REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Spitalul Medgidia are un nou manager. SURPRIZĂ! E la un pas de incompatibilitate

Spitalul Medgidia are un nou manager. SURPRIZĂ! E la un pas de incompatibilitate

Replica API 28 iunie 2017 | 00:47 1602

Liviu Merdinian

Nici bine instalat pe postul de manager interimar al Spitalului Municipal Medgidia, că s-a şi văzut înlocuit! Vorbim despre Eugen Agliţoiu, care a fost înlocuit din funcţia de manager cu Liviu Merdinian. Decizia a fost luată în cea mai recentă şedinţă a Consiliului de Administraţie al spitalului. Conform unor surse, Agliţoiu a fost "tras pe dreapta" pe fondul unor situaţii tensionate, ca de exemplu o naştere cu probleme la care a asistat soţia acestuia şi modul în care ex-managerul a gestionat situaţia (Detalii AICI!).

Contactat de "Replica", Agliţoiu a declarat că nu cunoaşte motivele înlocuirii sale, că nu a fost informat sau chemat la şedinţa Consiliului de Administraţie: "Am primit doar dispoziţia. Nu ştiu de ce m-au schimbat, spitalul era pe plus, indicatorii de performanţă erau în creştere achitasem o parte din datorii, am modificat contractele păguboase şi le-am făcut în beneficiul spitalului... Nu am de ce să îmi fie ruşine", a spus fostul manager. Întrebat dacă actualul manager a fost instalat pentru că ar fi membru PSD sau are susţinerea PSD, Agliţoiu a precizat că nu ştie şi nu doreşte să comenteze, punctând în schimb că el nu este membru de partid.

De menţionat că Liviu Merdinian a candidat pe lista PSD pentru un post de consilier local municipal PSD la Constanţa. În 15 zile el trebuie să decidă ce post doreşte să ocupe (în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Boli infecţioase, afaceri sau manager la Medgidia) pentru a evita un dosar de incompatibilitate, spun anumiţi social-democraţi.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i asa domnule fost manager?
0
0
Un curcan statea de vorba cu un taur: - Tare as dori sa fiu in stare sa ajung pe virful acelui copac - suspina el. Dar nu am energia necesara sa fac asta. - Pai, ia maninca din rahatul meu, care este plin cu substante nutritive. Curcanul minca din rahatul taurului si reusi in prima zi sa se inalte pe prima creanga a copacului. Si tot asa mincind din aceeasi sursa, dupa trei zile reusi sa ajunga in virful copacului. Dar, un vinator vazindu-l pe curcan in virful copacului, il ochi si il impusca. MORALA: Mancand rahat poti ajunge in virf, dar nu poti ramine acolo mult timp.
0
0
Un om deosebit si un profesionist desavarsit. Succes, domnule Merdinian!
3
2
am cunoscut un armean din Focsani, pe nume Acterian, cel mai mare mincinos in viata, il bate si pe Ponta de la distanta, nush daca toti sunt genii sau lepre dar fiecare specie are jegurile ei
2
3
Gheo,esti un incult! Citeste pe Wikipedia despre istoria,civilizatia si personalitatile ''rasei'' armene! Asta ca sa nu ramai PROST !
5
1
Acest Merdinian este un mediocru medic sustinut de armenii lui de la ALDE, Vosganian si Taricean! Puturoasa rasa asta.
6
7
baiat tanar,bine ca nu-i banuit de impotenta,intr-un spital asta-i moartea carierei
2
2
Nu e consilier municipal!!!! E presedintele consiliului de administratie de la spitalul de boli infectioase. Face parte in consiliul de administratie ca reprezentant al Primarului!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614