REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Soţia fostului primar de la Bărăganu, gata să candideze din partea PSD la alegerile parţiale

Soţia fostului primar de la Bărăganu, gata să candideze din partea PSD la alegerile parţiale

Replica API 3 octombrie 2017 | 00:00 170

Guvernul a stabilit organizarea, în data de 5 noiembrie, a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 16 localităţi în care această funcţie a rămas vacantă, precum şi pentru alegerea consiliului local într-o comună din judeţul Constanţa. La nivelul judeţului Constanţa, localităţile în care se organizează alegeri parţiale pentru desemnarea primarului sunt Bărăganu şi Pantelimon.

La Pantelimon, alegerile au loc ca urmare a faptului că Vasile Neicu s-a stins din viaţă în luna mai a acestui an, iar la Bărăganu edilul ales în 2016, Titu Neague, a fost eliberat din funcţie ca urmare a unei condamnări definitive (cu aplicarea suspendării condiţionate a executării pedepsei pe o durată de încercare de 4 ani) pentru instigare la distrugere.

Până în momentul de faţă, liberalii s-au grăbit să anunţe că au stabilit clar şi fără „drept de apel” candidaţii: Lucian Paraschivescu la Bărăganu şi Costel Armăşescu la Pantelimon. ALDE în schimb încă tatonează terenul, la Pantelimon fiind în negocieri avansate cu soţia preotului din localitate pentru candidatură.

PSD urmează ca sâmbătă să definitiveze lista de candidaţi, însă, conform surselor noastre, la Pantelimon sigur va candida actualul viceprimar, George Martinescu. La Bărăganu, PSD ar urma să o susţină în alegeri pe soţia fostului primar Titu Neague, Magdalena Neague. În ceea ce priveşte lista de candidaţi pentru Consiliul Local Mereni, PSD ar urma să aibă pe primele poziţii doamne, la solicitarea actualului primar în funcţie, Silviu Gârea. Comuna Mereni a rămas fără Consiliu Local la finele lunii decembrie 2016, când a fost dizolvat în urma ordinului prefectului, deoarece nu se mai întrunise în şedinţe.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suna totul atat de bine! Toata lumea face curat in fata curtii.Daca s-ar taia ajutoarele sociale la putori s-ar zbate si ele sa mearga la munca sau sa-si stranga bruienile care sunt cat casa,li se darama gardurile pe ei.Acum stiu sa intre abuziv in curtile oamenilor si sa fure, la asta se pricep cel mai bine.Altii in loc sa munceasca canta de dimineata pana seara, nestiind ca talentul lipseste.Manelele se aud in toate colturile satului, fara sa mai tina cont ca deranjeaza.Un sat mizerabil, cu oameni pe masura! Pacat de unii.Poate niste reguli mai riguroase nu ar strica, lipseste civilizatia.D
1
0
De ce mizeaza PSD pe penali ? Pentru ca dar penalii intra in PSD !
0
0
Ne vom da silinta sa nu castige PSD nici la Pantelimon. Se merge in acelasi tandem cu Tutuianu si papagalii lui.Nea Stroe doarme.Sa doarma ca noua ne convine.PNL scrie pe Pantelimon
1
0
Baga-mi-as pula in mortii lor de ciume rosii ! Astia au distrus tara asta.Dragnea le-a dat muie tuturor cetatenilor intruducand din ou fel si fel de taxe.De la anu se zvoneste ca se va mari iar impozitul pe salariu, ba mai mult este posibil ca fiecare cetatean sa fie nevoit sa-si plateasca singur darile catre stat acestea nemaifiind oprite de catre angajator lunar! Niste imbecili, care se imbogatesc pe carca noastra, cei care nu iesim in strada !
3
2
Psd a distrus Tara aceasta votantii psd niste scursuri allee societati
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369