REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SPIRITE încinse în urma morții polițistului, pe litoral: "Nu așa s-au petrecut lucrurile!"

SPIRITE încinse în urma morții polițistului, pe litoral: "Nu așa s-au petrecut lucrurile!"

Replica API 29 iulie 2017 | 00:09 317

Anchetă

Anchetă

Click pe imagini!

Moartea polițistului detașat pe litoral a încins spiritele! Așa cum ne-am obișnuit, oamenii au început să-și dea cu părerea despre tragicul eveniment, ceea ce i-a indignat pe colegii omului legii, care doresc să se facă dreptate și să se înceteze cu speculațiile nefondate. În plus, un subiect de dezbatere a devenit și cum s-ar fi produs accidentul rutier, anumiți colegi ai celui trecut în neființă susținând că lucrurile ar fi stat cu totul altfel, cu precizarea că agentul de poliție era în căutarea unui autoturism furat. Precizăm că Ioan Colinel Hrisu era detașat pe litoral până pe 31 iulie. Peste câteva zile ar fi trebuit să se întoarcă acasă... În discuție a fost adus și subiectul autospecialelor de Poliție vechi, denumite... "tigăi".

Agentul șef adjunct de poliție Ioan Colinel Hrisu din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral, avea 53 de ani și, la un moment dat, ar fi vrut să iasă la pensie, dar s-a râzgândit întrucât avea datorii la bănci, după cum susțin anumiți colegi ai lui. Astfel, a acceptat să fie detașat pe litoral până pe 31 iulie. Era căsătorit și avea copii. Potrivit datelor din anchetă, în noaptea de miercuri spre joi, 26 spre 27 iulie, în jurul orelor 23:50, Ioan Colinel Hrisu din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral, aflat în timpul serviciului, a condus o autospecială a M.A.I., pe un drum secundar dinspre plaja 2 Mai către DN 39 şi, ajungând la intersecţie cu DN 39, a pătruns pe drumul național, efectuând viraj la stânga către Vama Veche, moment în care a fost acroșat în partea din stânga-spate, de un alt autoturism înmatriculat în Constanța, condus de Răzvan Florin N., de 22 de ani, pe DN 39, dinspre 2 Mai către Vama Veche. Echipajul M.A.I. era compus dintr-un polițist de ordine publică (detașat din cadrul IPJ Vaslui pe litoral) şi un jandarm din cadrul GMJ Constanța. În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, către dreapta. Urmare a accidentului polițistul a fost vătămat grav, fiind în stop cardiorespirator, iar, din nefericire, ulterior a decedat, după manevrele de resuscitare efectuate de către personal medical sosit la intervenție. De asemenea, din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a jandarmului din cadrul G.M.J. Constanța, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul M.A.I. (are 4 coaste rupte și este în afara oricărui pericol), precum şi vătămarea corporală uşoară a lui Răzvan Florin N., șoferul celuilalt autoturism şi a pasagerei din dreapta faţă, Larisa Adelina V., de 21 de ani, din același autoturism.

Colegii polițistului vor să se facă dreptate: Era în timpul serviciului, căuta un auto furat!

La scurt timp au început să curgă părerile în mediul online, mulți susținând că polițistul este de vină pentru producerea accidentului pentru că nu s-a asigurat, pe când alții au mers mai departe și, sub puterea anonimatului, au început să arunce acuzații și mai grele. Prin urmare, colegii omului legii au intervenit. "Toate aceste imagini vin ca o completare să demonstreze specialiștilor care afirmă că nu acesta este Loganul implicat în accidentul de la Vama Veche-2 Mai, în care și-a pierdut viața colegul și prietenul nostru. Nu o să permitem nimănui să îi păteze imaginea, fiți respectuoși! Omul ăsta și-a lăsat familia acasă pentru ca voi să vi-o petreceți alături de a voastră, pe litoral. Am sperat ca oficialitățile să iasă și să dezmintă tot. Până și idioțeniile pe care le scriu unii dintre voi. Nu este corect să aveți atitudinea asta față de un om, un om care a murit în timpul misiunii, încă unul la număr. Colegul nostru polițist împreună cu un alt coleg jandarm căutau un auto furat. Colegul de la Gruparea De Jandarmi Mobilă Tomis Constanța a scăpat cu viață dar a rămas cu traume. Vă rog să îi lăsați pe cei abilitați să o facă! Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade!", au scris pe o pagină de Facebook.

Colegi: "Mașina nu a fost lovită în lateral, ci în spate!"

