REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Stadionul portului va fi modernizat și dat în folosință comună între CN APM și municipalitate

Stadionul portului va fi modernizat și dat în folosință comună între CN APM și municipalitate

Replica API 10 martie 2017 | 02:19 622

La conferința de presă care a avut loc joi, 9 martie a.c., de la sediul CN APM SA, la care au participat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și directorul general al CN APM, Nicolae Dan Tivilichi, s-au luat în vedere două teme: Master Planul Portului Constanța și modernizarea accesului în Portul Constanța pe la Poarta 1, în cadrul proiectului CIVITAS PORTIS.

„Portul are o infrastructură și am hotărât împreună cu directorul general al CN APM ca stadionul portului să fie dat municipalității cu cheltuieli comune”, a precizat Decebal Făgădău.

La rândul său, directorul general al CN APM, Dan Tivilichi, a precizat că stadionul va fi adus la standarde decente, iar cheltuielile vor fi suportate de CN APM. De stadion vor beneficia toți constănțenii, dar și angajații companiei în mod gratuit.

Decebal Făgădău a adăugat că la jumătatea lunii aprilie va demara o acțiune de ecologizare începând de la Poarta 1 până la Poarta 9. Edilul vrea să participe cu 1500 de constănțeni.

Primarul a punctat faptul că investitorii din Port vor beneficia de facilități precum reducerea timpului de obținere a autorizațiilor, mai exact acestea vor putea fi obținut în mai puțin de 10 zile. Portul și municipalitatea vor forma o echipă comună astfel încât investitorul nu va fi obligat să vină la Primărie pentru a obține autorizații. Acest lucru se poate cere și la CN APM.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai de aia nu au dat voie sa se refaca stadionul Farul ca el are alte interese.
0
1
mai bine ar repara drumurile din port si ar extinde parcarile. Traficul auto a crescut f mult.
1
1
sa faca ecologizarea cu ma-sa lui fagadaru si cei cu ajutoare sociale si " echipajele" de interventie , la buzunare din piata Tomis 3 si Piata Grivitei !
1
2
sa vina Henri Coanda armata lui Fagadau ,sa le fure si gardu .
3
2
Adica mai clar :APC da banii si PSD Constanta isi face campanie in diferite momente
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108