REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

STADION LA CONSTANŢA? Iată ce spune Dragnea!

STADION LA CONSTANŢA? Iată ce spune Dragnea!

Replica API 17 aprilie 2018 | 00:22 464

"E nevoie de solicitarea autorităților locale"

"E nevoie de solicitarea autorităților locale"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că singurul candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal cu care a discutat a fost Ionuţ Lupescu, la solicitarea acestuia, şi l-a asigurat pe fostul internaţional de toată susţinerea sa dacă va câştiga alegerile.

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

În afară de mesajul lui Dragnea în sprijinul lui Lupescu, liderul PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor a făcut referire şi la criticile lui Gheorghe Hagi care reproşa, într-un interviu, că se fac stadioane la sate ori în Craiova, numai la Constanţa nu! În replică, Dragnea a declarat în inteviul pentru GSP: „E nevoie de solicitarea autorităților locale. Atunci vom face stadion modern și la Constanța, așa cum se discută și la Focșani. Dacă autoritățile din Constanța vor să facă un stadion modern și sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze și să argumenteze că își doresc! Vă garantez că la Constanța vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguța, să vedem care e mai frumos!”.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/hagi-a-explodat-dupa-ultimul-anunt-al-lui-liviu-dragnea-nu-am-auzit-nimic-de-constanta-orasul-e-prea-mic-nu-e-important-351047/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine crede ca Fagadau este omul PSD la primaria Constanta n-a inteles pe cine a votat. Stadionul Farul din Constanta se afla in administrarea guvernului iar Fagadu nu este interesat de investitii in orasul Constanta. El trebuie sa ceara stadionul de la guvern, in administrare dupa care sa investeasca. Dar el este un mic Jonnahis local.
2
0
sluga klausisto-basista , du - te la munca , nu mai cersi la poarta cimitirului ! Sa - i sugi pula lui dragnea , dupa ce o fu -te pe irina !!!!
2
2
pretentii la un penal ordinar, desi inginer, cum ii place sa se prezinte cand nu cunoastev realitatea, oricum el este depasit la toate capitolele, nici gand a gandi ca este un mic Napoleon- interesant si greu de acceptat, cum acest penal inginer repetent, fiu de militian, a reusit sa subjuge aproape toate institutiile statului. Sa se pregateasca, ptr tradare, ceea ce i s-a intamplar, pe nedrept spun eu, lui Ceusescu , lui i se vor tripla pedepsele, moartea este prea usoara ptr el, trewbuie sa traiasca ce traiesc cei obligati sa-si paraseasca familiile ptr a supravietui. Sper sa il insoteasca m
7
4
Baaaa ! Mazare a fost avion pe langa pocnitorile astea de sefi PSD actuali.
19
1
Cea mai slaba conducere psd Cta. Nu sunt in stare sa schimbe directori pusi de Ciolos! La peste un an de guvernare! Vai de capul lor
14
5
Poate parea un plenasm, dar liderii actuali ai PSD Constanta sunt cei mai prosti. Nici cand sunt ai lor la putere nu sunt capabili sa faca ceva pt oras
24
1
Mai bine construiti spital pentru copii!E o urgenta!
26
0
Pentru constantean ,sa ne pupii in kyurr
5
11
Domnul Fagadau, fost campion de curling, se va ocupa de acest aspect.
16
3
ma-ta va fi la parnaie pt prostitutie !
8
12
Sunt multi prosti la Constanta nu meritalor le trebuie pomeni electorale,ajutoare,etc.
12
4
Si cand te gandesti ca in iunie va fi la parnaie
20
4
Proiectul de fezabilitate si constructia noului stadion se vor incadra in planul de dezvoltate regionala 69-69 conform pozitiei si pronuntiei prim-minstrei la partid.
12
2
boala lunga moarte sigura !! va fi gata in 20-20 !!!!
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614