Un alt subiect de dezbatere a devenit modul în care s-a produs accidentul. Chiar dacă datele din anchetă arată că autospeciala de Poliție a fost lovită lateral-spate, colegii persoanei decedate susțin că fotografiile arată altceva. "S-a spus că a intrat de pe un drum lateral şi a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. Fac apel la toți cei care ştiu să conducă o maşină să privească cu atenție aceste poze în care se vede cum maşina de poliție a fost lovită din spate! Ce viteză a putut avea cel care circula regulamentar încât să scurteze Loganul cu un metru? Ce se întâmpla dacă pe bancheta din spate erau doi polițişti sau jandarmi cu un depistat? Acestea sunt tigăile care nu vor defila niciodată pe sub Arcul de Triumf pentru că deranjează privirea oficialilor care cred că polițiştii conduc doar limuzine de sute de cai putere! O astfel de tigaie i-a devenit mormânt colegului nostru. Priviți şi judecați cei care vă pricepeți, a cui a fost vina?", mai scrie pe aceeași pagină, numită Good Guys in Uniform. Aici, mai multe păreri susțin că de vină ar fi șoferul celeilalte mașini. Însă, ancheta va stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi stire pe RRA, mai disparura doi "eroi" de la Mangalia. De data asta la DNA. In literatura li se spune "oameni ai legii"!
0
1
Nu ai inteles nimic.....nici nu ma asteptam. Nu am pretentia ca pe mine sa nu ma jignesti eu ma pot apara si iti pot raspunde, o persoana care nu mai e printre noi nu poate
4
0
Esti pierduta in spatiu,Ana! Fugi in Germania...poate-ti gasesti loc pe acolo,frustrata mica!
4
0
Ana esti o idioata fara margini
6
0
Matale te ai uitat in oglinda si ai scris comentul de mai jos, am inteles, esti frustrata ca nu te poti exprima cilizat.Dupa cum ti am mai spus poti ruga pe cineva sa te ajute sa scrii ceva inteligent sustinut de argumente. Acelasi limbaj de mahala, imi rau ca nu ai avut parte de educatie dar la orice varsta poti sa faci ceva in sensul asta
5
0
Rusine mare ptr societatea in care existi,bai mitocanule!Ai un caracter infect- priceput in diaree se vede-,tupeu de marlan-provocator,tipic otrepelor,cu pretentia sa nu fi jignit dar tu sa versi laturi din ma-ta,ai opinii acolo unde nu-ti fierbe oala dar vrei ca altii sa fie la obiect-SICTIRRR!Esti intr-un cuvant care te imbraca potrivit - JEEEEEEG!Ai si uitat ptr ce postezi pe-aici !!!!Rasule, aplusb totul la a2-a!daca-i sti cine iti citeste .....PS ptr 00:04 - ,,niciodata n-a fost ca acum"
1
4
Esti dus cu scufita bine!Nu te opri din defecarea mentala!N-ai treaba?!esti pisoi de birou cu ochii pe fereastra?!Vezi ca ti-au aparut doi eroi :unul in hunedoara si unul in bucuresti!
5
4
Tu chiar progresezi in imbecilitate.Omu asta a fost in fiecare an detasat pe litoral.Tu esti proasta tare, nu intelegi ca nu trebuie sa jignesti, opinie la obiect si atat.Si in satra primesti o educatie si dezvolti un caracter mai frumos ca al tau.In sufletul tau, de baietas mojic, e numai caca, ai o diaree verbala de rautati dar pune stop.Daca vezi ca nu iti iese treaba asta cu comentatu apucate de sarmale incearca sa ti faci un prieten, te cred, e greu, nu se uita nimeni la tine asta e mai incearca tre sa ai si tu pe cineva cu care sa vb.Eu cred ca daca asta ai vazut acasa, injuraturi scanda
5
1
Se scot locuri in politie sunteti invitati sa participati la concurs.Cum voi criticati tot si jigniti pe toti va rog sa va angajati sa faceti diferenta sa ne aratati tuturor de ce sunteti in stare.Daca nu vreti asta va ofer sansa sa petreceti o perioada de o luna doua cu mine la munca vedeti ce si cum si apoi liber la comentarii
6
0
Of!trebuie sa las obsedatul asta functional sa turuie pe limba lui pana l-or detasa la vaslui !!!!Nu e bai,niciun erou!daca nu era inaintat in grad ptr vechime ar fi avut tot gradul de la repartizare.A rezistat atat ptr ca nu a fost detasat pe litoral.Nu vezi ce detasat a condus?ca pe camp la vaslui!Nu cred sa se fi terminat judecata ca sa ai tu dreptul sa stabilesti eroii dupa cretinitatea ta ca zestre genetica ptr ca ce presupui despre mine,e,presupun,forma de existenta a alor tai.Ai crescut, cumva, in satra?ptr ca acolo ti-ai format nesimtirea din caracter. Colorat,bronzat,cu pene....
3
7
Nu credeam ca pot iesi din gura unei fete asa multe porcarii dar presupun ca e direct proportional cu ce a intrat.Colegul meu este erou ca a rezistat atatia ani in cariera lui avand de a face si cu oameni de teapa ta, pt valorile in spiritul carora si a crescut copiii, pt faptul ca fam lui a ridicat o biserica, pentru ca a fost un om bun, cu frica de D-zeu si dedicat fam si slujbei.Tu poti decat sa aspiri la asa ceva si in fata unui asa om nu ar trebui sa ridici privirea din pamant.Ana cand vrei sa spui ceva inteligent roaga pe cineva sa te ajute.D nilor medici jos palaria in fata dvs.
