REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Spitalul Judeţean se reinventează: vrea să preia Casa Soarelui, iar din ianuarie va avea din nou şi medicina muncii

Spitalul Judeţean se reinventează: vrea să preia Casa Soarelui, iar din ianuarie va avea din nou şi medicina muncii

Replica API 9 noiembrie 2017 | 01:01 442

Cătălin Grasa

În afară de redeschiderea Centrului de Radioterapie din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa, urmează ca unitatea să reactiveze partea de medicina muncii! Conform managerului Cătălin Grasa, există deja doi medici pe partea de medicina muncii, iar din ianuarie vor putea oferi şi aceste servicii.

Iar redresarea unităţii nu se opreşte aici. Consiliul Judeţean Constanţa a depus o solicitare de preluare a clădirii în care a funcţionat Casa Soarelui. "Clădirea, care aparţine Direcţiei de Sănătate, am dori să o preluăm şi să asigurăm noi servicii paleative. Deja avem foarte mulţi pacienţi în faze terminale la Spitalul Judeţean şi trebuie găsită o soluţie pentru ei", a declarat, pentru Replica, managerul Cătălin Grasa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SLUGOIULEEEE CE FACI CIT CREZI CA O SA TE MAI SUPORTE SI IN PARTID IN PSD.MEDIC ESTI TU VAAAI SI VAI.
1
0
slugaaaa politica asa zis meneger.doctor ai fost o data acu teai dat cu politica de aici vine si nota acea mare de la examenul dat.nu a spus scris nimeni numic care au fost contracandidati dvs.cu siguranta singur ati fost singura nota mare ce sa vezi singura sluuuuga politica.vai si vai testicolele lui tatae
1
0
NU TE MAI SATURA SFINTU POLITICIAN CU HAINA DE MENEGER CE ESTI CARE CARE NOI SPUNE PE SLEAU EU SI PARTIDUL DIN CARE FACI PARTE.
0
0
'Sa o preluam noi sa asiguram noi serviciile paleative'.Nu te mai satura dku grasane nu te mai satura care noi ar tre specificat tu psd-ist s-au municipalitatea.Deh prostimea ca doar din bani acestora exzisti tu flegmaticule.Prelure guti tu acolo investitiile facute in casa soarelui nu le contorizezi japcangiile,datiar dzeu dup inima.Maaaaars sluga.
1
1
Iar bate campii
2
0
ies bani nenica, de aia il reinfinteaza. cum a fost posibil sa desfiinteze radioterapia, vai de ei de bolnavi de cancer. totul e pentru bani nimic pentru pacienti
1
0
Pacat ca in spitalul judetean nu prea mai sunt medici...
3
0
F bine, incercati sa desvoltati serviciile spitalului jud si procurati aparatura performanta. Fara sanatate sau macar servicii medicale care sa aline suferinta multora dintre noi, nimic nu se poate face. Bafta
5
0
Doamne ajuta! Ce sa zic... Super!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218