REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Spaţiu verde din staţiunea Mamaia, scos la vânzare! Primăria plănuieşte să organizeze o licitaţie publică

Spaţiu verde din staţiunea Mamaia, scos la vânzare! Primăria plănuieşte să organizeze o licitaţie publică

Replica API 24 septembrie 2019 | 00:00 541

O suprafaţă consistentă de spaţiu verde din staţiunea Mamaia va fi scos la licitaţie publică, la baza proiectului ce va fi dezbătut în şedinţa Consiliului Local Municipal din data de 30 septembrie stând şi o solicitare formulată de SC Delta Vacanţa SRL.

Consilierii locali municipali constănţeni se vor întruni, la sfârşitul lunii, în şedinţă ordinară. Până atunci însă, ei au primit deja parte din materialul ce va fi supus votului, iar unul dintre proiecte se referă la aprobarea organizării unei licitaţii publice pentru un teren în suprafaţă de 814 metri pătraţi – spaţiu verde situat în zona Hotelului Delta. De altfel, firma care gestionează acest hotel, SC Delta Vacanţa SRL, a depus o cerere în atenţia primăriei, prin care propune să cumpere spaţiul verde. În replică, administraţia locală intenţionează să organizeze o licitaţie publică. Banii vor intra în visteria municipalităţii, în timp ce condiţiile puse eventualului cumpărător al terenului sunt stricte: conform proiectului, cel care va intra în posesia spaţiului verde va avea obligaţia să îi menţină destinaţia. „Proprietatea privată (terenul menţionat mai sus – n.r.) are situaţia juridică clarificată”, se arată în proiect, iar cumpărătorul va fi obligat, prin contract, să o păstreze ca atare, şi anume: spaţiu verde. Cel puţin aşa se precizează în documentul citat, din care vă oferim şi următorul fragment (click pe imagine!):

Alexandra CUCU

sursa foto: oltextur.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotii futuva an gura ati distrus tara asta trebuie iesit an strada cu toti si cu topoare si bate pe ei ultima solutie revolutie
1
0
Cipanii si ciorile au nenorocit orasu, in frunte cu mafiotii mazare, constantinescu, palaz si baietii care sunt in spatele lor, IPS Teodosie si echipa, ciprian marica si gasca lui..atentie la clubul elevilor palatul copiilor au aruncat chiriasii si vor sa dea cel mai mare tun imobiliar !!! Si chitac o sa fie partas la tunul asta ca nici el nu se baga
4
0
Fometeilor construiti si voi blocuri daca puteti, dar voi n-aveti nici bani nici creier, construiti blocuri din lego hehe . Sa va dau la muie
0
7
Am ajuns la concluzia ca sunt SINGURII care chiar au curaj sa se lupte cu golanii astia!
16
0
Constanta Altfel?Aloo? sper sa nu il lasati pe Ioan Ipocrit Stelian sa castige primaria la Cta ca ne am dus dracu!
12
8
aiurea terenul e luat deja de un cipan imobiliar fost brinzar si vor rasari imobiliare de "lucs "
23
2
Mai fatalaule tu ne iei chiar de prosti. Sa te voteze mata.
14
1
asta este pentru prosti: un investitor cumpara un teren cu spatiu verde ca sa-l mentina spatiu verde...!?! o investitie nemaipomenita daca ar planta acolo... canabis. Ce a ajuns sa faca acest derbedeu cu fatza de ginere mort , fatalau...!
27
0
Daca este spatiu verde , de ce tb sa-l vinzi ca sa-l mentii tot spatiu verde ? Boilor , nu ati inteles inca ca spatiul verde este tabu ? Boilor nu ati inteles inca ca de spatiul verde nu trebuie sa se atinga nimeni ? Boilor .....
21
0
spatiul verde dauneaza grav sanatatii. creste ambrozia
10
3
Il scoate la licitatie ca intr-un final tot la ei sa ajunga.Sunt satul!!! Nu mai lasati nimic verde..vreti betoane peste tot...jigodii ordinare,primar nebun si toti hotii din primarie.A devenit orasul asta o epava,un infert..Parcari pula! Visati numai bani...Jogodiilor, SA VA FIE RUSINE!
29
0
repede ca vin alegerile
19
0
Dupa ce plateste si devine proprietar face ce vrea investitorul pe terenul sau deoarece simplu spatiu verde nu aduce profit atunci de ce sa investesti?
27
0
licitatia este o vrajeala. de ce trebuie primaria sa vanda. lasa spatiul verde nu betoane
37
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218