6
3
Ai un grad mare de cretinitate!se vede,se ,,simte,,dupa cum gandesti ce scrii!Nu te poate suporta nimeni!Esti lasat si luat ca pe porcii refuzati la iarmaroc.Ce zice ma-ta de tine?ai disperat-o si pe aia!Si nu ma intereseaza cine-i vinovat,te zbati in mocirla ca porcul ptr racorire si delirezi ca sti ce gandesc alti oameni!tu esti nataraul!nu mai declara tu cine e erou pana nu se termina procesul!Una-doua erou!Ala de la suceava,da e EROU!Tu,mergi la medic sa te salvezi!nu de bun simt,asa ceva nici nu ai avut!se vede dupa insistenta ptr NEadevar!Daca faci meseria asa cum gandesti E TOTUL CLAR!
6
6
Anoooo te faci de cacao, colegul meu este erou!Indiferent de straduinta ta sa denigrezi, apropo ai un vocabular infect un pic de educatie nu ti ar strica si vezi poate gasesti niste bun simt pe undeva, imprumuta roaga pe cineva, e urat sa traiesti asa,te compatimesc. Nu i asa ca ai momente cand te injuri singura?!! E greu in pielea ta. Donati va rugam un leu sau cat aveti pentru educatia Anei ca nu e nomal sa lasam o persoana sa se chinuie in mocirla. Cum sa nu te intereseze cine i vinovat?mincinoasa mica! Zogule am vb cu o parte din oamenii care au ajuns acolo, nu minti.
8
7
Zogu e Zogu si atat! Unul dintre cei care a scos colegii vostrii dintre fiare in timp ce voi stateati si va uitati cu mainile in solduri ca nu cumva sa va murdariti uniformele! Da ba! In loc ca sa puna mana sa ajute, ei cautau pistolul. Si cautau ca disperatii sa gaseasca pe cineva care sa spuna ca autovehicul politiei avea semnale luminoase. Regret faptul ca nu s-a mai putut face nimic pentru acest om. Si eu si dumneavoastra am fost in situatia lui uneori, dar acum nu a avut nici o sansa! Genul asta de accident de termina de regula cu multi morti!
5
7
Nu ma intereseaza cine a fost vinovat sau cine are dreptate!! SILA E PRODUSA DIN MOMENT CE SE CAUTA CA LA ,,CLASA A 4-A -nivel de baza nu-i asa?,- FABRICAREA EROULUI FARA A ,, ASTEPTA CE VA STABILI ANCHETA "SI JUDECATORIA! Ptr 02:26 tu,cu siguranta ai ceva la cap!acuzi,vrei sa ghicesti ganduri dar nu ai ce-ti trebuie,omida-mama,si nu faci altceva decat sa impui parerea ta cu toata zestrea de prostie de care dispui!Tine-o tot asa ca te-ai nascut o corcitura de mafalda si esti obositor! Te suporta cineva asa??? Q.E.D.
0
7
Daca pt tine adevarul inseamna moartea omului imi provoci repulsie. Comentariile vostre josnice si pe alocuri macambre va ascund frica de a nu fi tras la raspundere pt omor din culpa acest tanar. A murit acest om si ancheta va stabili din vina cui, era suficient sa va exprimati opinia civilizat cu privire la culpa si atat.Daca vina se dovedeste a fi a lui Razvan va astept sa va cereti scuze aici familiei, pt ca au citit si copiii, trei la numar, toate astea. Ai ce ai cu institutia cu lucratorii, motivele fiecaruia, dar cu un mort ce sa ai, asta nu imi pot explica cat de jos au ajuns unii
6
2
Natarailorrrrr prosti mai sunteti !!! Va ard chilotii de frica ! Ana ,fata draga, timpul le rezolva pe toate! La fel si judecatorii si expertii!
6
1
Acest fel de accident se poate intampla de multe ori.Am vazut de multe ori neacordare de prioritate pe drum principal iar cei din spate erau nevoiti fie sa intre in depasire sau franare disperata.In cazul jeep-urilor acestea intra in balans In ambele cazuri.E ingrozitor cum pune in pericol siguranta celorlalti un sofer care iese ca nataraul in calea altora si mai asteapta sa fie evitat,respectat,apreciat...etc!
4
2
Ptr 15:41 Esti acelasi decrepit de serviciu?Am folosit acelasi vocabular ca tine,desigur ca nu-ti vezi barna din ochi d'apoi sa judeci cumva bine!Vad ca te crezi mama omida sa ghicesti persoane,ganduri,intentii dar esti senil la minte,si cam de tanar!!Adevarul tau a iesit deja la iveala :- unde-ti e colegul politist,pisoias???
4
7
Nu are de ce sa ii fie frica daca este nevinovat . Nu mai faceti acuzatii aiurea . Doar Razvan stie ce s-a intamplat si eu stiu ca are dreptate . In primul rand acel om ,a fost om,care a iesit de pe acel drum secundar trebuia sa se asigure si sa dea prioritate pt ca a fost un om al legii care se presupune ca ar trebuii sa stie legea ...Asa ca numai fiti frustrati dragilor ca nici Razvan nu a vrut sa intre el ...Daca politistul era atent nu se intampla asta .
