REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SPIRITE ÎNCINSE la Constanța, în urma unui ACCIDENT RUTIER! VIDEO

SPIRITE ÎNCINSE la Constanța, în urma unui ACCIDENT RUTIER! VIDEO

Replica API 11 septembrie 2017 | 12:53 702

Spirite încinse la Constanța, după producerea unui accident rutier. Era în jur de ora 12.00, luni, 11 septembrie, când un nefericit eveniment rutier a avut loc în zona Far, fiind vorba despre trei autovehicule care au intrat în coliziune. Menționăm că, la aceeași oră, tot în zona Far, a avut loc o explozie într-un apartament.

Accidentul rutier s-a petrecut în condiții încă necunoscute cu exactitate, de aceste detalii urmând a se ocupa oamenii legii. Cert este că trei autoturisem au intrat în coliziune, fiind vorba despre un Renault, un Mercedes și un BMW. ”Eu mergeam pe bulevardul 1 Mai, dinspre Km 4 – 5 spre Gară. Imediat după intersecția cu Caraiman, șoferul din Mercedes, care mergea în paralel cu mine, a vrut să depășească, nu știu exact, cert este că mai avea un pic și se urca pe mine. M-am speriat și am tras de volan. Nu știu de unde a apărut și Renaultul, cred că de pe 1 Mai vechi, dar eu m-am trezit în stâlpul de pe partea dreaptă a străzii”, a declarat, pentru ”Replica”, șoferul din BMW. ”Uitați, Mercedesul nu are nimic”, a spus un tânăr aflat la fața locului. Totodată, unii martori susțineau că autoturismul marca Renault a ieșit de pe 1 Mai vechi, pe 1 Mai, și atunci șoferul din BMW a tras de volan pentru a evita Mercedesul, intrând în coliziune cu acesta, după care a ricoșat în stâlp. Alții, susțin că a intrat direct în coliziune cu stâlpul, dar există și varianta, după cum au declarat unele persoane, că BMW-ul a virat pe bulevardul 1 Mai, de pe Caraiman, iar Renaultul și Mercedesul circulau pe 1 Mai, dinspre Km 4 - 5 spre Gară. Toate acestea vor fi stabilite de către polițiștii rutieri, care au declanșat o anchetă. La fața locului a ajuns și o ambulanță, dar tânărul rănit (din BMW), care avea leziune la nivelul capului, a refuzat să primească îngrijiri medicale. La scurt timp au ajuns și rudele acestuia, cu o altă mașină. În timp ce o femeie a ieșit plângând din vehicul, un bărbat a început să țipe și să gesticuleze. Însă, șoferul din BMW, implicat în accident, dar și femeia care se afla cu el, i-au calmat repede, fără ca lucrurile să degenereze. Cei trei șoferi au fost verificați de către organele legii cu aparatele etilotest, dar niciunul dintre șoferi nu a consumat băucuri alcoolice. De asemenea, stâlpul în care a intrat autoturismul BMW a fost distrus, lampa cu becul fiind doborâte în urma impactului. Cercetările continuă.

