REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Spune STOP cerșetoriei: Poliția Locală i-a luat la întrebări pe cerșetorii de la Autogara Sud Constanța!

Spune STOP cerșetoriei: Poliția Locală i-a luat la întrebări pe cerșetorii de la Autogara Sud Constanța!

Replica API 14 iulie 2018 | 04:09 579

Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic, atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Vineri dimineață, 13 iunie a.c., polițiștii locali au surprins o persoană care apela la mila publicului, folosindu-se de o persoană cu dizabilități fizice și psihice pentru a solicita și obține ajutor material de la trecătorii din zona Autogării Sud Constanța.

Echipajele de control au condus persoanele respective la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanța, unde au fost întocmite actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infracțiunii de exploatarea cerșetoriei, traficul și exploatarea persoanelor vulnerabile, așa cum este prevăzută în dispozițiile articolului 214 din Noul Cod Penal.

Polițistii locali au întocmit proces verbal de depistare pentru predarea persoanelor depistate secției competente teritorial.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Poliției Locale Constanța „Spune STOP cerșetoriei” și să nu mai dea curs cererilor /solicitărilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politia locala Cernavoda,nu-l salta si pe dl.cersetor..ASAN NEVZAT, care zilnic sta la usile marketului BILLA..din Cernavoda???poate se indura vreun prost sa-i dea vreun banut...pentru acest individ....munca este o mare rusine...
5
0
zona care trebuie demolata si reorganizata total . autogara moderna , fara chioscuri si tarabe . terminat cu otogar , dolmus , etc .....
2
0
Politia din constanta nu exista ..e o gluma proasta tot orasul e imbacsit de bisnitari ..cocalari ..mizerie la propriu orasul este o hazna la propiu k piete infecte haos si mafie ..dragi turisti fugiti cat puteti de acest maidan tiganesc ..
4
1
Pe schilodul ala tuciuriu care cerseste la Cismea l-ati ridicat?
1
1
fa o sesizare la ei si vezi ce fac...da le numerele de masini si pe unde vin si vezi daca reactioneaza
1
0
si la carrefour cta vin seara masini particulare de pe terenul viran si asteapta persoanele trimise la cersit, politia oare nu vede acest lucru?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218