REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Spargeri în Palas: oamenii spun că dorm cu ranga la uşă, de teama hoţilor

Spargeri în Palas: oamenii spun că dorm cu ranga la uşă, de teama hoţilor

Replica API 18 aprilie 2014 | 00:00 114

Proprietarii unui imobil s-au trezit cu toate lucrurile răvăşite

Proprietarii unui imobil s-au trezit cu toate lucrurile răvăşite

Locuitorii din zona Palas dar şi Brătianu, din Constanţa, spun că nu mai au linişte în propriile case şi au ajuns să aibă câte o rangă sau bâtă la uşă şi asta pentru că hoţii intră ca pe maidan. Mai mult decât atât, în dimineaţa de joi, 17 aprilie, o femeie s-a trezit cu casa vraişte şi cu bunuri lipsă. Oamenii legii au fost la faţa locului şi au demarat cercetările, existând suspiciuni că hoţii ar fi minori.

Cei ce locuiesc în zona în Palas au contactat redacţia cotidianului "Replica" de Constanţa, menţionând că nu mai pot sta în propriile case, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru zona Brătianu. Aceştia spun că deja s-au "dotat" cu obiecte contondente, pe care le ţin la uşa de la intrare şi asta pentru că hoţii intră ca la ei acasă. "Ştiu când se iau pensiile, salariile, şi intră pur şi simplu în casă şi fură. Nu contează că eşti acasă, că nu eşti...", a spus o femeie din zonă. În plus, alte 6 locuinţe au fost sparte nopţile trecute, iar una, situată pe strada Moţilor, a fost descoperită în dimineaţa de joi, 17 aprilie, răvăşită de infractori. Proprietarii nu mai locuiesc acolo decât foarte rar, fiind mai mult o reşedinţă de vară, iar în dimineaţa de joi au trecut pentru a arunca gunoiul. Atunci au rămas înmărmuriţi. "Toate uşile sunt stricate, cum au fost forţate. Geamurile la fel. Casa este răvăşită. Nici nu ştim momentan ce bunuri lipsesc, doar o bicicletă am sesizat că nu mai este. Însă, alte 6 case au fost sparte, cred că în acelaşi timp, prin Brătianu şi Palas", a declarat, pentru "Replica", proprietara. Poliţiştii constănţeni au fost la faţa locului şi au prelevat amprente. Potrivit primelor concluzii ale anchetei, indivizii ar fi intrat din strada Moţilor prin colţul curţii, sărind gardul, după care au răvăşit magaziile. Au ajuns într-o anexă din spatele locuinţei, unde au văzut geamul ce ducea direct într-un dormitor. Au pus mâna pe o toporişcă şi au forţat geamul, intrând în casă şi făcând ravagii. După urmele pantofilor ce s-au imprimat în pământul din grădină, se pare că ar fi vorba de minori. Oamenii legii continuă cercetările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102