REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Soţia poliţistului pedofil face MĂRTURISIRI CUTREMURTOARE

Soţia poliţistului pedofil face MĂRTURISIRI CUTREMURTOARE

Replica API 13 ianuarie 2018 | 00:00 218

Soţia poliţistului pedofil face mărturii dramatice în exclusivitate pentru România TV. Femeia căsătorită în urmă cu trei luni cu poliţistul Eugen Stan este şocată şi revoltată după ce şi-a văzut soţul cum agresează copii şi femei.

Soţia lui Eugen Stan s-a declarat şocată după ce a aflat de faptele poliţistului pedofil.

"Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără...", spune soţşia lui Eugenm Stan pentru România TV.

agresând copiii în lift:

- L-aţi recunoscut în imagini?

- Da. A fost groaznic când am văzut! A fost groaznic!

- L-aţi recunoscut şi în imaginile astea, proaspete, cu femeie la lift?

- Groaznic! Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla... Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva... groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru.

Soţia poliţistului acuzat spune că s-a căsătorit cu acesta fără a apuca să-şi cunoască foarte bine partenerul: "El avea serviciul lui de dimineaţa până seara târziu iar eu la fel. Am două servicii. Ies de la unul, merg la celălalt. Nu am avut timp de a sta după el, să văd unde se duce, ce face... Era foarte gelos! În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie... nu se uita nici în stânga nici în dreapta... El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer! Nu poate fi decât o bestie rea! Sunt foarte obosită, sunt stresată, prin ce trec...".

- Se lăuda cu "pilele" lui"? Cum vă explicaţi acum că sunt atâtea dosare, până la urmă, care au stat pe loc? L-au acoperit colegii!

- Nu. Nu a existat aşa ceva! Nu. Nu a vorbit niciodată de "pile". Nu ştiu ce să cred! Nu le-a păsat! Au crezut că este o infracţiune neimportantă!

Femeia neagă faptul că anchetatorii ar fi găsit la percheziţie jucării sexuale. Soţia poliţistului-pedofil are, însă, un mesaj pentru părinţii copiilor agresaţi de agentul de la rutieră:

- Ce le-aţi spune?

- Mi-ar fi o ruşine... Aş sta cu privirea-n jos şi mi-aş cere scuze pentru cele întâmplate! Groaznic! Mi-ar fi ruşine! Cred că i-aş ocoli de ruşine! Părinţii ca părinţii, dar copiii ce-au putut să sufere acea dramă! Să vezi o bestie că vine şi face prostii! Necesită consult de specialitate omul ăsta!

- Cum l-aţi cunoscut pe acest animal?

- Acest animal, această bestie... mi-a dat o povară în viaţa mea! Cum a putut să facă aşa ceva? Un cameleon! Acasă era într-un fel, pe stradă, o bestie, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ruxandra traieste cu beldis la medgidia
0
0
Nimic important.Familie de forma asa cum mai sunt si altele dupa interes.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614