REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Soţiile lui Ilie Năstase fac curat una după cealaltă: „Schimb mobila și apoi facem sfeștanie“

Soţiile lui Ilie Năstase fac curat una după cealaltă: „Schimb mobila și apoi facem sfeștanie“

Replica API 23 octombrie 2019 | 00:00 428

Ioana Simion şi Ilie Năstase

O dată la câţiva ani, vila din Primăverii a lui Ilie Năstase este renovată. Cam toate soţiile tenismenului şi-au lăsat acolo amprenta şi au “măturat” una după cealaltă. Brigitte a făcut curat după Amalia Năstase în 2016, iar acum a venit rândul actualei doamne Năstase să zugrăvească după Brigitte. Ioana Năstase renovează dormitorul şi livingul şi vrea să facă sfeştanie pentru a alunga energiile negative.

De mai bine de o lună Ioana (43 de ani) a părăsit domiciliul conjugal din Primăverii. Pentru că nu se mai simţea deloc bine în vila în care stătea cu Ilie Năstase (73 de ani), bruneta şi-a închiriat un apartament cu două camere în Pipera, iar soţul o vizitează acolo. Mutarea a făcut-o în special pentru că relaţia lor a început să scârţâie şi s-a gândit chiar să divorţeze de cel căruia i-a spus ”DA” la starea civilă în urmă cu şase luni. Însă, zilele trecute s-au întâlnit şi şi-au disputat ”la rece” căsnicia, iar concluzia a fost să îşi mai dea o şansă. Cu o condiţie însă, pe care Nasty a acceptat-o ferm.

Astfel, Ioana i-a cerut să o lase să schimbe mobilierul şi să renoveze casa din Primăverii, iar apoi să facă o sfeştanie, căci altfel ea nu se va mai întoarce în acel loc în care au locuit şi celelalte patru soţii ale controversatului tenisman, care se pare că şi-au lăsat energiile negative pe acolo. Zis şi făcut, după ce a primit acceptul, Ioana a început imediat marea schimbare. Întâi l-a ”sfinţit” pe soţul ei printr-un pelerinaj pe la mânăstirile din nordul Moldovei, iar de câteva zile s-a apucat de curăţenie şi la propriu, şi la figurat după cele patru soţii.

”O schimbare e întotdeauna binevenită. Da, am vizitat mânăstirile din Moldova, l-am dus pe Ilie să îşi liniştească sufletul. El tot timpul îmi spune ”măi, femeie, până la tine nu am fost deloc la mânăstiri!”. Şi am observat chiar şi o schimbare la el. E mai liniştit, ceea ce contează foarte mult. Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living”, a spus Ioana.

Culmea este că mai toate nevestele lui Nasty au făcut prin rotaţie curăţenie una după cealaltă, dar se pare că deşi au schimbat mobila, finalul a fost cam acelaşi. În 2012, cea de-a patra soţie, Brigitte a început curăţenia după Amalia Năstase. A renovat exteriorului casei, iar în 2016 a schimbat tot mobilierul şi a modernizat tot interiorul cu ajutorul echipei ei de muncitori.

Din păcate, în 2018 ea a părăsit controversata casă de un milion de euro a lui Ilie, mutându-se într-un apartament pe Nordului. De aici până la divorţ n-a mai fost decât un pas. Cine ştie, de data aceasta schimbarea va fi bună pentru Nasty, iar numărul cinci îi va purta noroc.

De altfel, şi Ilie s-a mai cuminţit, iar meritele ar putea fi atribuite actualei neveste. “Ioana face bine ce face, ea a hotărât să facă această schimbare şi sunt de acord cu ea”, ne-a spus acesta, semn că s-a lăsat îmblânzit şi respectă “ordinele” Ioanei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate panaramele dau cu ddt si clor,una dupa cealalta.Iese la spalat.
1
0
Lasati-l pe Nastase 7 clae. Nu mai alergati dupa el.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920