REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stadionul FARUL, REABILITAT în BĂTAIE de JOC

Stadionul FARUL, REABILITAT în BĂTAIE de JOC

Replica API 26 noiembrie 2020 | 16:12 3089

Primăria Municipiului Constanța anunţa cu surle şi trâmbiţe, în prima jumătate a acestui an, că au fost demarate lucrări ce aveau ca scop moderizarea stadionului Farul. Şi cu toate că au fost finalizate, constănțenii și suporterii fariști au fost dezamăgiţi de acestea, considerându-le doar de mântuială şi pentru a mai atrage nişte voturi înainte de alegeri. Cetăţenii încă așteaptă şi în ziua de astăzi un proiect serios de reabilitare a întregului stadion şi nu doar o peticeala pe ici, pe colo.

Lucrări de ochii lumii

Se pare că lucrările realizate în prima jumătate a anului, de către fosta administraţie locală pesedistă, nu i-au mulţumit pe constănţeni. Microbiştii, şi nu numai, sunt încă nemulţumiţi de stadiul în care se află stadionul Farul. Aceştia duc dorul vremurilor de altă dată. “Stadionul Farul e o ruină. Acel loc reprezintă un templu pentru mulţi constănţeni. Suntem mulţi farişti în oraş şi de atâta vreme încă sperăm la o schimbare. Stadionul are nevoie de un proiect amplu de modernizare, nu doar de cârpeală pentru a ne fi închisă gura”, a declarat un constănţean pentru cotidianul Replica. Ce-i drept, stadionul încă se află în continuă degradare, cu pereţii scorojiţi, cu bălării cât gardul primprejur. Nici tribunele nu arată prea bine. Din cele 15.000 mii de scaune au fost înlocuite doar 2.000, celelalte rămânând în acelaşi stadiu: rupte, decolorate şi chiar lipsă. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat că extistă un proiect al fostei administraţii locale cu privire la modernizare, însă nu se ştie ce se va întâmpla cu el în contextul în care, acum, se află la putere Partidul Naţional Liberal.

Stadionul, de doi ani în administrarea Primăriei Constanţa

Amintim că Primăria Municipiului Constanța a preluat Complexul Sportiv “Gheorghe Hagi”, prin protocol de la Ministerul Tineretului și Sportului, la sfârșitul anul 2018. În cadrul Complexului Sportiv, Primăria Municipiului Constanța a investit în lucrările de reamenajare a terenului sintetic aproximativ 200 de mii de euro.

Pe lângă reamenajarea suprafețelor de joc, au fost înlocuite două mii de scaune de pe terenul central. Au fost reamenajate drumurile de acces și trotuarele, s-au refăcut și trasat parcările, au fost efectuate lucrări de igienizare și vopsire a clădirilor şi a fost modernizată şi pista de atletism.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta este in momentul de fata cel mai urat dintre toate orasele mari port la Marea Neagra! Interlopi care conduc orasul mana in mana cu autoritatile! Sportul la pamant, restaurantele ...nimic interesant. Un oras de inchiriat! Pacat
1
0
Matematica simpla, aproximativ 200 de mii de euro....2.000 scaune. restul banuiesc ca s-a maturat pista de atletism!
2
0
totul va fii identic dupa 4 ani ,parol
2
0
Noroc cu zona peninsulara ,a fost reabilitata in bataie de tobe si fanfara si de atunci si procurorii DNA pot circula pe carosabilul "cantator"....
2
0
Daca nu aveam plaja nici naiba nu venea la noi........praf si pulbere...
4
0
Escule si despre stadioane stii cacatule ordinar? Le stii tu pe toate, si copii tai cersesc mancare in gara la Snitel pisatule imputit. Du-te dracu ba, tu familia ta si tot ce iti e tie drag gunoiule
4
2
Pe scurt, Constanta e o bataie de joc.
5
0
bai gainarilor, s-a carpit pista de atletism si voi o numiti modernizare ????
4
0
Pai nici nu s-a vrut reabilitarea stadionului ci s-a folosit acest motiv pentru a se justifica niste bani cheltuiti aiurea"adica furati"de Fagadau la ordinul sefului filialei PSD Constanta.
5
1
Constantenii chiar nu sau lamurit nici chiar in al douaspezecelea ceas ca fatalaul nu a facut nimic din ce a promis ca face in campania electorala de a acum 4 ani?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218