5
5
Sunteti unu si acelasi retardat.Cat priveste vocabularul tau nu ma indoiam ca esti un imbecil.Ai incercat sa pari inteligent da vezi pan la urma adevarul iese...... esti un prost.Nu va ridicati nicunul la valoarea colegului meu oricat v ati dori si ati incerca.Incercati sa va ajutati prietenul da vedeti....adevarul tot iese
9
7
Frustratuleeeee, 0,000 ii era si nivelul de inteligenta al aluia cu alcoolemia!!!!
3
7
Iti este frica ??ha??? iubi are neamuri la frontiera?stai linistit ca nu isi pune pielea la saramura nimeni pt tine si se va face dreptate . toti copiii conduc masini si fac pe zmeii pe sosele . SE VA FACE DREPTATEEEEEEE!!!! politistul avea 0,00 alcoolemie frustratilor!
8
7
Ptr 12:41 ba amaratule ce te imbraca ma-ta si statul ce ai descoperit ba prrrrostule?uite ai descoperit ca nu sti sa citesti panarama dreq ce esti!Care ,,noua"ba ? Tu si cu ma-ta care nu stiti cate clase aveti impreuna?Atatea prostii din capatana ai scris in cateva propozitii ca esti mai prost ca personajul garcea!
6
7
Ce face nenea "Politist"? Ameninta? Cat despre jandarm ii dorim insanatosire grabnica! Insa martor nu poate sa fie fiindca este participant la eveniment. La jumatate de ora dupa eveniment nu isi aducea aminte nici numele. A avut zile! Nici un sofer care circula pe un drum principal nu isi imagineaza ca o masina care vine de pe un drum secundar nu va frana si nu va acorda prioritate, mai ales daca este condusa de un om al legii!
9
7
Ba boratura din ma-ta ,tu citesti ce scrie ala de la 02:53?,,La VITEZA DE AUTOMOBIL" bai FMMA-tii de prost!!Unde vezi ca scrie secunda de automobil ba,FMMa-tii de limbric?De ce esti prost ca sleahta ta?!? Ptr21:38 cum sa nu fie judecat??La tribunal trebuie sa fie judecati ambii soferi ba cascheta!!
8
5
Vrem sa i se faca dreptate colegului nostru si sa nu mai fie judecat! Sunt martori care au vazut momentul impactului dar nu inteleg de ce nu se spune adevarul! Razvane si iubita ta,aveti grija ca marturia mincinoasa se pedepseste! Tineti cont ca mai era un om in autospeciala politiei si din fericire a supravietuit! O sa vedeti ca o sa se faca dreptate si ne dorim ca "politistii" care au tras primele concluzii doar din declaratiile celuilalt sofer ca politistul a iesit din lateral. El deja era iesit,pe sensul lui de mers!!! Dumnezeu este sus si vede tot!!
6
7
I auzi ma a descoperit nebunu "secunda de automobil" Mata o sa traverseze strada in secunde de automobil si o sa se pise pe ea pe trutuar.Daca circuli tu si cu tanarul pe drumurile constantene noua nu ne raman decat " ore de automobil" ca sa reusim sa iesim.Ai dracu dobitoci va trebuie secunde de automobil sa va descurcati va sosea. Analizele sunt facute de medici, expertiza de expert tribunal si verdictul de judecator asa ca nu va plangeti de corectitudine.Tinere Razvan nu poti decat sa ne luminezi tu cu adevarul ca stii cel mai bine.
8
7
Bozolane, ia spune tu ,expertule, de ce ati aruncat.o ca a fost de vina politistul? Unde este martorul care a vazut cand a avut in intentie sa Depaseasca si pt ca avea viteza a intrat ca un bou fara experienta in stanga spate in autospeciala politiei? Ia spune tu iacob cea de fara de lege, cum te.ai grabit sa tragi concluzia ca nu s.a asigurat?? Tineti cont ca baietul de 22 ani era jncepator
6
1
Astepati cele mai corecte analize toxicologice ale jandarmului si politistului!!!
6
3
demisia de onoare, pentru management defectuos a sefilor care o freaca si nu-i instruiesc, controleaza si care acum tac chitic adica tu Popescule, Carapcea, Iacob sex-ulista, Sa va fie rusine,..Daca nu v-ati fi comportatat cu superficialitate asa ceva nu s-ar fi intamplat, poate aveti oarece sentimente de vinovatie, dar asta doar daca aveti si constiinta.
4
1
Ai dracu nenorociti ce jigniti comentatorii care critica! Voi va permiteti sa-i jigniti si pe ei si pe neveste,ii faceti infractori chiar daca nu sunt doar ptr ca nu sunt de aceeasi parere! Sunteti niste scarbosenii umane care asteptati sa va dea statul bomboane la craciun,pantofi si ,,respect"!Sictir!
8
12
politia nu se ia pe neveu de nimeni!daca esti"ciumec"si nu ai respect,posibil sa fi controlat mai in amanunt!si nu mai injurati si vorbitu timpenii!Razvan,prietenul vostru avea VITEZA,nu are experienta-la 21 de ani...plm,nu a fost atent la dr si s-a infipt in autospeciala care a iesit cum a iesit!a murit un om,ar tebui sa avei putin respect de voi macar!
