REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Spargere ca-n filme, în Năvodari: hoţii au coborât de pe bloc, cu ajutorul unui ham

Spargere ca-n filme, în Năvodari: hoţii au coborât de pe bloc, cu ajutorul unui ham

Replica API 14 iulie 2015 | 00:08 365

Prinşi în flagrant!

Prinşi în flagrant!

Spargere ca-n filme la Năvodari! Patru indivizi au pus la cale un plan pentru a sustrage bunuri dintr-un apartament, unul coborând de pe bloc, cu ajutorul unui ham. Însă, planul nu a putut fi dus la sfârşit, întrucât un vecin a văzut totul şi a sunat la 112, indivizii fiind prinşi în flagrant.

Potrivit procurorilor, din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut că în noaptea de 10 spre 11.07.2015, în jurul orei 4.00, inculpaţii s-au deplasat în oraşul Năvodari, pe strada Midiei, la blocul 54, cunoscând de la inculpatul Gheorghe Gigel Ionescu faptul că persoana vătămată P.J., proprietara unui apartament din blocul respectiv, nu locuieşte efectiv în acest apartament.

Astfel, au profitat de faptul că uşa de acces în bloc era deschisă, au pătruns pe casa scării, unde Gheorghe Gigel Ionescu a rămas la parterul blocului pentru a asigura paza, în timp ce ceilalţi trei inculpaţi au urcat scările până la etajul 4, utilizând scara de incendiu şi urcând pe acoperişul blocului, forţând uşa de acces, loc în care inculpaţii Georgian Ionuţ Ciocoiu şi Marius Liviu Dudulică au rămas să asigure paza, iar George Adrian Sandu, cu ajutorul unui ham, a coborât până în dreptul balconului aparţinând persoanei vătămate, ale cărui ferestre erau rabatate.

A forţat una dintre aceste ferestre şi a pătruns în interior cu intenţia de a sustrage bunuri, fără a sustrage nici unul, toţi cei patru inculpaţi fiind depistaţi de organele de poliţie, sesizate printr-un apel la serviciul 112 efectuat de un martor ocular. La data de 12.07.2015, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii George Adrian Sandu, Georgian Ionuţ Ciocoiu, Marius Liviu Dudulică şi Gheorghe Gigel Ionescu, cercetaţi în stare de reţinere, primul pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, iar următorii pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă la furt calificat. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369