REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SPERANȚĂ! Mai sunt și profesori care aleg să facă EDUCAȚIE într-o ȘCOALĂ DE LA ȚARĂ!

SPERANȚĂ! Mai sunt și profesori care aleg să facă EDUCAȚIE într-o ȘCOALĂ DE LA ȚARĂ!

Replica API 1 aprilie 2019 | 00:00 994

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca fiecare din noi s-ar uita in oglinda si ar vedea un OM care isi face datoria acolo unde este ar putea sa ridice piatra.... Pe de alta parte toata lumea doar arunca vorbe, de obicei de ocara, fara sa incerce sa studieze probleme mai in profunzime. Vina este foarte impartita: de ce ajung sa termine o facultate cei care iau note de 1 si 2?; ce fac comunitatile locale pentru a imbunatati conditiile pentru a sustine profesorii merituosi? ISJ-ul ii umileste cat poate pe profesorii netitulari; multi titulari foarte inganfati nu-si fac datoria pentru ca pot, multi parinti dezinteresati de soarta
1
1
Tot respectul fata de aceste persoane !
4
0
Vorbiti de grija pentru cei din scoli de la tara dar ce sa spunem de scolile din buricul targului Constanta unde functioneaza niste nesimtite de afaceriste de invatatoare care nu au nimic de-a face cu interesul fata de elev, totul este la nivel de marlanie grosolana, nu au nimic din ce inseamna un profesor. Cred ca s-au angajat cu pile! Justifica ca au de platit facturi acasa! Ok, si eu am de platit facturi dar le platesc din salariu!.....Asta sunt unele ,,cadre didactice,,......RUSINE, NU VA ARESTEAZA NIMENI!.....
4
0
A scazut mult si calitatea cadrelor didactice. Ce sa mai vorbim de scolile de la tara, cand in scoli cu traditie si renume din Constanta, se titularizeaza in ciuda legilor si regulamentelor, cadre care nu corespund criteriilor proprii de excelenta. Unii directori, orbiti de propria vanitate, se cred stapani pe mosia personala si fac treburile doar pe interese, ceea ce se repercuteaza asupra calitatii actului didactic, deci a instruirii elevilor.
16
1
Din pacate, sunt atat de rari......
8
1
,, Sistemul educativ din tara noastra in suferinta " ! E normal atata tmp cat laudati intr una cloaca asta de spagari , nepregatiti si infatuati pe titulatura . Realitatea este ca sunt niste analfabeti functionali care nu stiu ce se cere de la ei , in schimb acuza intr una elevii si parinti pt rezultatele slabe ale elevilor . Rezultatele elevilor reflecta profesionalismul profesorilor , care in cel mai bun caz se exprima in orele de meditatii platite din sudoarea parintilor . Nimicnice caractere in invatamant !
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218