REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Soţia lui Alec Baldwin a suferit ieri un avort spontan. Hilaria era în luna a patra şi mai pierduse o sarcină anul acesta

Soţia lui Alec Baldwin a suferit ieri un avort spontan. Hilaria era în luna a patra şi mai pierduse o sarcină anul acesta

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:00 407

Hilaria Baldwin

Soţia lui Alec Baldwin a suferit ieri un avort spontan. Hilaria (35) era în luna a patra şi mai pierduse o sarcină anul acesta.

Hilaria Baldwin era însărcinată în luna a patra şi se bucura de faptul că trecuse de primul trimestru al sarcinii fără probleme. Însă, fără măcar să bănuiască ce avea să urmeze, soţia lui Alec Baldwin a primit ieri, de la medic, vestea că fătul lor s-a oprit în evoluţie.

Doamna Baldwin a anunţat pe Instagram teribila veste, în cursul zilei de ieri, la numai câteva ore după ce o aflase. Prezentându-se la un control de rutină, Hilaria a fost înştiinţată că fătul ei nu mai trăia. Soţii Baldwin mai au patru copii împreună şi urmau să devină din nou părinţi, aşteptând cu nerăbdare să-şi cunoască, peste numai câteva luni, fetiţa. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil, având în vedere că sarcina vedetei s-a oprit din evoluţie, iar gravida a suferit un avort spontan.

Ironia soartei face ca Hilaria să fi postat diferite video-uri cu burtica ei de gravidă chiar înainte de-a merge la medic pentru o ecografie de rutină. Totul părea în regulă pentru viitoarea mămică, însă nu era deloc aşa. Soţia lui Alec avea să afle, la un simplu consult de rutină, că fetiţa ei din pântece nu mai trăia…

“Suntem foarte trişti să vă anunţăm că fetiţa noastră a murit la numai 4 luni…”, a scris Hilaria pe social media. “Sunt, pur şi simplu, distrusă… Nu mă aşteptam deloc la aşa ceva când m-am dus azi la medic. Nu ştiu ce altceva vă mai pot spune… Mai vrem să vă spunem un singur lucru – că, deşi nu suntem OK acum, vom fi OK. Suntem atât de norocoşi că avem patru copii sănătoşi şi nu vom uita asta niciodată!”

Postarea ei mai include şi un video în care stă în pat şi o are alături pe fetiţa ei de 6 ani, Carmen, la scurt timp după aflarea tragicei veşti. “I-am spus lui Carmen şi tocmai voiam să-i transmit lui Alec acest mesaj”, şi-a informat ea followerii. “Dar cred că este o metodă bună de-a vă înştiinţa şi pe voi. I-am spus fetiţei mele că bebeluşul nu va mai veni… Dar că vom încerca din răsputeri să îi dăruim o surioară cu altă ocazie.” În clipul cu pricina, Hilaria i-a mulţumit fetiţei sale că i-a spus că îi pare rău că a pierdut sarcina, iar Carmen i-a dat un pupic mamei sale pe obraz.

foto Instagram

După asta, Hilaria a mai postat un video în care o putem vedea mângâindu-şi burtica de gravidă şi la care a comentat următoarele: “Azi nu au ieşit lucrurile aşa cum mă aşteptam. Sunt foarte tristă! Azi e ultima zi pe care o mai petrec cu ea… e o experienţă atât de ciudată!”

Asemenea tragedie vine după ce, în luna aprilie a acestui an, Hilaria a mai pierdut o sarcină. Totuşi, vedeta de 35 de ani a putut trece peste momentul cu pricina cu ajutorul numeroasei şi iubitoarei sale familii, dar şi cu gândul că mai putea încerca să aducă pe lume încă un moştenitor în viitorul nu foarte îndepărtat. Zis şi făcut! În septembrie, Hilaria şi-a anunţat bucuroasă fanii că ea şi soţul ei aşteaptă un copil. Pe al cincilea! Iar acum, din păcate, nu mai poate fi vorba despre al cincilea copil pentru cuplul Hilaria-Alec Baldwin.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ironia sortii....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218