REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Soțul Roxanei Nemeș s-a făcut pulbere la Loft!

Soțul Roxanei Nemeș s-a făcut pulbere la Loft!

Replica API 15 august 2022 | 00:00 3556

Milionarul devorat de Ioana Popescu (Călin Hagina) e feblețea soției sale (Roxana Nemeș), care acceptă orice de la acesta! Episodul „balconul” nu mai este de actualitate. Milionarul rotofei originar din Cluj-Napoca a făcut el ce a făcut și și-a convins soția, de profesie cântăreață cu corp de Baywatch și cu 213.000 de urmăritori pe Instagram, să revină în pătuțul lui. Ba mai mult, în prezent, după câteva vacanțe în care a dus-o pe plaiurile mioritice, a ajuns chiar să o „subordoneze”. Însă, la mare...

Rănită în orgoliu, soția cu corp din Baywatch, adică Roxana Nemeș, un om cu suflet cu adevărat mare, a gândit-o pe toate părțile și a decis să-l ierte pe afaceristul care este o încercare de Vin Diesel mioritic și mai mic de înălțime. Cel puțin e ras în cap și „topit” după escapadele amoroase, de parcă ar fi venit direct din Fast and Furious. Bine, viața e scurtă, nu e frumos să judecăm! Și până la urmă, vorb-aia, ce i-a făcut Popeasca? L-a omorât? Normal că nu! L-a bătut? Nici vorbă! Doar i-a conferit plăcere. Împăcarea a venit, însă, doar după ce milionarul a dus-o la UNTOLD, pentru o mega-distracție.

S-a cherchelit la LOFT Mamaia și și-a sărutat cu foc soția „tradusă”

Episodul „balconul” a fost, clar, dat uitării. A fost șters cu buretele, iar milionarul „pofticios” s-a prezentat cu soția lui, în weekend, la Mamaia, pentru încă un show. Calificat milionarul care o arde Vin Diesel. Să te râdă toată țara că dai la Popeasca pe balcon, când nevastă-ta e plecată cu filmări și tot să o sucești pe soție. Șmecher, tată, nu jucărie!

Sâmbătă seară, mult încercatul cuplu a fost la LOFT Mamaia, unde „Romeo de Berceni” s-a cherchelit ca-n vremurile bune, plin de fericire că aventura cu Popeasca nu i-a stricat mariajul.

A avut ochi doar pentru cântăreața blondă pe care, ocazional, a răsplătit-o cu câte un sărut, așa cum o mai făcea doar cu devoratoarea Popeasca, pe balconașul din Berceni.

S-a aruncat îmbrăcat în piscină, la Asylum

Rotofeiul afacerist avea, însă, chef de „zbenguială” maximă, însă în alt local. Așa că și-a luat consoarta și s-a „refugiat” la Asylum, acolo unde unde s-a distrat „ca la 20 de ani”.

La un moment dat, amețit puternic de aburii alcoolului, dar încălzit și de vremea caniculară, ”Romeo de Berceni” s-a aruncat în piscină, unde, de altfel, erau și alți petrecăreți. A plonjat cu hainele pe el, spre amuzamentul soției „traduse”, care îl „veghea” de pe „uscat”. Tura asta l-a vegheat mai bine decât data trecută când a ratat balconul buclucaș, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iulia sly alexoiu e prostituata !
2
0
cerbul milionar are ce merita: roxana fuckin nemes,biblioteca municipala!
0
0
Ce articol,ce exprimare...ieftina ...asa se face jurnalismul in Ro? Ne prezentati toti parazitii societatii ..in exprimari ieftine
0
0
Unu mai p***t ca altul acolo!toti ca oile in alb..toti porcii in alb
0
0
cwrvele replica!!!!
0
0
Bravo lor! Stiu sa si traiasca viata,au si cu ce!
1
0
Ce cocalar umflat..cica vin diesel..te face mai de kkt decat esti bai roxano.chiar esti asa proasta?!
1
0
O fufa si un cocalar !!!
1
0
O c***a si-un ghertoi
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367