REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Spitalul Municipal Mangalia va trata cazurile asimptomatice și ușoare de infectare cu COVID-19

Spitalul Municipal Mangalia va trata cazurile asimptomatice și ușoare de infectare cu COVID-19

Replica API 30 iulie 2020 | 00:07 2267

Ca urmare a înmulțirii cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, la nivel național și județean, în conformitate cu prevederile Ordinului MS Nr. 555/2020, Spitalul Municipal Mangalia a fost inclus în lista spitalelor de linia a II-a, care va trata cazurile asimptomatice și ușoare.

În aceste condiții, unitatea medicală din Mangalia se pregătește, în regim de urgență, pentru a prelua pacienții suspecți sau confirmați COVID-19. În prezent, la nivelul unității spitalicești din Mangalia activitatea medicală se desfășoară în condiții normale și au loc acțiuni de reorganizare a spațiilor medicale. Ca și medicii din alte orașe ale țării, cadrele medicale de la Spitalul din Mangalia sunt tot timpul la datorie în această perioadă critică, în lupta continuă cu infecțiile provocate de coronavirus.

Pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus în rândul cadrelor medicale, dar și a pacienților internați, la unitatea sanitară au fost luate măsuri de prevenție și igienico-sanitare, încă de la debutul crizei epidemiologice. În acest sens, a fost amenajat un spațiu special pentru triajul pacienților, două izolatoare și se intervine cu promptitudine la orice caz care ar putea pune în pericol sănătatea publică.

Reprezentanții spitalului vor informa opinia publică despre dinamica activității medicale din spital, în actualul context, pe măsură ce vor stabili toate detaliile cu forurile medicale superioare.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e o idee buna ca spitalul nostru deservea tot litoralul din sud si nici sa aduca aici covizi nu e ideal Pe cei care nu cred sa i duca la balaceanca
1
6
vasilica nu mai da tata pe la spital ca pleci cu melcu dupa tine.nici nu vorbi de rau spitalul ca te gasim noi.Sporuri covid n-am luat iar managerita cred ca avrut sa-si dea demisia azi
1
6
Ma si mir! Au somat in toata aceasta perioada. Spunea managera ca au lucrat la "relanti". Osu la treaba, ca luati sporuri anticovid degeaba...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367