REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stamate, de la Marco Chim, vrea să PĂCĂLEASCĂ vigilenţa: mai face un bloc şi zice că-i CENTRU educaţional

Stamate, de la Marco Chim, vrea să PĂCĂLEASCĂ vigilenţa: mai face un bloc şi zice că-i CENTRU educaţional

Replica API 6 iunie 2020 | 00:06 3098

Zona Campus – Tomis Nord este într-o continuă expansiune fiind plină de blocuri noi. Un investitor constănțean urmează să construiasă în această zonă, mai exact bulevardul Aurel Vlaicu, un centru educațional pentru copii cu grădiniță, loc de joacă, after school și loc de luat masa.

Zona aflată în zona Campus - Tomis Nord este într-o continuă expansiune, construindu-se de zor. Tot aici, Marius Stamate, prin firma sa de construcții, Marco Chim SRL ridică un centru educațional. În acest sens, Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism numărul 1823 din data de 4 iunie 2020, pentru SC Marco Chim SRL. Conform documentului emis de municipalitate, este vorba de „construire imobil D+P+5E cu funcția de centru educațional pentru copii, grădiniță, loc de joacă, after school cu loc de luat masa, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Noul imobil este situat în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 251A. Mai exact, acesta este situate vizavi de magazinul Penny Market din zona Tomis Nord – Campus.

Nu este la prima investiţie

De precizat că Marco Chim a mai derulat şi alte proiecte imobiliare, toate acestea fiind prezentate pe site-ul firmei, acolo unde sunt menţionate şi disponibilităţile – apartamentele de vânzare. Nu i-a scăpat nici o zonă importantă din oraș, dintre investițiile societății amintim cea din apropierea City Park sau de la intrare în stațiunea Mamaia, Pescărie; de asemenea, a mai ridicat blocuri pe străzile Corbului, Soveja, Adamclisi, Aurel Vlaicu. Un nou proiect inițiat de societate vizează cel din stațiunea Mamaia numărul 425, zona Fostă Pinguin, acolo unde investitorul intenționează să ridice un hotel cu 8 etaje. Numai că, planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, așa că Primăria Constanța i-a făcut ”vânt”, deoarece zona nu se încadrează în regimul de înălțime aprobat prin P.U.Z..

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sugi pooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaa la yumaru
1
0
.mokanel ghiftu zdreanta de Stamate. Draq de secaturi si koorve
3
3
Nu se mai opresc ! Vor distruge in totalitate Constanta !
1
0
Orice ar face omul asta, nu va avea niciodata putere de decizie. Si din moment ce vorbiti de acte, scrieti articole despre proiectantii si notarii cu colaboreaza, sa vezi acolo cum iese kktul la iveala
3
0
Daca nu stii si makedonii pot fi sageti la cat de prosti sunt.
5
5
ce treaba are stamate de la marco chim cu makidonii ?? va place sa mancati kkt aiurea la orice articol de makidoni...omul e sageata lui felix in caz ca nu stiati
9
4
Pai si ce? Aici se incadreaza in PUZ?
3
0
Machidonii fiind urmasii ciobanilor din Grecia nu stiu sa-si incurajeze copii sa invete la scoala, majoritatea raman asa prosti, unii chiar fura ca tiganii si ajung la puscarie. majoritatea lucrau ospatari si furau la gramaj pe toata lumea, la felia de paine si mici de 40 grame.
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218