REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Spitalele constănțene, bombă cu ceas? Moga: Lucrurile sunt GRAVE!

Spitalele constănțene, bombă cu ceas? Moga: Lucrurile sunt GRAVE!

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 6170

Așa cum probabil știți, Suceava a devenit cel mai mare focar de coronavirus din România, acolo unde peste 170 de medici și pacienți au fost infectați la Spitalul Județean. Ce garanții putem avea, însă, că spitalele din Constanța vor fi ferite de astfel de situații, în condițiile în care și aici cadrele medicale duc o lipsă acută de materiale de protecție, asemenea colegilor din restul țării.

Nicolae Moga

Senator de Constanța, Nicolae Moga a atras atenția că ne aflăm într-o situație fără precedent și că a purtat discuții cu miniștrii Afacerilor Interne și Sănătății, pentru ca echipamentele de protecție să nu mai lipsească din spitale. De asemenea, odată cu numărul crescut de cetățeni repatriați în ultima perioadă, există și riscul supraaglomerării spitalelor din Constanța.

"Trebuie să ne uităm cu atenție și la situația din Constanța. Cei care vin din străinătate trebuie să-i primim, sunt tot români. Spitalele din Constanța vor trebui dotate mult mai bine, pentru că acum nu au resurse, nu au protecție. Am discutat cu domnul Arafat, cu ministrul Vela, cu ministrul Sănătății, care mi-au promis că situația se rezolvă în câteva zile. Sunt îngrijorat să nu pățim ceva asemănător ca în cazul de la Suceava. Ce vom face dacă ni se îmbolnăvesc cadrele medicale? În acest moment, cadrele medicale nu au măști, nu au echipamente de protecție, nu au nimic!", a declarat, pentru Replica, senatorul Nicolae Moga.

Parlamentarul constănțean a mai ținut să precizeze că politica trebuie lăsată deoparte în astfel de timpuri și că trebuie găsite soluții astfel încât românii să fie protejați de maladie, dar și de criza economică. Senatul se va reuni joi, 25 martie.