9
6
Colegul meu este un erou.Eu si colegii mei vom continua sa muncim indigerent de retardatii care injura si si isi arata tot vocabularul extins aici cu permisiunea celor de la replica care permit comentariile pline de vulgaritati.Verificati va rog aceste comenturi ca jignesc un om care a fost peste ei cu mult, un politist devotat, un familist convins, un om bun.Dumnezeu sa l odihneasca!
14
8
Ba nu mai vb voi pisatilor care nu stiti de vina este politistu boschetar si jandarmu ca nu mai dupa spagi sunt veneau de la baut va garantez
6
12
Mai zogule drumul ala leaga DN de drumul de pe malul marii, tigai se spun pt ca sunt uzate si trebuiau casate de mult nu din alte motive, nu se plange nimeni de conditii ci de faptul ca sunt multe comentarii care jignesc, jos palaria pt comentariile la obiect indiferent de pozitia adoptata, iar pt 02,53 in 2,3 sec tanarul avea timp sa vorbeasca cu prietena sa se uite la ceas, sa semnalizeze ai sa depaseasca, dar daca eati incepator si circuli cu viteza aia putea sa iasa colegul cu un min inainte ca tot nu avea sansa Replica cu mama dovedeste cat de prost esti.Jigniti un om respectabil
9
4
Detestabil limbajul politistilor de pe aici. Si nu inteleg de ce se tot vaita? Ia obligat cineva sa faca meseria asta? Pentru ce fac primesc salariu in fiecare luna! Si daca nu le mai convine pot sa isi dea demisia si sa se ocupe de altceva mai putin solicitant!
9
11
Ptr 20:34 Fix cat distanta pentru impactul tuturor comentatorilor cu nevasta-ta cand se apleaca sa ia tigaia,ca tot se vorbeste despre tigai pe aici.
5
6
pt toti retarzii cu nevestele ,,violate,, de bunavoie stiti ce distanta a fost intre locul impactului si drumul ,, secundar,,
4
1
Esti un excrement imprastiat care te aduna ma-ta pe faras,te conecteaza la net si tu,diaree puturoasa ce esti,cu creierul ca hartia igienica de unde mm ma-tii sa stii ca dupa aruncarea bascaliilor peste gard la cotroceni,ministrul IGAS, a dispus o placuta restructurare prin testari si ghici ce s-a intamplat?!Mmah! Hai spune tu cati ,,capabili,, au trecut testele! Te cred ca ti-e scarba de tine dar,asa te-a scos ma-ta!nu e niciun comentator de vina!
8
5
Mai pishatule , afla ca GABORII au fost singurii care i-au dat la mwe chiompalaului si nici unul nu a fost dat afara din cauza ca au avut demnitate ! Dar ce sa intelegi tu , un evazionist mic care in afara de ura fata de gabori , avand creierul cat nuca , nu esti in stare sa respecti un om al legii care a murit ca sa nu fie mata si nevasta-ta violate in scara blocului ... SICTIR !
6
5
Cu fata si zeci de mii in marsarier... In imaginea aratata de dvs acest logan nu a fost lovit de nicio masina.Daca va uitati mai bine lovitura este pe mijlocul masinii si mai degraba intr un stalp.
4
6
Militia & soferii idem Tom & Jerry.Radare in boscheti,radare fixe, radare pistol cu fascicul, amenzi ca nu ai trusa medicala cand eu neinstruit sanitar daca o folosesc sigur ucid pe cel ce are nevoie, nu poti respira in trafic de atata militie si excesele acestora.Pacat ca a murit un om dar soferii nu pot empatiza cu militia veci.
9
2
Mihaita,despre dispretul politistilor fata de propriile autospeciale nu spui si tu nimic,...nimic!! Chiar asa le permiti sa-ti faca muci niste tractoristi o marca de autoturism autohton?! Si tu,respectuos din fire,nici nu te intereseaza de cum sunt intretinute masinile de politie! Cu grija,nu-i asa?Si mirosi a prost!aici nu e vorba de institutie ci,de afirmatiile colegilor indatoratului la banca din vaslui!Si cum cauta ala un auto?ai fi vrut sa circule si fara lumini si fara semnale luminoase si acustice,si fara respectarea regulilor de circulatie!?Vizionare placuta!
