REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SPIT îşi deschide un punct de lucru la Carrefour! Ce explicaţii oferă Virginia Uzun

SPIT îşi deschide un punct de lucru la Carrefour! Ce explicaţii oferă Virginia Uzun

Replica API 20 februarie 2017 | 00:22 389

Schimbări – află de când!

Schimbări – află de când!

Virginia Uzun

La începutul lunii ianuarie 2017, agenţia fiscală nr.6 din cadrul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa s-a mutat într-un sediu nou şi modern, la standarde europene. Ei bine, se pare că nu este singura agenţie fiscală care îşi schimbă locaţia în 2017. Conducerea SPIT a declarat pentru cotidianul „Replica” de Constanţa că în primăvara acestui an îşi va deschide un punct de lucru în centru comercial TOM-Carrefour.

„Mai avem o altă locaţie pe strada Dumbrăveni în Palazu Mare unde nu este spaţiu la la standardele la care noi vrem să aducem întreaga zonă de lucru cu publicul. Ne dorim ca agenţia din Palazu să o mutăm într-un spaţiu similar cu cel de la City Mall. Tocmai ce am primit o fertă de la Carrefour, o ofertă foarte bună. În momentul în care ne expiră contractul cu propietarul imobilului de pe strada Dumbrăveni, vom face mutarea. Mai sunt două sau trei luni de contract”, a precizat Virginia Uzun, directorul executiv al SPIT Constanţa.

Precizăm că în total există şase agenţii fiscale pe raza municipiului Constanţa. Dintre acestea, cinci sunt pentru persoanele fizice şi una pentru persoanele juridice. Agenţia fiscală nr.1 se alfă pe strada Badea Cârţan nr.3, acolo unde funcţionează şi agenţia fiscală nr.4. Agenţia fiscală nr.2 are trei locaţii: una pe strada Nicolae Grindeanu, Ecaterina Varga şi Bulevardul I.C. Brătianu. Agenţia fiscală nr.3 este cea din strada Sulmona, iar agenţia nr.5, cea de la City Mall.

Agenţia nr.6, cea care se ocupă de persoanele juridice, s-a mutat recent în casă nou, mai exact întru-un sediu mare şi modern pe bulevardul Tomis nr.112. „Necesitatea mutării unei părţi a activităţii instituţiei într-un nou sediu a venit în contextul în care două dintre imobilele în care instituţia îşi desfăşura activitatea încă de la momentul înfiinţării sale, respectiv cel de pe strada Atelierelor şi cel de pe strada Griviţei, au fost restituite foştilor proprietari prin hotărâri judecătoreşti definitive”, susţin reprezentanţii SPIT.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca venim la agentia noua dupa b-dul tomiS UNDE PARCAM MASINILE?Cine va dat autorizatie de functionare fara locuri de parcare,ca eu daca vreau sa fac un bloc imi cere locuri de parcare.minim Dar la aceasta agentie UNDE PARCAM MASINILE?
3
0
,Era bine daca spunea si cat ne costa aceste mutari, infaptuite de aceasta doamna....
3
0
Asta au ajuns mall-urile?Locuri unde sa-ti platesti facturile?Poate puneti si de un Pay-Point!
5
0
frate,asta are 20 de ani de cand este director...nu exista alta mai desteapta???
5
0
Mamaie nu ne mai lasi in pace? ?
8
0
CAND VOM PRIMI PLICUL CU DISPOZITIA DE PLATA IMPOZITULUI PE 2017.
5
1
Pe tipa asta o parlea dereglatul psihic primar , dar pentru ca e nimfomana a ales o sula taiata imprejur...
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614