"Lucrurile sunt grave. Trebuie să punem toți umărul și să depășim această situație, indiferent de partidele politice. Să dovedim că suntem solidari și să încetăm, măcar pentru moment, să aruncăm vina unii pe alții. Trebuie să vedem ce putem face de acum încolo, să protejăm toți românii și de boală și de criza financiară. Avem o serie de propuneri pentru protejarea populației, inclusiv în ceea ce privește creditele. Avem un mare avantaj față de alții, avem cadre medicale foarte bine pregătite, care trebuie protejate", a mai precizat parlamentarul constănțean.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din nou ajunge acest boschetar mascat in haine scumpe, sa emita judecati de valoare. Un atarnator de elita, plin de glume de santier si care emana mitocanie din toti porii.
1
0
Spital regional nu ai facut, dar in schimb bine ca ai facut partie de sky la Ion Corvin
1
0
Simulacru de fost ministru.ascunde te
4
0
Am fost pus de guzganu rozaliu.
1
0
Zdrentelor de la PSD care ati distrus orasul Constanta si intreg judelul. Boschetarul de Moga acum s-a trezit din bautura si a inceput sa vorbeasca. Da pana acum pe ce planeta ai trait bosorogule??
5
0
Vo rog sa votati cu PSD.
4
0
lucrurile sunt grave? cata ingrijorare din partea talharului.De ce nu ati alocat bani din timp? erati ocupati cu inavutirea proprie, si acum constatati ca spitalele sunt in situatia asta? ca sa ne dovediti cata preocupare pe capul vostru.Si acum va intoarceti tot catre PROSTIME sa va dea cate 2 euro de SMS ca sa dregeti busuiocul.Cine-i responsabil sa nu dea nimic, banii trebuie luati din averile lor, acolo sunt banii care trebuiau cheltuiti in spitale, de acolo sa luati banii, de la ei, de la talhari precum Moga si multi altii care au jefuit de n-au mai putut dupa 1989
9
0
Primarule, Presedinte de Consiliu Judetean, consilierilor si toti care sunteti in fruntea Constantei, unde v-ati ascuns ? Va e frica ? De cine va e frica, de virus, de popor, sau de amandoi ? Ati donat si voi ceva din ce-ati furat in 30 ani ? Istoria se repeta: COPII SI NEPOTII VOSTRI vor trage raul pe care l-ati facut, o sa le fie rusine cu voi ! RUSINEEE !!!
14
0
un golan imbatranit in rautate si alcoolism.. prieten al mascariciului care l-a imbogatit cu terenuri in Mamaia , ca apoi sa cumpere pamant pe la sate , acest subinginer facut in vreo 7 ani , va fi sigur o victima a virusului ptr ca toata viata a mintit si furat , iar fatza este a unui bolnav cronic...
17
0
ar dona si nea nicu moga niste maruntis din milioanele lui, dar sunt bani negri, furati si l-ar lua dna la puricat, asa k mai bine bla-bla, groh-groh...
16
0
spitalul baneasa l-a inchis basau cu PNL-ul de azi medicii au plecat in stainatate pentru ca li s-au taiat salariile tot de astia de acum. Uite deaia ne omoara coronavirusul, ca uitam repede!! si mai ai si manute verzi 30 din redactie probabil!!!
8
0
Da-ti demisia !!! Chiar NU va este rusine de toata mascarada pe care o faceti??? Aveti 4 ani de cand promiteti Spital Regional la Constanta. Unde este ??? Ati adus Spitalul Judetean intr-o stare jalnica prin controalele coordonare de analfabeti tip bavela
14
0
Ba cum naiba se face ca pe toti va intereseaza sa faceti ceva pt spitalu asta de 20 ani si veniti numai cu vb si cu pareri cacati vb cu ministri . Ba sa saturat lumea de jeguri ,nu am cu cine sa votez nu ivotez ,mai da va in pula mea.Numai lume binevoitoare ca se apropie alegerile.
17
0
Nea Nicule, nu ne mai plimbam cu mogabusul? Hai sa dam o tura prin oras.
11
0
Mai fratilor, daca voi ati fost fraieri ne-ati acceptat sa va conducem, ce era sa facem ? Trebuia s afure cineva si la Constanta. De 25 de ani reusim sa va prostim cu campanii mincinoase si sa va mituim cu ajutoare cumparate din impozitele pe care voi le platiti. Mai asfaltam o strada, mai iluminam o strada, atat cat sa va inchidem gura. Ziceti mersi ca am furat noi si n-au facut-o altii. Puteau sa va fure altii si mai mult, credeti-ma pe cuvant. Noi tot v-am mai lasat 5 % din bani ca sa aveti cu ce sa traiti. Altii nu stiu daca v-ar fii lasat macar 1 %. Asa ca, ciocu mic !
16
3
Cadrele medicale au echipament! Nu msi minti!
2
17
in carantina. handicapati ca tine nu o sa conduca niciodata nimic. o demonstrate in fiecare zi. stiinta de carte si expertiza nu se castiga la ff sau in cluburi.
14
3
Mosule stai in plm in carantina, ai 70 de ani si esti parlamentare. Lasa tineretul in locul tau si mergi acasa la sotie
20
1
Macar acuma sau dupa ce trece coronavirusul sa se faca un control la spitalele de stat sa vedem cati bani s-au cheltuit si pentru ce,sa vada toata lumea daca au furat politicieni impreuna cu directori de spilale si alti doctori hoti pentru ca sunt bani de la buget si tocmai pt.ca nu i-a controalat nimeni nu s-a facut mai nimic pentru spitalele de stat doctori preferand spitalele lor private,spitale care acum nu au treaba cu"ciumati".
17
0
Ai cam mari pretentii de la un urechiat care a facut gimnaziul la Ceamurlia si sc. profesionala la Cugialac city. Si acum a venit in sosete flausate si cu branza intre dinti in C-ta !
21
2
PSD si spitalele regionale.Voi vedeti vreun spital regional ca numai de el vorbea personajul din poza?Rezerva de urgenta de la guvern cica era goala dupa plecarea psd si ce a facut pentru spitalele din Constanta? Mai ia o pauza bre
19
1
Luati-as partie sa-ti iau, securist nenorocit, stai acasa!
18
2
