REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.1° Constanța Mar., 28 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6316
5.1° Constanța Marți, 28 Martie 2023 Anul XX Nr. 6316

Spuneți că nu vă pricepeți la pictat? Lăsați-vă ghidați de numere. Pictorul Fericit vă ajută!

Spuneți că nu vă pricepeți la pictat? Lăsați-vă ghidați de numere. Pictorul Fericit vă ajută!

Replica API 27 august 2021 | 00:00 726

Să pictați un tablou cu efort propriu, să creați artă este satisfăcător și înălțător, însă nu oricine poate să facă asta. Ei bine, pentru doritori a apărut conceptul de artă ghidată, de pictură pe numere. Ideea pornește de la plăcerea de a crea singuri, de a realiza un proiect de tip do it yourself. Se pare că a avut un succes răsunător, de vreme ce există interes sporit pentru astfel de produse.

Pictatul pe numere este nișa pe care magazinul online Pictorul Fericit s-a axat. A adus pentru publicul larg una din cele mai variate game de produse. Adică kituri de picturi pe numere, căci acestea sunt seturi complexe, cu accesorii incluse. Descoperiți arta la Pictorul Fericit, cu pagina oficială https://pictorulfericit.ro/.

Ce presupune pictura pe numere

Așa cum sunt ofertele de la Pictorul Fericit, vorbim despre pânza de bumbac fixată pe șasiu, un cadru din lemn. Asta înseamnă că veți picta practic și ușor, având pânza perfect întinsă. În completare, același kit conține set de 3 pensule - mărimi diferite - și tot setul de culori. Pe pânză schița printată și un soi de hartă numerotată vă sunt ghid despre unde să aplicați o anumită culoare. Asta înseamnă să pictați pe numere!

Activitatea de acest gen este negreșit una satisfăcătoare, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Dacă mai punem la socoteală și beneficiile pe care le are pictura, rezultă că este vorba de o experiență complexă ce merită încercată de oricine. Cel puțin o dată!

Începeți să pictați și creați tablourile perfecte pentru acasă

Pictatul pe numere înseamnă totodată și posibilitatea de a vă crea propriile tablouri. Asta pentru că rezultatul va fi negreșit unul perfect. Tablourile cu care veți decora casa vor fi admirate de toți cei care vă trec pragul. Și cum ar fi să aveți acasă un tablou celebru? Să troneze pe pereții casei o reproducere după Klimt sau alți mari artiști ai lumii, lucrări evaluate la sume enorm de mari?

În gama celor de la Pictorul Fericit veți regăsi de asemenea și o categorie aparte a picturilor pe numere reproduceri, cele cu temă religioasă, cele cu natură, peisaje urbane, pentru ea, el sau categorie special dedicată celor mici.

Iar dacă sunteți pictori profesioniști…

Pentru cei care își vor exersa talentul în adevăratul sens al cuvântului, produsele profesionale pentru pictat, set 5 spatule pentru pictura profesional, culori, șevalete, paletă și multe altele le vor regăsi la aceeași sursă.

Încercat mai întâi de toate din curiozitate, pictatul poate deveni un hobby sau o pasiune ce se dezvoltă mai apoi într-o activitate realmente. Mai ales că cei mici pot avea un talent înnăscut pe care să nu-l fi descoperit încă, preferați să experimentați!

Orice comandă de minim 99 de lei beneficiază de transport gratuit. Descoperiți ofertele online și nu întârziați să comandați. Solicitați preluarea telefonică a comenzii dacă este nevoie și dacă sunteți din Suceava puteți vizita locația fizică și ridica tablourile direct de la sediu.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
21333614235
5/49
172423372234
joker
5253282912