L.C. C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hoti si escroci in proportie covarsitoare si tiganii sunt factorii distructivi pentru care acest fost oras e invadat de gunoiul fizic si moral.
0
0
Inca de la ceausescu incoace .. au ramas multi radisti care au suferit mult fara bani .. romania e tara gunoiului asa ca terminati cu rasismul .. voi cabd va imbatati cum faceti ..cu toti suntem oameni.. conteaza sa sti sa te porti nu religia
0
0
Plantez Gratis Copac Pentru BMW
0
0
Pentru oameni rasisti as face Crima orice ar fi .. e din cauza neavutului .. fiti cu toti oamenii indiferent de religie ..
0
0
Analfabet moldovean parvenit in Dobrogea , sa o soooo gi la armani !!!
3
0
Aabee ce-a facut beee...a rupt usa la capota si a lovit cioara la cap!Abe ...curge sange la aripa si doare la picioru de la pedala! s-a repezit stalpul la tigan!A cazut becul si l-a lovit in cap!
9
0
ne pare rau sincer dar ce sa va facem daca 90% dintre voi aveti caractere de cacat??Tiganii de Romania,mai ales cei de la mal de mare sunt cei mai de cacat cetateni cu care Pastaia de mazare si Porcul nikushor ne-au pricopsit.Tiganul te fura noaptea si makidonul legal ziua.Daca esti turc corcit cu tigan te inteleg,nu ti-e la indemana sa citesti adevarul pe-aici prin comentariile de mai jos.Iar daca te crezi roman,marsh la munca,apoi fa comentarii de analfabet tupeist.Bafta voastra e ca inca nu s-au saturat oamenii de voi sa va dea putin foc cu benzina cum fac irlandezii de exemplu.
1
3
Hai ma sa facem sapun din astia
6
1
Stie fraieri care scrie paicia cat trebuie sa te risti k sa faci bani de un bmweu ca ala ?Ei nu stie k e sklavi pa 20 da milioane si merge cu scoda hihi
2
10
asa numitul "Antonescu" si "Moartea Tiganilor" si etc. fraieri care comenteaza fara rost doar sa se afle in treaba ..cred ca v-au lasat femeile pt tigani de tot comentati atata SA VA IAU MORTII IN PULA DE FRAIERI ,PISAMAS PE VOI DE ANALFABESTI,RASISTI SPURCATI ,VOI ALTA TREABA NU AVETI IN MORTI VOSTRI DECAT SA INJURATI MA PISS PE VOI LA ORICE ORA DAVA-S LA MUIE SI LA NEVESTELE VOASTRE DE OBOSITI. VALABIL PENTRU TOTI RASISTI CARE NU STIU SA LASE UN COMENTARIU OMENESC. "MOARTEA TIGANILOR" SE VEDE CE ISTORIE STI , MAI BINE ATI DADEAI CU TESLA IN COAIE DECAT SA COMENTEZI. SCUZATI LIMBAJUL O ZI BN
2
12
Ciorile sa dispare!
8
3
Tiganii au fost sclavii adusi de otomani; moarte lor si a celor de pe teritoriul Dobroge !!! Moarte tiganilor! Moarte sisrom!
13
3
Noroc cu camerele ca altfel nimeni nu stia ce s-a intamplat .
8
2
CIORILE lui MAZARE !!! Pacat ca n-a DECEDAT NICIUNA !!! Selectia naturala n-a functionat !!!
11
5
Dar de ce nu spuneti lucrurilor pe nume...cum era de asteptat, accidentul a fost produs de niste tigani analfabeti
10
2
Auzi mai cioara analfabeta, ai curajul sa iesi la interval singur fara alte 20 de ciori care sa-ti tina spatele? Sa vedem care pleaca acasa intre patru scanduri!
12
3
Accidentul fara bemveu e ca scara de bloc fara pensionari.
7
1
Ar trebui ca cineva de la noi sa stea de vorba cu seful astora cu seful tiganilor cu bulibasa pentru a putea sa ne intelegem inainte de a se porni o luta grea in Constanta ca nu se mai poate cu astia!
11
2
poate se sesizeaza si Politia Romana sa faca o ancheta si sa vada cum au obtinut carnetul daca conducatorii romi sunt analfabeti
19
1
nu va comvin ciorile? cumparati pistoale si impuscati cativa sa vedeti scimbare de situatie
20
2
la-u lovit intentionat pe bmw ,se dadea cocos jmeker pe sosea
9
2
Romani sant foarte viteji in fata tastaturi in realitate faceti pe voi de frica noi tigani facem legea in orasi mancatiasi
7
31
Romi astia au luat permis pe spaga si de aceea nu stie sa circule. Psi ei nu stie sa scrie nici sa citeasca cum drec au permis si mai sunt si tari in gura. Stai sa vezi cand vine acum refugiati nici nu mai iesim din casa
25
4
pai zi cum facem? iesi si tu in strada sau stai la tastatura?uite la altii ca ciorile nu misca. de ce? pt ca oamenii sunt solidari. si politia nu ia spaga sa le tina aspatele si la tv nu se platesc emisiuni cu tigani si nu asculta lumea manele tiganesti. cu o populatie care 90 la suta asculata menele ce faci?? iti spun eu... istorie, literatura, muzica in scoala. generatia urmatoare poate nu o mai sta capra la tigani ca asta e fan tigani. bleah!
15
1
CREDEAM CA NUMAI IN HARSOVA SINT SPOITORI CU VMW DAR VAD CA PE PESTE TOT CRED CA SI CARNETE TOT DE NOTE AU NU PERMIS DE CONDUCERE MAI MULT CA SIGUR EL AFOST VINOVAT MERITA SA MERLEAOS UN TIGAN SI O CADANA LIPSA . MWIE LA ASA SPECII
12
1
trimiteti ciorile la mine ! O sa iasa un sapun mai inchis la culoare dar care totusi o sa spele bine !!! Moarte ciorilor !
29
2
Evident nu se putea sa nu fie si o masina de cocalari ''BMW'' implicata!
33
2
Ciori. Ne-am umplut de ciori. Peste tot numai ciori. E timpul sa luam masuri. Ciorile tipa. Se aliaza. Fac scandal. Intimideaza. Fura. Omoara. Jefuiesc. Romanii...stau si se uita.
50
1
BMW-urile au intotdeauna prioritate
27
10
ce oameni civilizati....
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614