REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

„Spiral“, al nouălea film din franciza „Saw“, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

„Spiral“, al nouălea film din franciza „Saw“, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 18 mai 2021 | 00:00 862

Filmul horror american "Spiral", cel de-al nouălea lungmetraj din franciza "Saw", a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american, însă a obţinut încasări dezamăgitoare, relatează Xinhua, citată de Agerpres.

Potrivit cifrelor comunicate de compania Comscore, acest film distribuit de Lionsgate a vândut bilete în valoare de 8,7 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord. Specialiştii se aşteptau ca pelicula să obţină în weekendul său de debut încasări cuprinse între 10 milioane şi 15 milioane de dolari.

"Spiral" este cel de-al nouălea film din seria "Saw" şi, totodată, cel de-al şaselea opus din această franciză care a debutat pe prima poziţie în box-office-ul nord-american. Acest lungmetraj horror este regizat de Darren Lynn Bousman şi îi are în rolurile principale pe actorii Chris Rock, Samuel L. Jackson şi Max Minghella.

Doar patru filme lansate în acest an au reuşit să obţină încasări de peste 10 milioane de dolari în weekendurile lor de debut pe marile ecrane din America de Nord.

Liderul de săptămâna trecută, "Wrath of Man", un thriller de acţiune regizat de Guy Ritchie şi cu Jason Statham în rolul principal, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari. După 14 zile de proiecţii, box-office-ul său nord-american a ajuns la 14,6 milioane de dolari.

Un nou thriller cu actriţa Angelina Jolie, intitulat "Those Who Wish Me Dead", a debutat pe locul al treilea în box-office-ul nord-american după ce a vândut bilete în valoare de 2,8 milioane de dolari. Acest film distribuit de Warner Bros. este difuzat simultan şi pe platforma HBO Max, însă nu a beneficiat de o campanie consistentă de promovare în cinematografe din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit specialiştilor, filmele care se adresează întregii familii şi cele care abundă în efecte vizuale generate pe computer reprezintă în această perioadă de criză sanitară opţiuni mult mai populare în rândul spectatorilor care aleg să meargă la cinematograf.

Filmul japonez de animaţie "Demon Slayer: Mugen Train" a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 1,77 milioane de dolari, în cel de-al patrulea weekend de proiecţii în America de Nord.

Acest lungmetraj produs în cadrul francizei Funimation spune povestea lui Tanjiro, un adolescent care trăieşte în Japonia în epoca Taisho (1912-1926), devenit vânător de demoni după ce familia sa este masacrată de aceste creaturi însetate de sânge uman. Bazat pe o populară serie de benzi desenate realizate de artistul manga Koyoharu Gotouge, filmul "Demon Slayer: Mugen Train" este un sequel al unui serial TV al cărui prim sezon a fost difuzat în 2019.

Filmul de animaţie "Raya and the Last Dragon", produs de Disney, s-a menţinut pe poziţia a cincea cu încasări de 1,71 milioane de dolari în cel de-al 11-lea weekend de proiecţii în America de Nord.

Regizat de Don Hall şi Carlos Lopez Estrada, acest lungmetraj animat cu accente de film de acţiune şi de aventuri se inspiră din cultura Asiei de Sud-Est şi are o intrigă plasată în ţinutul fictiv Kumundra. Pelicula prezintă povestea unei fete care porneşte într-o călătorie primejdioasă pentru a găsi ultimul dragon din lume, care să o ajute să îşi unească poporul, divizat de o străveche fiinţă supranaturală cu puteri malefice.

Filmul beneficiază de o distribuţie alcătuită predominant din actori americani de origine asiatică, iar printre artiştii care asigură vocile unor personaje principale se află Kelly Marie Tran şi Awkwafina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367