REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Soţul Andreei Antonescu, prima reacţie după ce s-a aflat despre divorţ: „E mai mult de atât”

Soţul Andreei Antonescu, prima reacţie după ce s-a aflat despre divorţ: „E mai mult de atât”

Replica API 16 iulie 2019 | 00:00 1626

Andreea Antonescu şi Traian Spak

Despre divorţul dintre Andreea Antonescu şi Traian Spak s-a tot vorbit în ultima perioadă, iar acum cel care a rupt tăcerea a fost chiar soţul cântăreţei. Deşi nu a vorbit despre viaţa persoană, acesta a ţinut să precizeze că-i place foarte mult melodia lansată odată cu reunirea trupei Andre.

Astfel, Traian Spak, soţul Andreei Antonescu, a vorbit despre reunirea trupei Andre, acesta declarându-se încântat de melodia lansată de cele două.

”Mie nu îmi plăcea André, recunosc. Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place… Sunt înnebunit după ea. Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (n.r.: miercuri, 10 iulie) şi nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul şi cu totul altfel. E şi André, dar e mai mult de atât”, a declarat Traian Spak, relatează wowbiz.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea a oferit primele declaraţii despre divorţ: ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândeşte toată lumea. Nimic nu este pe vecie şi, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanţie în viaţa asta şi anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorţ”, spune Andreea Antonescu.

Stabilit în Statele Unite ale Americii, Traian Spak se ocupă acolo de afacerile pe care le deţine şi… atunci când soţia lui nu este în ţara natală, ei petrec timp preţios în doi sau… în trei: cu fetiţa lor, Sienna.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traiane draga ai grija. Sotia ta e rea de musca iar tu ai gena de sinucigas. Nu face prostii. Ai destui bani sa-ti refaci viata cu o fata mai cumsecade. Vorbeste cu un avocat sa nu te faca Antonesca la partaj. Nu merita banii tai munciti.
3
0
trupa divortatelor ciorba reincalzita
3
0
Lumea artistilor este greu de tinut in lesa.
2
0
pai divorteaza fata, are nevoie de libertate in turneu, cu trupa
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614