REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Spaţiile verzi din Constanţa, ÎNGROPATE în gunoi

Spaţiile verzi din Constanţa, ÎNGROPATE în gunoi

Replica API 8 noiembrie 2016 | 23:57 302

Reclamaţii din zona Cireşica

Reclamaţii din zona Cireşica

Sursa foto: facebook.com

Una dintre nemulţumirile locuitorilor de la malul mării se referă la reducerea masivă a spaţiilor verzi din oraşul Constanţa. Deşi oamenii s-au opus de cele mai multe ori construirii de imooile pe aceste zone, din păcate, aceştia nu pot controla fenomenul gunoaielor aruncate la întâmplare. Situaţia este cu atât mai revoltătoare cu cât spaţiile afectate de depozitarea resturilor sunt chiar şi locurile de joacă pentru copii. Un exemplu concret se regăseşte în Cireşica.

Constănţenii sunt nevoiţi să îndure de la o zi la alta nesimţirea şi idolenţa altora când vine vorba de zone protejate. Astfel că cei care locuiesc în zona Cireşica „se bucură” în fiecare zi de o privelişte dezolantă. Lângă locul de joacă pentru copii amenajat în zonă, zac mormane de gunoaie „asezonate” chiar şi cu obiecte de mobilier. Unde mai pui că deşeurile acoperă chiar spaţiul verde!

„Tot auzim şi citim în ultimul timp că "schimbarea începe cu noi", însă se pare că mai avem mult până ne însuşim aceste cuvinte magice! Sunt câteva poze dintr-o zonă, să spunem, destul de civilizată a oraşului nostru, zona Cireşica. Ba mai mult decât atât, în perimetrul unui parc special amenajat pentru copii. Deşi observ în fiecare zi ca în acest parc şi-au făcut "şezătoare", pe lângă copilaşi, din ce în ce mai mulţi pensionari boschetari, zona începe să se umple din ce în ce mai mult cu astfel de gunoaie. Aceste gunoaie zac de câteva zile bune acolo”, a precizat revoltată Rodica. Din nefericire, astfel de cazuri se înregistrează din ce în ce mai des în municipiu, iar administraţia locală pare a fi depăşită de situaţie. Până la o rezolvarea a acestei probleme, oamenii vor fi nevoiţi să suporte în continuare astfel de ipostaze.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102