REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stâlpii de fier montaţi ILEGAL lângă Şcoala 29, SCOŞI!

Stâlpii de fier montaţi ILEGAL lângă Şcoala 29, SCOŞI!

Replica API 13 mai 2017 | 09:21 328

S-au încins din nou spiritele la Şcoala Generală nr. 29 din municipiul Constanţa! Mai mulţi locuitori din zonă au montat câţiva stălpi din fier în dreptul ghenei de gunoi. Asfaltul care a fost recent turnat a fost găurit pentru a se putea monta fiarele, fiare care sunt foarte periculoase atât pentru trecători cât şi pentru elevii care merg la şcoală. Tocmai din acest motiv părinţii copiilor sunt revoltaţi şi cer ca fiarele să fie scoase. În orice moment se un copil se poate împiedica şi să cadă în acei stâlpi. Şi ca totu să fie „ca la carte” stâlpii au fost montaţi... ILEGAL! „Ştim despre această situaţie şi deja am luat măsuri. Acei stâlpi au fost montaţi ilegal. Am trimis deja o adresă către Poliţia Locală să se ocupe de acest caz”, a afirmat inginerul Claudiu Rădulescu, reprezentantul Confort Urban. Astfel, reprezentanții Poliției Locale au luat măsuri. „Urmare a sesizării din data de 11.05.2017 o echipă din cadrul Poliţiei locale Constanţa s-a deplasat la faţa locului unde a constatat montarea de piloni pe domeniul public fără a deţine autorizaţia administraţiei publice locale, fapt pentru care a fost întocmită o somaţie de desfiinţare cu termen de 24 de ore, în caz contrar persoana juridică riscă amendă 1000 -1500 lei conform HCL 184 / 2013 privind îmbunătăţirea activităţilor de gospodărire protecţia mediului întreţinere şi înfrumuseţare”, au specificat reprezentanții Poliției Locale.

De precizat că, după somaţie, asociaţia de proprietari a eliminat stâlpii!

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule redactor de ce permiteti folosirea cuvintelor injurioase Lumea se poate exprima si civilizat
0
1
Esti un makedom prost si oligofren. Tu Partaulea si Dudu sunteti prostii supremi. Nu vreti voi de suparare si teistete, sa ne sugeti pulile, pana va vine pensia pentru luna viitoare? Frate cata frustrare pe niste oligofreni comunisti nenorociti. Bagati-va tevile ale pe care le-ati scos in cur, si suferiti in liniste pentru nevestele si masinile noastre. Ati supt-o si o sa o mai sugeti de la noi, pentru ca sunteti prosti.
3
0
Sa ii sugi pula lui Patralea cu MATA ai curva care a supt pula in italia sa iti cumpere tie masina aurolacule.
0
2
Luni de dimineata ne sugi la pula pana ne bufneste rasul. Daca te-am judeca dupa cat de prost esti, ar trebui sa fii pe primul loc. Adica administrator la prosti. Sigur mata era beata sau drogata cand te-a facut. Altfel nu se explica de ce ai iesit asa oligofren. Ne pisam pe tin tristule...
2
2
Luni dimineta va astept cu paru pe aia de la Palazu si Ovidiu si pe toti Cocalari din oras frustrati cu masinile vostre de cacat cu copiii vostri semianalfabeti pe care ii aduceti la sc 29 si va fut si pitipoancele de neveste.
2
2
dudu frustratu care locuieste cu bunicii senili si face spume la gura. De luni parcam pana-n zidul blocului sa moara de necaz.
12
4
daca moare cineva din cauza acestor fiare cine raspunde vag ro .Constanta ie plina de asemenea fiare !cade un copil batran etc.
10
0
Mitocanul de mai jos are dreptate totusi, domeniul public nu e mosia unei asociatii de locatari.
12
0
A-ti supt-o tristilor. Meritati si o amenda sa va iasa impresiile din cap. Cine mortii mamilor vostrii va credeti bai labagiilor? Futu-van gura de comunisti ordinari ce sunteti. Puneti voi fiare pe drum. Vai de capul vostru de muisti ce sunteti. Saturati-va jegurilor comuniste...
17
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218