REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Soțul DEPUTATEI Horga NU și-a mai plătit TAXA la UNIVERSITATE pentru că s-a RETRAS!

Soțul DEPUTATEI Horga NU și-a mai plătit TAXA la UNIVERSITATE pentru că s-a RETRAS!

Replica API 21 octombrie 2021 | 13:05 5434

Euro Audit Services din Târgoviște este condusă și administrată de Alexandru Cârlig, soțul Gabrielei Horga, deputat PNL. Pentru cei care nu știu, Cârlig a fost și student la Universitatea Valahia din Târgoviște, unde a urmat, un semestru, cursuri de master. Al doilea semestru a renunțat și nu a mai plătit taxa de școlarizare pentru anul universitar 2018-2019, așa că s-a ales cu un proces, fiind obligat de instanță să-și plătească debitul.

Gabriela Horga si Alexandru Cârlig

Euro-Audit Service SRL este controlată de fostul deputat Vasile Horga, tatăl Mariei Gabriela Horga, cea care a candidat din partea PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Gabriela Horga este legată de Constanţa şi pentru faptul că s-a măritat cu Alexandru Cârlig, fiul fostului şef al IPJ Constanţa, regretatul Ion Cârlig. Vasile Horga și Alexandru Cârlig sunt administratorii societății, Eugeniu Militaru apare ca fiind unic asociat.

Printre drumurile la instituțiile statului, pentru semnarea contractelor pe care le câștigă, Cârlig face un ocol și pe la instanțele din Constanța. Universitatea Valahia din Târgoviște l-a dat în judecată, pentru că nu și-a plătit taxele de școlarizare pentru anul universitar 2018-2019. Și a câștigat, soțul deputatei fiind obligat la plata sumei de 1920 lei, plus 600 de lei penalități de întârziere.

Alexandru Cârlig

 

 

Cârlig: Am făcut doar primul semestru, în al doilea m-am retras

Contactat pentru un punct de vedere, Alexandru Cârlig a declarat, pentru Replica, că nu știa de acțiunea instanței, având în vedere că s-a retras în semestrul II de studiu, de la cursurile de master. A considerat că nu este nevoie să mai plătească taxele. ”Am făcut doar primul semestru, pe care l-am și plătit, al doilea semestru nu l-am mai făcut, m-am retras., iar Universitatea a fost informată de acest lucru. Am considerat că nu trebuie să mai plătesc taxa, având în vedere că nu mi-au mai prestat servicii. M-au acționat în instanță, dar nu numai pe mine. Nu am știut de acțiune și nu am putut să mă apăr. O să fac recurs”, a declarat Alexandru Cîrlig.

Și Gabriela Horga, soția sa, a avut legături cu Universitatea Valahia, dar nu în calitate de student, ci de cadru universitar. Potrivit celei mai noi declarații de avere, deputata nu mai figurează cu venituri de la Universitatea din Târgoviște

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa i swgeti rozeta lui carlig
0
1
Ce sa mai contesti gogule , ai semnat contractul de scolarizare si esti bun de plata . Hai sictir
1
0
ii toaca banii lui tata socru
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367