Cel mai mare mincinos politic
23
2
E morga, nu moga
21
2
Astia merita Ochii scosi pt ca au capusat si stors medicalul ani de zile cu Mazarte Constantinescu si echipa Nu le e rusine sa se mai afiseze
24
1
Moga, te-ai imbogatit exponential in perioada Mazare. Poti dona din bun simt o parte din bani pentru achizitionarea materialelor sanitare care lipsesc din spitale.
34
0
Ai dreptate dar ce dracu ai de scrii Muie cu Y, curve cu koo, te-a lovit virusul s-au te-ai lovit la cap?
17
2
Muye psd muye fagabou. Draq de hoti secaturi si koorve
23
6
pace ,pace intre ...dobitoace, uniti va acum si nu aruncati cu pietre, dati cu ce puteti mai bun si eficient, dar cred ca nu aveti asa ceva, parerea mea!
16
1
Bai nenorocitule nu ati fost ma la putere cristosu ma ti de bosorog comunist.baga mi as pula n familia ta de jeg uman,NU AI PROMIS MA TU COT LA COT CU DRAGNEA SPITAL REGIONAL LA CONSTANTA! Te ai trezit din betie si ai inceput sa grohai. Lasa ne n pl npastra in pace si zaci pe malul lacului ca nu dam 2 bani pe tine.JEGULE SOBOLANULE
31
3
plm a ajuns si un lache ca moga sa-si dea cu parerea...
30
2
Judecati de valoare venite din partea unul stalp de carciuma, semidoct si cu un permanent iz de butoi.
25
2
Cate materiale si aparate se puteau cumpara cu 100 milioane euro , Moga? Care 100? Alea de care l-ati iertst pe mazare tu si felix stroe . Alea pe care ati votat sa nu le recuperati de la mazare. Si acum, in loc sa-i confiscati averea, ii platiti bani buni pt cazarea infectilor,,frati" ai lui niculescu. Banda de hoti, paraziti pe banul public sunteti voi. Mai rai decat covidul si ciuma la un loc!
38
1
N-ai facut nimic niciodata pentru Constanta. Te stiu de cand erai cu UTC-ul la Midia .Esti doar un betiv batran si HOT. Muye psd!
37
3
Opriti va din vaicareala. Nu mai visati la interventia guvernului si salvarea economiei. Fiecare se descurca cum poate.
22
4
Hopa , sa trezit jegosul asta din mahmureala si a constatat ca e groasa , huoooooooooooo
38
4
Vrem Ordonanta militara. Taiati pensiile speciale.
41
6
Noi nu suntem in pericol, ca noi avem spitalul ala regional pe care l-ai facut tu jegule!
42
1
Dle Moga,asa cum ati dotat dispensarele cu cateva ambulante acum cativa ani,contribuiti la dotarea spitalelor cu ceea ce au nevoie!Hai,se apropie alegerile,iesiti iar in fata dar nu cu vorbe!Ce usor e sa stai la birou sa-ti dai cu parerea,om politic de doi bani!!!
35
2
Iar ai aparut in poza mai golan batran?
39
3
Ati uitat ba ciumatilor de la ciuma galbena ca voi ati inchis 70 de spitale. Ce tupeu, ce nesimtire, PSD n-a inchis niciodata spitale, PSD a dublat si triplat salariile medicilor, PSD a demarat construirea spitalelor regionale, PSD a dotat cu RMN toate spitalele judetene, PSD a cumparat sute de masini la Urgenta. Iar voi ciumatii dupa ne-ati saracit de fiecare data , acum ne si omarati. A avut 4 luni la dispozitie Iohanis , de ce nu a cumparat echip. medicale, dar i-a dat 600 mil.euro ciumatului liberal Micula.De ce nu a inchis granitele de acum o luna. De indiferenta, de nepasare.
26
35
Dar pana acum unde ai fost ordinare, tu , Babus, Mihu,Visan si restul incompetentilor care-i pupati poala lui Dancila si mai nou, umflatului de Stroe? Anul trecut pe vremea asta, acum doi ani si tot asa, nu ati vazut lipsa echipamentelor sanitare, lipsa unui parc industrial? Nu, voi stiti numai japca, tupeu cat casa si mangle peste mangle. Zi talane , mai stii cate minciuni ai indrugat? " Ai fost acum sa discuti..." , pai acum abia se aprovizioneaza americanii . Renunta tupeistule la salariu esimtit, doneaza-ti salariu, ca-i manglit destul! Du-te si lasa-ne ! Si ia-l si pe porcu de Stroe..
52
4
Cine e prostul asta care se baga in seama? Isi face campanie pe spatele sistemului sanitar din Constanta? Da PSD ul se kk de ce nu a facut nimic pt sanatatea din Cta? A fost Capatana care a rupt Judeteanul! Unde este Spitalul Regional? Cine a inchis Spitalul de Oase de la Eforie? Dar Spitalul de la Baneasa? Taci d.. din gura Moga!
51
6
Te internezi de corona si dai de stafilococul rezistent. La urma - cauza decesului - Corona. Dl Iohannis ce s-au mai intamplat cu bebelusii de la Giulesti sau cu bebelusii arsi tot la Giulesti? Far cu copii morti in haznaua cu cacat de la scoli? Acolo nu trimiteti armata sa ii pazeasca pe prescolari??
26
8
Moga sugi pula ba jigodie pesedista.
36
5
La c....t cu primul prost din fruntea tarii si cu boanghina vanduta,la c...t cu armata lui papuc si cu jandarmeria plina de smardoi lasi si cu sefii lor umflati ca niste capuse,la c ...t cu iPS TEODOSIE fatarnicul si cu sleahta de popki burtosi si inutili acolo si cu parlamentul plin de martafoi fara scoala si educatie.SI uite asa am ramas singuri deci scapa cine poate.
21
10
Mai Moga, mai nemernicule, de ce nu ii iei tu acasa pe tiganii proxeneti si curvele si cersetorii care se intorc acum in tara, daca esti asa mare iubitor de romani?
41
1
Pai sunt grave, daca te-ai inhaitat cu clanul Mazare.
45
1
I a apucat pe toti grija acum. Dar de 4 luni de cand a inceput nebunia in China de ce nu ati facut nimic?
44
3
Asta nu tipul care a fost ministru de Interne 6 zile?Cand a vazut ,,cazul Dinca"a demisionat!De bine ce e guvernata tara asta de 30 de ani,avem spitalele in starea in care sunt!
50
1
b4gs pl1la in sinatul p01lii, hoti magari perfizi mincinosi, jegurilor, meritati sa fiti impuscati
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218