7
7
In primul si in primul rand ,ar trebui sa va abtineti de la comentariile rautacioase si afirmatiile odioase. Putin respect fata de politistul decedat cat si a celorlalti politisti care merg in misiuni pentru a va proteja,atat pe voi cat si pe famiile voastre. In al doilea rand ,ceva nu imi miroase a bine aici... sunt foarte multe comentarii rautacioase si pline de ura in care exprimarea este aceeasi : dispret total fata de institutie si fata de cei care lucreaza in slujba cetateanului. Domnilor, politistul acesta care a decedat ,se afla in misiune si cauta impreuna cu ceilalti colegi ,un auto
9
9
Am patit ceva similar cu decedatul,intro noapte am iesit de pe strada pe care locuiesc m-am asigurat va jur temeinic,este drum drept si ai vizibilitate fff buna am vazut o masina care venea din stanga si cred ca era la aproape un km de intersectie cu strada dar cred ca circula cu minim 160-170 cum am iesit de pe strada a si trecut pe langa mine,cu siguranta vw circula cu o viteza foarte mare care nu poate fi apreciata mai ales pe timp de noapte expertiza tehnica va lamuri aceste aspecte
11
4
Nu au cum sa stea la gara. E plin de tigani acolo dupa ora 21 , stationeaza aiurea , blocheaza intrarea in gara , stau in statia Nordiana la blat si fac taxi pe neveu , nu are cum sa se ia de ei politia ca tremura chilotii pe ei cand vad tiganii acolo. Cel mult vin , beau o cafea de la chiosc , cu grija sa nu ii deranjeze pe pestii si hotii care toarna alcool in ei la mese desi e interzisa servirea acestora si isi iau repejor talpasita sa nu ii supere pe tigani. Odata a oprit o duba cu jandarmi ca era scandal si i a luat Sinan la goana imediat ca le da na na . Jandarmii au fugit imediat.
11
9
Ce pareri de prostavan ai tinere! 20 de metri sunt multi ptr ma-ta pana la wc dar la viteza de automobil e o SECUNDA,prostavane!E secunda in care omul adus ,,detasat,, de la vaslui asteapta sa franeze tanarul Razvan ca sa nu loveasca din spate ,,mandretea,, de tigaie!Si mai pune o secunda cat i-a luat vasluianului ,,detasat,,pana a ajuns pe banda lui si iese fix timpul in care i-a aparut in fata masinii tanarului.Cam 2-3 secunde a avut tanarul la dispozitie sa-l si vada si sa-l evite pe ,,detasat''.Daca tanarul avea mai mult timp si spatiu ca sa-l vada pe ,,detasat" ar fi putut sa-l evite!
16
10
Nu a patit nimeni care au lasat comentari aici sa luati amenzi pe degeaba sau intrun accident cu interlopii tot tu sa fi acuzat sa vatrag la muie la toti soferu Wv chiar nu a fost de vina cand iesi pe un drum national trebuie sa te asiguri pentru ca ori ce prs circula pe acolo cu viteza
7
10
Nu-i asa ca ptr ala de la 19:55 e comentariul tau?!
8
9
Am incercat sa ma abtin da e greu cand vad asa de multi retardati Poate o sa aveti si voi aceasi soarta.Omu a mers 20 m pe Dn dupa care a fost lovit de Vw.E greu sa intelegeti si din frustrarea pe care o aveti rezulta mintea incuiata de care da ti dovada.Toti cei care comentati sa va ganditi daca voi sunteti cei care sunteti corecti respectati legea si apoi blamati pe altii.Ati primit o amenda sau ceva si va razbunati injurand si jignind ca prostii un om care e mort
14
11
Pe tine asa te-a botezat ma-ta? Xman!!!?Deseu uman de ce folosesti anonimatul daca il critici?E o stire recenta ca o retea de proxeneti a functionat din 2001,BA GUNOIULE, DIN 2001, intelegi?si abia acum s-au trezit militienii ca trebuie destructurata desi aveau informatii.Mai lasa-ne cu promptitudinea ca realitatea te contrazice!Esti certat cu bunul simt,ba deseule uman!
13
3
Imi doresc sa vina ziua aceea in care sa nu mai existe politie sa vad atunci cum toate aceste gunoaie certate cu legea care fac comentarii negative la adresa politiei stau in casa de frica sa mai iasa pe strada ca nu mai are cine sa le apere kurul,in timp ce ei isi ascund comentariile in spatele anonimatului! Rebuturi ale societatii care nu inteleg ca fara politie si-ar suda usile la intrare si si-ar pune chiloti de tabla sa nu fie violati! Rusinica!
6
11
Uite IDIOTU! El e ingeras comentator,dar IDIOT! El gandeste asa cum scrie,adica sclerozat.Decrepitule!politia rutiera face masuratori si ancheta. Retardatule! Politia rutiera nu face dreptate.Dreptate se face la judecatorie in baza probelor din ancheta.
15
1
sa faca politia rutiera dreptate ,sau au uitat cu ce se ocupa .Toate SATANELE care comenteaza sunt niste idioti care nici nu stiu sa scrie dar sa gandeasca .
2
9
Edy parnau, vin gaborii sa le dai pepeni moca!
3
1
Vand pepeni in piata centrala Medgidia Va asteptam
0
8
Alo,conducatorule auto care doar ai supt-o,stai oleaca sa nu-ti rupi o vena de incordat in sugere ce te afli! Vad ca sti si cat sange mai au in coaie uniformizatii deci,tragi tare la flautul lor din falci! Apropo !cati mai sunt in uniforma dintre aia care si-au aruncat chipiurile peste gard?Ia spune tu,sugaci de cuc?!
