REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SPIRITE ÎNCINSE la Constanța! Un tânăr susține că a fost AMENINȚAT cu un CUȚIT! Video

SPIRITE ÎNCINSE la Constanța! Un tânăr susține că a fost AMENINȚAT cu un CUȚIT! Video

Replica API 24 octombrie 2019 | 02:11 378

Spirite încinse pe un grup de pe rețelele de socializare. Un tânăr susține că, în cursul zilei de miercuri, 23 octombrie, a fost amenințat cu un cuțit de către un vârstnic. ”Salutare, grup... Unde pot merge să prezint acest video... Mai nou, dacă te oprești să scrii un sms, iese lumea cu cuțitul și te amenință”, a scris acesta pe Facebook, pe grupul Parchez ca un bou.

Totul s-a petrecut pe strada Rapsodiei din municipiu, iar cel care a filmat scena a precizat faptul că bărbatul în vârstă chiar a vrut să-l înțepe cu acel cuțit, nemulțumit de faptul că a oprit vehiculul în dreptul locuinței sale. Pe imagini se observă cum, la final, vârstnicul în lovește peste mână pentru a nu mai filma. Reclamantul a fost sfătuit de membrii grupului de pe Facebook să depună o sesizare la Secția 4 Poliție, acesta spunând că așa va face.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum nici sa transformam un banal Papu senil in cutitar profesionist.
0
0
Daca l.ai provocat, nu degeaba a avut cutit. Acum faci pe victima pe internet. Asa este moda. Sa ameninti, sa injuri, dupa care scoti telefonul si faci pe victima pe internet !
6
3
Cretinul batran probabil intentiona sa-i pedepseasca cauciucurile. Uitase probabil sa isi puna clasicele bidoane cu apa in fata casei.
7
2
Astia de la case se cred stapani pe trotuarul si strada din dreptul casei au garaj dar nu baga in el ca e incomod le e lene
5
6
Un securist si un fraierici s-au intalnit pe strada
3
2
securist imputit trebuia sa-i traga o doza zdravana de spray paralizant in bot hodorogului asta jegos!
4
6
Un lbabar trist ... cred ca nu ameninta cu nici un cutit. Telefonarul pulii
7
7
Majoritatea batranilor Constantei sunt senili si agresivi, cea mai buna dovada in acest sens e ca voteaza la primarie banda de hoti mazare-fagabou incontinuu. Mi s-a intamplat si mie sa parchez pe Poporului in spatiul amenajat si deja aparuse o cretina senila si urla la mine ca n-am voie sa parchez in fata casei ei.
7
4
rezist ul cauta putza
7
4
un pusti labagiu, cordit care cel mai posibil parcase si ca pula si un mos care probabil isi facea de lucru taind iarba dintre pietre si s- a simtit agresat , baga-v-as in cur telefoanele si tot tupeul care-l aveti doar cu telefoane in mana
11
7
Te iei de om batran ca avea un cutit in mana in timp ce tu il provoci. Te mansbca funduletul sau vrei sa apari pe facebook si nu ai cu ce? Jegule ce esti.meritai o flegma in bot
17
8
Poveastea este cusuta cu ata alba.
4
6
se vede din filmare ca nu era pt intimidare , parerea mea . facea ceva prin casa cu el . lama era indreptata spre casa , nu spre labagiul care filmeaza
5
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218