REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Soţia sirianului găsit mort şi amantul acesteia, ARESTAŢI

Soţia sirianului găsit mort şi amantul acesteia, ARESTAŢI

Replica API 17 aprilie 2015 | 13:27 292

Andreea Maria Pătraşcu

Soţia sirianului găsit mort, Andreea Maria Pătraşcu, dar şi amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, vor sta 30 de zile după gratii. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Menţionăm că ei au fost audiaţi, după care reţinuţi. Ambii şi-au recunoscut faptele.

Alfons Gabriel Arhire

Andreea Maria Pătraşcu le-ar fi declarat procurorilor că şi-a invitat soţul la cină, în apartamentul din Bucureşti, chiar dacă erau în divorţ. Acesta a venit, dar femeia i-a pus mai multe somnifere în mâncare şi băutură, cel mai probabil Diazepam. După ce sirianul Moustaffa Haj Saleh, de 53 de ani, şi-a pierdut cunoştinţa, şi-a făcut apariţia şi amantul femeii, Alfons Gabriel Arhire, întrucât planul era bine pus la cale de amândoi. L-au luat, l-au sufocat cu o pungă din plastic, după care l-au băgat într-un sac şi apoi într-un geamantan.

“Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitale efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de omor, comis asupra unui cetăţean sirian, în vârstă de 53 de ani. În dimineaţa acestei zile (joi, 16 aprilie - n.r.) am reţinut două persoane, inculpate pentru infracţiunea menţionată anterior. Cei doi inculpaţi au recunoscut comiterea infracţiunii. În esenţă, aceştia susţin că victimei i-au fost administrate substanţe medicamentoase, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost exercitate acte de violenţă, care au condus la deces. În următoarea perioadă vom efectua reconstituirea cu cei doi inculpaţi. Motivul încă nu este cert stabilit, va fi stabilit în perioada următoare, în funcţie de mijloacele de probă pe care le administrăm. Din datele pe care le avem şi bărbatul a participat la comiterea infracţiunii. Cei doi inculpaţi sunt coautori. Pentru stabilirea exactă a cauzei morţii trebuie să aşteptăm rezultatul necropsiei”, a declarat procurorul Eduard Borjog.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/detalii-incredibile-despre-sirianul-ucis-sotia-inspector-de-munca-si-patroana-de-afaceri-nedeclarate-amanta-studenta-in-constanta-218419/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218