeri. Avem de partea noastra toti penalii si javrele din politica. Avem doua solutiii pentru viitorul tarii: legea desfiintarii puscariilor si abrogarea codului penal pentru tot ceea ce inseamna furt, frauda, camatarie si altele. Politia si SRI va fi inlocuita ,iar daca nu condusa de interlopi, ei sunt mai eficienti si nu vor pensii nesimtite de la stat.
0
0
nu este sotia lui. Este FOSTA sotie.
3
1
Astia vor sa ne lase mostenire copiilor
2
0
O doamna de nota o suta pe care o sustinem cu totii. Este singura capabila sa continue toate cele facute de primarul Vrabie.
4
4
se poarta la nulitatile analfabete psd-iste- in familie- exempluconcudent -curva firea cu sarma in fund si hotul pandelica, unde mai pui, ca in mojicia lor, se visau si presedintele tarii-aveau o dilema cina sa preia tara- el sau ea
3
2
sa faca pestera ...hotel!
1
2
Mai vrea sa fure de aceea candideaza sotia lui Vrabie. Nu ii mai ajunge crama, hotelul La Strada si fostul stadion al Imum-ului
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367