10
6
Bai gabore viitor pensionar nesimtit stai in pula mea la gara sa vezi cum fac tiganii transport neautorizat si ne ia painea de la gura si ne ameninta ca va da spaga si iau calatorii de pe scara autobuzelor amenintand soferii si lasa comentatul. Ca de 2 luni semnalam si nu se intampla nimic. Are dreptate ala cu o pensie nesimtita mai putin. La Vama prioritatea sunt tiganii care fac 200 de euro pe zi in dauna celor autorizati , nu alergatul dupa gagici si neacordarea de prioritate. PS Basescu era bun luati-as nevasta la muie gabore deghizat conducator auto
16
8
Moooooooooooooye! Acel militian trebuia sa iasa la pensie!Doar nu l-ai pus tu sa-si faca credit la banca doar cu buletinul si sa stea in serviciu pana achita ratele la banca fara a mai fi apt fizic ptr munca de militian!
11
8
Sa va dau la muie la toti avortonii care denigrati UN OM care a murit la datorie ! Frustratilor , acel MILITIAN , la fel ca si colegii lui muncea ca sa nu fiti voi talhariti , accidentati de betivani si de drogati , sa nu fiti violate si agresate , NEAM DE FRUSTRATI SI DE RETARDATI , LUAV-AS LA TOTI CARE CARCOTITI NEVESTELE IN POOLA ! Cand aia au aruncat cu caschetele peste gard la COTROCENI , au fost singurii care au avut sange in coaie si i-au dat cu sictir chiorului dictator si betivan !
14
22
Politistul a iesit fara sa se asigure de pe un drum care nu are nici saptezeci de metri lungime si pe care nu circula nici o masina fiindca se termina spre mare. Cum sa caute acolo o alta masina? Masina cu care a circulat el a fost singura care a circulat pe acolo in ultima luna. Oricine face ca el, civil sau in uniforma, isi pune in pericol viata lui si pe a altora si, cu ceva ghinion, pateste la fel! Urata atitudine au avut politistii sositi la fata locului!!
13
9
Uite ce masina buna! Zii tu, om normal la cap, daca aia nu-i masina buna!Fabricata dupa norme europene acea masina nu a pus in pericol viata pasagerilor prin explozia rezervorului desi a fost lovita in zona lui!Pacat ca politistii nu tind dupa norme europene ca sa fie eficienti.Tigai au ei acasa de la promotie!Masina de serviciu nu e o tigaie ,oricat de smecher politist ar fi sindicalistul care s-a exprimat asa!
14
5
Ce-o tot intindeti atata? Dobitocul de politist a iesit de pe un drum secundar fara sa se asigure!!! Tot neacordare de prioritate se cheama chiar daca masina este lovita in spate!!!
20
15
Cine l-a urcat la volan pe amaratul ala daca el la vaslui poate a folosit mai mult sareta? Camarazii! Ce mai stati?faceti cheta si platiti-i omului ratele bancare! Asta daca sunteti camarazi nu doar din vorbe!
18
11
Mare noroc ai avut,jane,cu filmarea aia! Baiatul asta,Razvan, are nevoie de avocati buni ptr ca nu s-a ,,inventat,, in ro politisti care sa recunoasca atunci cand gresesc.Uite,din cauza unui mocofan din vaslui, care habar nu avea sa respecte viata altora si sa n-o puna in primejdie,va suferi prin tribunale perechea de tineri aflati la inceput de drum prin viata.
13
7
eu am avut un accident cu o motocicleta de politie.... tipul nu a murit e in acaun cu rotile... la fata locului au venit colegii lui care il injurau de mama focului!!! a taiat dubla continua in curba si a intrat frontal in mine cu vreo 150km h.... asa ca sunt satul de gabori cu 3 clase si un trimestru.norocul meu a fost ca o masina de la o televiziune a fost in spatele meu si a filmat si nu au putut maslui nimic. au facut accident din cauza politistului sigur i.a taiat fata tanarului din constanta
14
9
Si cati mai sunt,,,,
11
11
Dupa ce si-au aruncat frustratii cashchetele peste gard la cotroceni viata a inceput sa le dea cu lamaie!!!Luati cu lamaie bajetzii,luati si nu va smiorcaiti eroilor!!!
23
15
au venit toti frustratii care au luat o amenda doua sau au fost pe la poarta alba au venit sa se bucure haha vai de existenta voastra futila
11
22
Sunteti niste panarame si va meritati soarta.
18
11
Ia liniste ca ne explica garcea cum au stat lucrurile!!!sic!Garceo,vezi ca asta nu e cazul de la suceava!!! Nu depasiti planul de eroi la hectar si cu asta!Ia vezi tu,garceo,intr-un laborator de expertiza cum s-a comportat in trafic coliegul matale daca masina tanarului s-a tinut pana-n sant in spatele autospecialei!Asta inseamna ca tanarul nu a avut timp sa traga de volan in nicio directie ca sa evite ciocnirea cu masina politiei aparuta brusc in fata.Asa se inscrie o masina pe sensul de mers principal de pe un drum secundar?A ,trebuia un alt politist ca sa opreasca circulatia ptr el.
