REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sportivă de performanţă din Brăila, dată dispărută după ce şi-a anunţat familia că pleacă la mare

Sportivă de performanţă din Brăila, dată dispărută după ce şi-a anunţat familia că pleacă la mare

Replica API 1 august 2015 | 00:00 387

Considerată o speranţă a atletismului

Considerată o speranţă a atletismului

Elena Iuliana Griţcă

O tânără de 18 ani, din Brăila, considerată acum câţiva ani una din cele mai bune atlete din România, a fost dată dispărută după ce şi-a anunţat familia că pleacă la mare, iar ulterior nu a mai putut fi contactată. Potrivit IPJ Brăila, joi, 30 iulie, o femeie în vârstă de 47 de ani s-a prezentat la poliţie şi a sesizat faptul că fiica sa, Elena Iuliana Griţcă, de 18 ani, a plecat de acasă în ziua de 28.07.2015 şi nu s-a mai întors.

„Din primele cercetări efectuate a reieşit că fata a plecat de la domiciliu, în ziua de 28 iulie, în jurul orei 18:00, afirmând că merge să se plimbe, fără însă să se întoarcă acasă. În următoare zi, i-a trimis un sms pe telefonul mobil mamei sale, prin care a anunţat-o că se deplasează în municipiul Constanţa şi că o va contacta ulterior, lucru care nu s-a întâmplat”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Semnalmente: înălţime 160 cm, corpolenţă normală, greutate 60 kg, păr şaten, lung peste umeri, ochi verzi, iar ca semn particular prezintă cinci cicatrici postoperatorii pe abdomen. Nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcată la data plecării de la domiciliu. Tânăra, care nu a mai fost plecată de la domiciliu pentru perioade lungi de timp, fără ştirea sau acordul familiei, nu suferă de boli psihice sau cronice şi are are asupra ei acte de identitate.

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri au solicitat punerea în urmarire la nivel naţional şi, în continuare, desfăşoară activităţi pentru localizarea brăilencei şi clarificarea situaţiei. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre cea în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Elena Iuliana Griţcă este elevă la Liceul cu Program Sportiv Brăila şi, până a se retrage din activitatea competiţională, era considerată una din marile speranţe ale atletismului românesc, cu numeroase medalii câştigate în competiţiile internaţionale. Fotografia alăturată a fost postată pe contul său de Facebook chiar în ziua dispariţiei sale, 28 iulie. De atunci, fata este de negăsit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218