REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Spitalul dorește să achiziționeze aparatură nouă și să intre în renovare. Discuție între Grasa și Ministerul Sănătății

Spitalul dorește să achiziționeze aparatură nouă și să intre în renovare. Discuție între Grasa și Ministerul Sănătății

Replica API 7 iunie 2017 | 00:00 241

Într-o teleconferință, care s-a desfășurat miercuri, 7 iunie, între managerul Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa, cu secretarul de stat de la Ministerul Sănătății, Cristian Vasile Grasu, s-a discutat despre renovarea și modernizarea instituției, dar și de echipamentele necesare pentru Unitatea de Primiri Urgențe. Managerul unității spitalicești a precizat că echipamentele sunt necesare pentru o modernizare la zi a secției UPU.

„Am avut o discuție cu secretarul de stat Grasu, care se ocupă de partea cu urgența. Pe axa 8 de dezvoltare, toate UPU-urile din România au făcut depuneri pentru renovare, modernizare, estimări de lucrări și echipamente. Noi am mers pe o renovare și modernizare de o valoare estimativă de 8,7 milioane RON + TVA. Echipamentele propuse de cei din Urgență, cu care ar vrea să doteze această secție, ar fi de 4,168 milioane de RON + TVA. Dintre echipamentele propuse enumerăm: targă radio transparentă pentru resuscitare și terapie intensivă – 10 bucăți, monitor funcții vitale – 20 de bucăți, ecograf Dopper cu ultrasunete portabil, aparat de ventilație pentru camera de resucitare – 8 bucăți, aparat de ventilație portabil – 6 bucăți, analizaor gaze sangvine, analizor biochimie, analizor urină, analizor pentru markerii cardiaci, centrifugă, și altele. Ultimele lucruri sunt legate de laboratorul de analize, trebuie reclădit și să fie cu echipamentele aduse la zi, ca și standard. A fost discuția asta și vom rămâne în continuare în legătură cu Ministerul Sănătății și cu domnul secretar de stat. Pregătim hârtiile împreună cu Consiliul Județean Constanța, pentru că în colaborare cu CJC vom face aceste proiecte pe fonduri europene”, a punctat Cătălin Grasa, managerul Spitalului Județean Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaa doreste spitalul da.Eu eu doresc asa un cunilingus de zile mari efectuat de pulcelus da da asa ne alintam noi.
1
0
menegerul grasa. corect ii POLITICIANUL PSD grasa. TOOOT spitalul si orasul stie asta ma indoiesc ca as spune ceva nou.OAMENI DE NIMIC.
1
0
PE SCAUNUL ALA STATEA SI CAPATINA SI ACU II BINE'. SPER DIN TOT SUFLETUL SA IL URMEZI ASTA PINA NU II PREA TIRZIU PT ACEST SPITAL.MEDICU DE AICI VA SUSTIN SA NELASATI SA NE FACEM MESERIILE SI SA IL URMATI PE CAPATINA. MEDICINA VA E STRAINA SLUGARNICIA POLITICA VA E DRAGA CA SI CARNETUL CEL ROSU PSD.
1
0
MINISTERUL SANATATI DISCUTA CU GRASA REGURGITABILUL VAAAAI.PAI SPUNEA ALT POLITICIAN PSD BODOG LUCIAN CUM CA SPIT DIN ORAS NU NU NU TINE DE MIN SANATATI.ACU DE DACA IS PSD-EI AMINDOI SI GRASA SI BODOG TREABA II OABLA.PROSTIMEA CU NEVOI SA MAI ASTEPTESTIU EI DOMNI MENTIONATI CINE LE ZICE DE BINE.ASTEPT CU NERABDARE SA FIU CAUTAT SI PUPAT IN RECT IN SPECIAL DE PASTOSU DE LA CTA
1
0
discutii intre menegerul Grasa si min sanatati.Pt aparatura si renovare.Vai dar parca spitalul jud nu tinea de min sanatati.Da era in subordinea prim Cta.S-au sa se fi schimbat schimbarea.Ce sa mai zicem pliticianul PSD Grasa zisese meneger face lucruri.Speram sa ajunga dupa Capatina ciiiiit mai curind.
1
0
La spital este praf si managementul dezastru
3
0
Recomand cretinilor sa taca naibii ! Aparatura asta poate salva oameni, inclusiv rudele noatre sau chiar pe noi, tampitilor. Succes, doctoer!
1
5
promit ca vor face,,ca vor drege!a trecut 1an si n a facut nimic bun,numai prostii si rautati!si olguta pesedista la fel promite dar nu face nimic!nesimtitii cred ca prostesc poporul!in primul rind sa faca curatenie in ograda imputita a spitalului !
6
1
lasa achizitia, noua spune-ne ce iti iese tie, ca de ce zici ne-am saturat toti. de conferinte esti cel mai bun, dar de fapte? radeai de Avram acum rade el de tine si cu multi din spital alaturi. Sluga esti, ca sluga te trateaza toti ! asteptam sa faci pasul inapoi ca cineva sigur sta cu ochii pe tine!
6
0
Se rezolva cu siguranta modernizarea mai ales acum cind aveti si calitatea de sluga politica a PSD nu doar de meneger.Doctor nu mai sinteti de muuuult stim cu toti.Politica bato vina ce poate face dintr-un om da da simplu pin la urma.Sigur sigur a-ti luat cu brio examenul.Ne ridem dupa sa nu se ghiceasca lumea.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614