REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SPITALUL JUDEȚEAN se dotează cu ECHIPAMENTE noi

SPITALUL JUDEȚEAN se dotează cu ECHIPAMENTE noi

Replica API 21 septembrie 2020 | 14:32 1563

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” intenționează să achiziționeze, în perioada următoare, mai multe echipamente necesare pentru funcționarea în condiții optime a instituției spitalicești. Două contracte urmează a fi încheiate, iar valoarea cumulată a acestora depășește suma de 2 milioane de lei, potrivit anunţurilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Mai exact, Spitalul Județean de Urgență Constanța dorește să achiziționeze o instalație de tratare prin decontaminare termică la temperatură scăzută a deșeurilor medicale periculoase, echipament necesar funcționării normale a unității, prin respectarea prevederilor legale în domeniu. De asemenea, instituția dorește să achiziționeze și un generator electric de 1.600 kVA, cu scopul de mări continuitatea în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, mai ales a celor vitali.

Iată valoarea fiecărui contract

În ceea ce privește instalația de tratare prin decontaminare termică, valoarea contractului este de 842.016,81 lei fără tva. Garanția de participare la această licitație este de 8.420.17 lei și reprezintă 1% din valoarea achiziției. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 octombrie. Cât despre generatorul electric, valoarea contractului ajunge la 1.703.510.92 lei, prețul incluzând montarea și punerea lui în funcțiune. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 octombrie.

Condiții de participare

Ofertanții nu trebuie să se regasească în situațiile prevăzute la art.164, 165, 167 și 60 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. De asemenea, ofertanții trebuie să prezinte Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Teritorial, din care să rezulte că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii și că are capacitate profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.

În situația în care doi sau mai mulți ofertanți sunt situați pe primul loc , cu același punctaj, autoritatea contractantă va realiza departajarea în funcție de punctajul obținut de către aceștia pentru factorul de evaluare. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă va solicita ofertanților situați pe primul loc să transmită în format electronic, în SEAP, noi propuneri financiare, iar oferta câștigătoare va fi cea cu propunerea financiară mai mică.

Diana MAXIMIUC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba se doteaza cu echipamente noi da da degeaba,Atiita timp cit este meneger flegma basina ursului GRASA CATALIN nimic nu se va face bine doar pt clientela politica PNL,
4
0
F bine! Sa cumpere si aparatura medicala de ultima generatie. De asa ceva este nevoie, sa stim ca macar spitalele din Constanta au tot ce le trebuie, sa fie ultramoderne. Un spital nou nu se face peste noapte, dar macar astea care sunt sa fie ok. Iar cu tiganimea care nu plateste sanatatea dar " inunda" spitalul, mai usurel. O aspirina si flit!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920