REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Specialist în furturi de electronice, prins după ce a dat mai multe spargeri în Constanța

Specialist în furturi de electronice, prins după ce a dat mai multe spargeri în Constanța

Replica API 19 octombrie 2017 | 00:00 242

foto: ilustrativa!

Un tânăr de doar 24 de ani s-a specializat în furturi de locuințe, acţionând în zona centrală a municipiului Constanţa. Când a decis să-şi încerce norocul şi în localitatea de domiciliu – ghinion! – a fost prins. Este vorba despre Marius Mandachi din comuna Valu lui Traian, care are nu mai puțin de 7 spargeri în două săptămâni.

Marius Mandachi a fost identificat după ce a sustras două dispozitive electronice dintr-o locuință din Valu lui Traian. Însă, acesta nu era la prima abatere! Acționa în zona centrală a municipiului Constanța, de preferat pe bulevardul Ferdinand și Tomis, furând cam tot ce prindea în cale, electronice în mod special. De asemenea, acesta a sustras și două biciclete de la una dintre cele 7 ținte la care a acționat. Modul de lucru era unul simplu, mergea la nimereală, unde nu existau persoane acasă și intra prin efracție în locuințe, apucând tot ce era de valoare în calea sa.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 15 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras din locuința unei persoane o tabletă și un telefon mobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în intervalul 2-16 octombrie a.c., tânărul în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din alte șase locuințe, pe raza municipiului Constanța. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 18 octombrie a.c., a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Observ de mai mult timp ca Valu lui Traian a devenit cuib de infractori.
0
0
O lege pentru toti.
1
0
verificati si cetele de romi din medeea sa vedeti cum conduc masini fara permis,stau cu banii in buzunar dau petreceri si primesc ajutoare....hai cu lemnele la romi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218