REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Spitalul Municipal Mangalia, implicat într-o campanie pentru depistarea gratuită a afecțiunilor tiroidiene

Spitalul Municipal Mangalia, implicat într-o campanie pentru depistarea gratuită a afecțiunilor tiroidiene

Replica API 22 februarie 2019 | 00:38 777

La Spitalul Municipal Mangalia se vor efectua investigații gratuite pentru diagnosticarea bolilor produse de disfuncția glandei tiroide.

Începând cu luna martie a acestui an, toți pacienții asigurați, atât din Mangalia, cât și din localitățile învecinate, pot beneficia de serviciile medicale de specialitate oferite de medicul Shanazo Dimitri.

Cei care se vor prezenta la unitatea sanitară din Mangalia vor fi consultați, gratuit, în baza unei programări la numărul de telefon: 0748221079.

Cabinetul de consultații se află în pavilionul C din cadrul spitalului, la etajul al II-lea, iar pacienții se vor prezenta pentru investigații, cu biletul de trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate.

Medicul endocrinolog Shanazo Dimitri va realiza consultul de specialitate, dar și o ecografie, precum și alte investigații specifice.

”În cazul unei suspiciuni de boală, pacienților li se vor recolta probe biologice de sânge de tipul TSH și ATP, markeri esențiali în depistarea precoce a hiper sau hipotiroidismului”, au declarat reprezentanții conducerii spitalului.

Proiectul se desfășoară la inițiativa administrației publice locale, Primăria Mangalia având în derulare și alte programe sociale destinate pensionarilor și persoanelor cu venituri reduse.

”Sunt foarte mulți pacienți cu diferite patologii, nedescoperite la timp, întrucât aceștia nu se prezintă la medic la primele semne de boală. În urma analizării acestor situații, reprezentanții municipalității au propus demararea acestor programe de tip socio-medical, astfel încât categoriile de persoane cu venituri reduse să aibă acces gratuit la anumite analize medicale, efectuate la spitalul nostru”, au mai spus responsabilii unității medicale.

Totodată, conducerea spitalului precizează că, începând de joi, 21 februarie, în cadrul Spitalului Municipal Mangalia, pe linia de gardă, în specialitatea pediatrie, își desfășoară activitatea un un nou medic pediatru.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroarre! Smecherii iti rad in fata sit e fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!
1
0
Mangalia are un PRIMAR de nota 10! FELICITARI d-le Cristian Radu!!!
0
1
Ca de obicei informatiile voastre sunt varza . Pai ori e programul social al primariei si e finantat de primarie ori vine pacientul cu bilet de la medicul de familie si atunci deconteaza casa de asigurari direct si foarte exact in buzunarul doctorului . ne luati de prosti dl. doctor. va faceti plinul cu biletele cu care vin prostii la dvs .
5
0
multumim dlui director
0
0
Minune! Replica nimic...nimic de piticania de om, primarul, demolatorul Mangaliei, radu cristian! Sa nu scapam momentul sa-l mu1m pentru distrugerea orasului! Suntem in prag de iarna si orasul parca-i scapat din bombardament! Ruine, moloz, mizerie asta a ramas in locul garajelor demolate de-avalma de un nebun de primar! Multa..multa, mu1e!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218