24
17
Nu poti generaliza in functie de UN betiv. Revino la caz. miltianul a iesit de pe drum secundar si nu s-a asigurat asta e tot. daca nu era militian si era civil si ar fi intrat intr-o masina de politie ce mai vuia lumea. ciocul mic.
19
9
Prieteni. Aici isi dau cu parerea tot felul de retardati.. ba ieri la o terasa in Mamaia un turist cu burtihanul plin de bere spunea" bai ar trebui sa ne lase politia sa circulam si noi asa beti prin statiune da doar am venit la distractie...nu sa ne opreasca si sa ne amendeze sau sa ne lase fara permis .. " asa ca .. trageti concluzii.. o zi buna..
17
20
Si politistii .... de suflet purtau si ei asa...cum zice legea,centurile de siguranta????se prea vede ca nu! Ptr ca unul abia mai misca iar,celalalt misca mort! Amenda ptr nepurtarea centurii de siguranta.Are autospeciala casco? Ptr urmarirea masinilor furate deci se presupun ca ar fi puternice,de ce se pleaca cu logan cand politia are in dotare masini de import puternice cerute tocmai ptr astfel de misiuni.Vinovatii sunt tot in interiorul institutiei,nu pe strada.
26
11
Masinile care le aveti in dotare sunt foarte bune. Milioane de romani si straini conduc dacii logan. Ce ai vrea sa va aduca ? Avioane ?!
21
13
Autoturismul politiei putea sa fie lovit si pe plafon. Daca nu s-a asigurat cand a iesit in DN - unul intens circulat de altfel - este STRICT VINA LUI. Golf-urile sunt tari in bot, loganul e numai tabla subtire si intarituri 0.
19
6
Oamneni buni , aceste autospeciale de politie sunt dotate cu semnale acustice si luminoase , esti in misiune !! Pune in plm girofaru porneste sirena in plm ! Doar sti ca acolo in zona aia este bezna totala nu iesi ca un carutas in mijlocul drumului ! Te vede pulea in zonaa aia poti sa aia mama becurilor !! Si eu patrulez in zona aia din cand in cand dar nu merg fara girofar chiar daca nu sunt in misiune ca nu te vede nimeni!! Nu o mai lungiti colegu era de la vaslui ce sai cerem nu stia omu care era faza !! Asta este soferul vw nui vinovat a fost doar o intamplare nefericita !! RIP colegu!
22
1
Daca ma-ta cheama politia ca e deranjata de vecini la ore tarzii din noapte si politistii nu i-au nicio masura,ba,o invinovatesc tot pe ea ca-i cheama des si o ameninta cu amenda asta numesti tu ca ma-ta e certata cu legea?!Hai sictir,anonimule ca esti prost cu tot vraful de diplome
20
7
daca soferii stiu de frica si de amenzi, circula incet si bine. dar cum politia nu e pe strada si nu da amenzi, se intampla si deastea. si politistii sunt oameni. si ei pot fi victime. mingea e in terenul lor. aplicati amenzi !
11
4
Tu sa inghiti ce spui ca e Raul impreuna cu aia ptr care ai scris!
12
5
Ptr 11:43 Si ai schimbat ceva cu asta? Daca se reinoieste parcul auto cineva e nemultumit ca de ce nu sunt banii directionati ptr salarii mai mari,daca se dau salarii mai mari bineinteles ca nu raman si ptr achizitii.Bugetul tarii trebuie dramuit cu grija ptr ca nu e f mare.
11
4
da , asa este , de la ma-ta !
8
9
Eu am logan productie 2016 si spun ca tot tigae este.De ce? Inainte am avut Golf 3 an 1997, in zona unde a fost accidentul se circula lejer cu 120-130 Km.Cine nu cunoaste zona si iese de pe drumurile secundare din zona,are soarta politistului....
6
8
Pentru Raul : esti un mare rahat si tu daca vorbesti asa despre politisti. Probabil ca esti unul dintre cei certati cu legea de nu-i inghiti.
15
25
Hai sa fim seriosi! Cautau la miezul noptii o masina furata?!? Probabil veneau de pe plaja, din vreun cort de nudiste!
20
17
Tigaie ca si vechime nu ca si calitate.
12
21
Cu o seara inainte sa se produca acest accident, aceiasi masina de politie era sa fie accidentata din SPATE de un alt conducator auto , din cauza faptului ca pe partea stanga a Loganului nu functionau stopurile atat pe frana, cat si pozitia.
14
3
RUSINE purtatorilor de uniforma de politie care folosesc cuvantul ,,TIGAIE" ca denumire a marcii DACIA - masina nationala - bai inimosilor militieni!Daca sunteti patrioti nu denigrati singurul BRAND ROMANESC de pe urma caruia statul va asigura salariile,pardon,solda, si mijloace de deplasare decente! Marca DACIA e foarte apreciata in afara numai voi cu motz strambati din nas! Masina lovita e asa ptr ca a suferit doua lovituri una pe sosea, mai usoara si una acolo unde s-a oprit din inertia vitezei ambelor masini.Fiti corecti in ancheta!DACIA e MASINA NATIONALA bai militienilor cu uniforma
52
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218