REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Spiritul voluntariatului, sărbătorit la Gala Voluntarilor Constanța 2018

Spiritul voluntariatului, sărbătorit la Gala Voluntarilor Constanța 2018

Replica API 3 decembrie 2018 | 00:00 358

Spiritul voluntariatului va fi sărbătorit la Gala Voluntarilor Constanța, miercuri, 5 decembrie, de la ora 17.00, la Pavilionul Expozițional. Gala reunește peste 300 de voluntari din 24 de asociații și fundații locale, reprezentanți ai Ministerului Tineretului și Sportului, ai autorităților locale, unităților de învățământ și companiilor, artiști, parteneri străini.

Cei mai activi voluntari vor fi premiați în cadrul categoriilor minivoluntarul anului, voluntarul junior, voluntarul senior, voluntarul străin, coordonatorul de voluntari, voluntarul anului, organizația anului, proiecte cu componență internațională, proiecte educative și proiecte civice. Vor fi acordate premii pentru companiile implicate în activitatea de voluntariat și pentru jurnaliștii care au promovat acțiunile de voluntariat. De asemeni, vor fi decernate trofeul prieteniei și trofeul recunoștinței.

ONG-urile participante sunt: ADAPTO – Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa, Asociația Together Everyone Achieves More, Asociația pentru cultură și educație DALI Constanța, Asociaţia Logopezilor din Romania Filiala Constanţa, Asociaţia Naţională Cultul Eroilor „Regina Maria” Mangalia, Asociaţia de Caritate din Armata României “Camarazii” Subfiliala Mangalia, Asociația PECA – Psihologie, Educație, Cultură și Artă, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Filiala Mangalia, Asociatia "Adriana Vintilescu", Asociația Studenților și Medicilor Voluntari, AIESEC Constanța, Asociația România-Dacia Casa Noastră, Asociația Județeană a Sportului pentru Persoane cu Handicap, Centrul de Zi „ARCA’’ pentru persoane cu dizabilităţi, Comitetul Naţional Român pentru Drepturile Copilului-Filiala Constanța, Comitetul Județean al Părinților Constanța, Centrul Regional de Resurse pentru Organizațiile Neguvernamentale CENTRAS Constanta, Filiala de Cruce Roșie Constanța, Grupul Local de Tineret Constanţa, Liga Maiștrilor Militari de Marină Filiala Mangalia, ONG Mare Nostrum, S.O.S. – Sprijin. Obiectiv. Stil., Asociația Centrul Terapeutic ”Marea Neagră” a Persoanelor cu Autism.

Sărbătoarea voluntarilor constănțeni este dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918 și este organizată prin colaborarea ONG-urilor din județul Constanța și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.

Organizația Naţiunilor Unite a desemnat, în anul 1985, data de 5 decembrie ca Ziua Internaţională a Voluntarului. Această zi, celebrată în întreaga lume, este dedicată tuturor persoanelor care au contribuit, prin voluntariat, la dezvoltarea societăţii.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218