REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sportul constănţean, susţinut şi finanţat de autorităţile locale!

Sportul constănţean, susţinut şi finanţat de autorităţile locale!

Replica API 1 august 2018 | 00:20 317

Consilierii locali s-au întrunit în şedinţă în cursul zilei de marţi, 31 iulie a.c., iar pe lista proiectelor s-au aflat şi cele care duc la dezvoltarea sportului constănţean. Astfel, consilierii locali au aprobat proiectele ce privesc finanţarea cluburilor sportive din municipiul Constanţa. Aici facem referire la Asociaţia Club Sportiv Academia de Volei Tomis Constanţa, Asociaţia Club Sportiv Volei 05 Constanţa, CS Top Star TT Constanţa, Asociaţia de Handbal Dobrogea Sud, CSU Neptun, Baschet Club Athletic Constanţa, CS Ştiinţa Tomitanii şi CS Phoenix Constanţa.

Veste bună pentru sportul constănţean! Consilierii locali au aprobat finanţarea cluburilor sportive din municipiul Constanţa, fapt ce încurajează performanţa şi creşte posibilitatea unei ascensiuni la nivel naţional.

“Mă mândresc că astăzi municipiul Constanţa are Cupa României la handbal băieţi. Uşor, uşor promovăm în cele mai înalte divizii sau legi la cam toate sporturile. Fac o menţiune speciala la rugby, unde toţi sportivii noştri au avut rezultate excepţionale.”, a declarat primarul Constanţei, Decebal Făgădău.

Se modernizează sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru”!

Liceul cu program sportiv “Nicolae Rotaru” din municipiuzl Constanţa intră în proces de modernizare! Autorităţile locale promit modernizarea sălii de sport pentru a dezvolta şi a crea condiţii celor care doresc să facă performanţă la tenis de masă. “Ultima actualizare a proiectului ce vizează consolidarea şi modernizarea sălii de tenis de masă de la Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” din Constanţa. Este un proiect în parteneriat cu Guvernul României. Sper să ajungem cât mai repede să asigurăm campionilor româniei, pentru că nu vorbim doar despre campionii municipiului Constanţa, un climat de antrenament decent. Probabil că aţi văzut ce discrepanţă este între sediul Antifraudă şi locul în care se antrenează copiii noştri. Merită Constanţa o asemenea investiţie!”, a explicat Decebal Făgădău, în cadrul şedinţei de ieri.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liceul Mircea nu are sala de sport iar ei dau bani privatilor !
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218