REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Specialiști în asistență socială din toată țara, la Constanța

Specialiști în asistență socială din toată țara, la Constanța

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 1431

Zilele acestea, Constanța este gazda conferinței naționale de asistență socială cu tema „Implicațiile Codului Administrativ asupra instituțiilor publice de interes local” la care participă reprezentanți ai direcțiilor de asistență socială din 25 de orașe.

„Sunt extrem de onorat că ați ales orașul nostru pentru lucrările unui corp profesional de care avem mare nevoie”, a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău care a fost prezent la deschiderea evenimentului.

La eveniment participă și Ștefana Zibileanu, președintele Corpului Profesional al Specialiștilor în Servicii Sociale, precum și Aurel Simionescu, directorul pentru Dezvoltare Instituțională Municipală din cadrul Asociația Municipiilor din România .

Pe lângă tema generoasă a conferinței, discuțiile au vizat și noutățile în domeniul social, precum și prezentarea unor inițiative legislative.

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, Emil Mereuță a prezentat principalele proiecte ale municipalității în domeniul asistenței sociale, realizările, dificultățile întâmpinate, dar și soluțiile adoptate.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța – Direcția Generală de Asistență Socială Constanța și de Asociația Municipiilor din România – Corpul Profesional al Specialiștilor în Servicii Sociale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are echipa buna, care ii tine in spate, insa nu pot intelege ce cauta madam Trasca in asistenta sociala. Asta nu poate sa fie decat directoare? Parca inainte avea un caracter infect. Ce, acum s-a schimbat? Tot scarba ramane...Sunt atatia oameni care cunosc asistenta sociala. Asta habar n-are de nimic...oricum va fi pierduta impreuna cu Mereuta si madam Barbatu. Contracte si angajari masluite.....Cred ca Van are dreptate!!! Vine valul!!!!
1
0
Succes Emil....in curand vei avea o surpriza...Imperiul tau se va clatina puternic...preg bagajul...cine stie stie...degeaba folosesti wpp ca esti in vizor....sa te vad daca o sa mai fii si la P Alba asa interlop...sa vezi ce il combina pe acolo...Succes la contracte puternice si angajari masluite...
2
0
Emil a fost combinator mereu. Acum se invarte pe contracte puternice si a avut mana libera sa angajeze pe cine a vrut el, ca sa i merga treaba. Succes Emil trage cate tunuri poti si bafta cu restaurantele
3
1
Un primar slab prost pregatit borduri asfalt de proasta calitate stalpi pe borduri prostie mare biciclete ruginite bani aruncati
1
0
Ce proiecte a prezentat acest Mereuta Emil???...e un interlop fost hot de pui de pe vremea lui Mazare care face toate lucrarile si da licitatiile firmelor prietene lui si PSD...are o terasa de care se stie si inca 3 restaurante pe numele altora si mai deschide inca unul...cu banii furati din contracte a acaparat multe domenii...numai prezentati vrajeli din astea de cacat...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218