REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Soțul Georgetei BUMBAC a rămas ȘOMER? Nu mai lucrează în Primăria Sectorului 4

Soțul Georgetei BUMBAC a rămas ȘOMER? Nu mai lucrează în Primăria Sectorului 4

Replica API 4 august 2021 | 10:30 4019

Soțul Georgetei Bumbac, directoarea din Ministerul Finanțelor și președinta CA al Canalelor Navigabile, a rămas fără funcția de conducere pe care o deținea în Primăria Sectorului 4 București. Acesta era șef serviciu de vreo trei ani însă, de luna trecută, acesta nu mai face din organigrama instituției. De altfel, informația ne-a fost confirmată chiar de către reprezentanții Direcției de Resurse Umane din cadrul Primăriei Sectorului 4.

Nu știm însă dacă a fost concediat ori a decis să plece.

Georgeta Bumbac și-a tras un Audi în declarația de avere

Președinta Consiliului de Administrație al ACN Constanța și-a reactualizat, în iunie, declarația de avere. Multe modificări față de anii precedenți nu sunt, doar un Audi fabricat în 2015, pe care Bumbac l-a achiziționat anul trecut.

Georgeta Bumbac, cel mai puternic funcționar din Ministerul Sănătății, pe vremea ministrului Costache

George Bumbac a fost, în vremea mandatului lui Victor Costache, cel mai puternic funcționar din MS. Fostul ministru i-a ”dăruit” constănțencei, care era secretar general al MS, următoarele structuri din minister: 1. Direcția Generală Economică; 2. Direcția Generală Juridică și Resurse Umane; 3. Unitatea de Politici Publice; 4. Serviciul avizare interministerială și pregătire ședințe de guvern; 5. Direcția Relații cu presa, afaceri europene și relații internaționale; 6. Unitatea de management al proiectului Băncii Mondiale; 7. Unitatea de implementare și coordonare programe; 8. Divizia achiziții, patrimoniu și IT. Ulterior, când a venit Tătaru la conducerea ministerului, Bumbac și-a pierdut funcția. Constănțeanca a urmat calea instanței și a revenit în funcția de director al Ministerului Sănătății.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
georgescu cel mai tare a schimbat 9 ministri la transporturi super
1
0
voua va corecteaza cineva articolele?
7
1
Nici nu mai conteaza cine cum,sunt tradatori daca s-a ajuns aici.Sunt complice daca tac sau participa la fraude electorale si la propaganda.Un sistem atat de bolnav incat are nevoie de inlocuire TOTALA,are nevoie de Tribunale Militare si REPARATIE TOTALA RETROACTIVA,ceea ce presupune anchetarea lor din 89 pana azi.
8
0
e frumoasa foc
3
2
CE treaba are si Georgescu,un ospatar la canale tara de kk
12
0
Ce treaba are tipa cu canalele navigab ile?
14
0
Asa ceva. Bietul. Ma gandesc sa facem o campanie de donatii , zic.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614