REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Spania: Cei trei violatori români, 23 de ani de închisoare fiecare. Câți bani trebuie să platească victimei

Spania: Cei trei violatori români, 23 de ani de închisoare fiecare. Câți bani trebuie să platească victimei

Replica API 22 iulie 2018 | 00:00 210

Violul a avut loc în luna aprilie a anului 2017. Procurorii cer o pedeapsă cu închisoarea de 23 de ani pentru cei trei care au violat-o pe rând pe tânără.

Cei trei au bătut-o și au violat-o pe tânără după ce au petrecut la o discotecă din Sevilla. Fata s-a urcat în mașina condusă de unul dintre cei trei bărbați: doi de 30 de ani și unul de 31 de ani. După ce au ajuns în zona stadionului din Cartuja, toți cei trei au violat-o pe rând, până dimineață.

Procurorii spanioli consideră că având în vedere gravitatea faptelor, se impune pentru fiecare dintre cei trei inculpați pedeapsa de privare a dreptului de ședere în orașul Sevilla, inclusiv prezența lor în capitala andaluză pentru 25 de ani. Procurorii cer de asemenea plata unei sume în solidar de 2.500 de euro pentru leziuni si suma de 100.000 de euro pentru prejudiciul moral cauzat acesteia.

De asemenea, după eliberare li se va interzice apropierea de victima R.C.V. la o distanță de cel puțin 500 de metri, față de domiciliul sau locul în care se află, precum și interdicția de a comunica cu aceasta prin orice mijloace sau proceduri timp de 25 de ani.

Sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
psd a rezolvat aceasta situatie deja, se audiaza victima in prezenta violatorilor, daca mai sustine in continuare ca au violat-o, ii elibereaza pe talhari iar pe vitima o amendeaza, asta e justitia banditeasca a psd ! un partid criminal ca si taticul lor iliescu ilici stailn general kgb
1
1
@europeanu prost ,te ard la ficati comentariile mele ,adevarul doare ,iar slinoasele si abjectele tale postari demonstreaza cu varf si indesat ce fel de specimene sunteti, suburbani, inculti indobitociti ,scoala probabil o clasa mai mult ca trenul ,clar de nebagat in seama ,nici macar ca in zisele lui Lapusneanu nu sunteti. Oare stii la ce ma refer?
4
1
@mishu : cu riscul de a ma repeta,te bag in pizda ma-tii de pesedeu platit pentru postari ! A si sa nu uit ! Muie cu cacat !!! De la mine personal !
5
3
iata mandria diasporei romane in toata splendoarea ei ,hoti cocalari ,violatori sunt cei care vor veni la Bucuresti la miting sa dea jos guvernul care isi scriu m..e psd pe masini sau creaza site uri gen M.e psd.com cu fire ce conduc spre usr, hastagrezist, prieteni cu europeanu Geo69 si multi alti postaci aplaudaci de pe aici .Sunt identici in mentalitate si comportament cu protestatarii din piata Victoriei ,violenti fizic si verbal,fara acel minim respect fata de lege si aproapele sau ,drogati cu idei putine si fixe, afisand un teribilism exagerat parca intentionat cauta sa faca rau Romaniei
5
8
Concluzie - veniti fratilor si violati in propria tara, senzatiile sunt net superioare si pedepsele net inferioare!
4
3
In RROMania patria tiganilor hotilor golanilor si cocalarilor primeau o luna cu suspendare
5
3
Uite pedeapsa pe masura. Nu ca la noi, cand unul din faptasi o ia de nevasta si se inchide cazul. Acum se vor viola reciproc vreo 20 de ani de acum in colo.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218