REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Soțul Oanei Roman l-a agățat pe Internet pe transsexualul Delia Rexha? „Îmi caut o amantă“

Soțul Oanei Roman l-a agățat pe Internet pe transsexualul Delia Rexha? „Îmi caut o amantă“

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:00 1658

Marius Elisei, Delia Rexha

Oana Roman susține că nu infidelitatea a fost motivul despărțirii, însă iată că ies la iveală detalii picante din mariajul vedetei tv.

Transsexualul Delia Rexha, solist de manele, a făcut public schimbul de mesaje avut cu Marius Elisei, care l-a în abordat, în privat, pe Facebook. Iată ce i-a scris soțul Oanei: ”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea. Vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta (n.r. - Oana). Îmi place corpul tău și nu contează că eşti transsexual. Ce contează asta?”.

Marius a recunoscut că a purtat această conversație, dar a subliniat, însă, că era sub influența alcoolului și tot ce a spus au fost, de fapt, glume: „E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche. Nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

Oana Roman a spus: „În acest sens voi trimite, dacă este nevoie, notificări prin avocat tuturor celor care nu înțeleg că am dreptul la imaginea și numele meu și pentru demnitatea mea și a copilului meu nu doresc să fiu asociată cu subiecte care nu mă privesc. Nu pot comenta faptele și conduita nimănui”, a declarat ea. Transsexualul din Oradea susține că Marius l-a abordat de mai multe ori, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca este adevarat, Oana Roman a facut bine ca a scapat de el.
4
2
Asta e un prostalau cu mansarda goala ,decit cu unul ca asta mai bine singura !
7
1
Pai, ce sa faca cu scroafa aia, de acasa, care are si gura mare? Oana este o tata, o mahalagioaica, precum bahmuteanca.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218